Hei. Imi puteti da si mie niste site-uri de unde imi pot cumpara figurine cu anime-uri sau manga?
Hei. Imi puteti da si mie anime-uri noi cu grafica si povesti faine? Nu conteaza ce gen e. ( bine, fara hentai). In special as vrea cu fairy, gen cum era partea din sword art cu alfheim online
Nu stiu care sa ma uit primul Hellsing sau Hellsing Ultimate? Care sa ma uit primul ca sunt un pic confuz
Pentru fanii naruto, multi spun ca nagato este mai puternic decat itachi, pentru ca nimic in afara de susanoo nu ar avea efect asupra lui nagato, deoarece acesta poseda rinnegan si poate absorbi orice ...? (mai mult)
Stie cineva mituri creepypasta? Daca da, va rog spuneti-mi.
Anime like Kaichou wa maid sama- As prefera sa fie unele pe care le-ati vazut si sa puneti o mica descriere(sa-mi spuneti unde le pot gasi) Multumesc anticipat.
Vreau URGENT niste anime like Kaichou wa maid sama.HELP MEE
Imi poate da cineva un link cu manga la Naruto, Naruto- Gaiden si Boruto? Nu conteaza daca e in engleza sau romana...numai sa fie un site bun care are manga completa si cu actualizari frecvente (sa apara...? (mai mult)
Ce inseamna Otaku? Dar Weaboo? le aud des, sunt un fan anime, dar nu inteleg ce inseamna,
Ce hartie se foloseste la imprimarea tatuajelor? Funda!
stie cineva de unde pot gasi un jurnal sau agenda cu pagini negre. multumesc
Benzile desenate sunt desenate pe calculator sau in realitaste si daca pe net dati-mi va rog un site.
Vreau sa imi spuneti anime- ul vostru preferat. Vreau sa spuneti doar unul, adica cel care v- a ramas cel mai mult in sufletelul ala mic al vostru, si o mica descriere despre el + genurile...? (mai mult)
Am si eu o intrebare : Acest manga http://mangazup.com/secretul este unul si acelasi cu acest manga https://myanimelist.net/manga/2199/Secretary sau sunt doua diferite? Am vazut ca ambele...? (mai mult)
Am terminat seria anime la Naruto Shippuuden si de asemenea am urmarit toate filmele cu Naruto. Ce ar trebui sa fac de acum? din cate am inteles o sa vina vremea sa se reia seria sub numele de Naruto Gaiden...? (mai mult)
Dati-mi o aplicatie pe care as putea face benzi desenate. dau funda.
Cum a aparut hulk red nu gasec pe net
Cine imi poate da o aplicatie pe telefon in care sa pot face benzi desenate.
De ce a omorât-o Kakashi pe Rin?
Are cineva cea mai mica idee cand va aparea un sezon 2 rosub al animeului Isuca?
Vreau URGENT niste anime like Kaichou wa maid sama.Am vazut deja Orange,Toradora,Lovely Complex nu-mi place si nu vreau sa-l incerc, si mai multe in gen la asta.Va rogggggggggggg
Salut, câte episoade are dragon ball, si care este ordinea sezoanelor?
Naruto moare in ultimu episod in manga? Si daca da, ce se intampla dupa? Si cum moare, ce cauta el acolo, etc.
De unde as putea cumpara intreaga colectie de benzi desenate W.I.T.C.H?
Cine stie cand iese Anime-ul Boruto?
Era un desene animat despre un baiat si familia lui dar, baiatul avea o putere la ochi si controla un fel de animale! Ma poate ajuta cineva sa aflu cum se cheama?
Care este cel mai puternic personaj marvel
Ce spuneti ca este maibun marvel sau dc. stiu ca dc este mai original si marvel mai logic. mie imi plece marvel.
Care este cel mai puternic personaj marvel omnipotent.
Stiti cumva daca a aparut Diabolik Lovers-manga, seria a treia? si daca este unde o pot citi?
As dori sa imi spuneti niste animeuri faine am vasiut Naruto, NAruto shipuden, bleach, one pice, keam vazut mi-ati pute spune ori ce gen nu conteaza
Imi puteti recomanda niste anime-uri bune care au aparut anul acesta? Pot fi si din a doua jumatate a anului 2015. Fundita pentru cele care mi-au captat interesul!
Ce anime imi recomandati ceva actiune dar si romance? ceva in afara de Naruto sau Sword Art Online pls.
Daca ati putea creea un serial animat romanesc? Ce nume i-ati da? Vreau sa vad idei originale;)
Care dintre creioanele astea sunt mai bune Hb1, hb2, hb3 sau hb
Salut am vazut o data de demult un anime fain si am uitat cum se cheama. In anime este vorba despre 2 frati cu parul alb care sunt trimis pe o alta planeta si trebuie sa supravetiuasca acolo dar 1 dintre...? (mai mult)
Ce titlu i-ati da unui serial animat Romanesc? :D
Am cautat pe net anime-ul Boku no Pico si nu l-am gasit nicaieri. Ma puteti ajuta cu un link, va rog?
Cine poate sa imi spuna si mie un anime asemanator cu : Infiniti Stratos, Seiken Tsukai no Blade Dance, Juuou Mujin no Fafnir. adica genul acela in care un baiat ajunge intr- o scoala numai pentru fete....? (mai mult)
Care stie un desen animat cu niste animalute a cazut un cadou de la mos craciun si animalele lau afla si vor sa-l duca la un baietel o antreaga aventura prin padure fain care stie ai
Salutare TPU, am nevoie de niste siteuri de pe care sa citesc manga- uri de genul Attack on titan sezonul 2, Tokyo Ghoul sezonul 3, Owari no Seraph si altele care inca nu s- au animat. Cel mai bun...? (mai mult)
Azi am inceput sa citesc manga pentru prima oara, citesc pe net, nu dintr- o carte. Intrebarea mea este : Manga se citeste de la dreapta la stanga? Am incercat sa citesc normal si nu prea...? (mai mult)
Care sun caracterele marvel omnipotente
Hei, tuturor! Îmi puteri spune si mie un site unde găsesc manga in romana? Multumiri anticipate
Salut lumee! Eu sunt mica. Am o intrebare, stie cineva unde pot gasi kyoukai no kanata ro sub?
Imi dati va rog un site pe care pot sa vad avengers cei mai tari eroi ai pamantului? Dau funda
Nu gasesc pokemon in romana ultimul sezon cineva poate sa imi zica!
Hei TPU, cine imipoate spune unde ma pot uita la avengers cei mai tari eroi ai pamantului sezonul2?
Hey. ♡ Am o întrebare. Gradele de "Chunin", "Genin" şi "Jonin", pe care mulți dintre noi le ştim din Naruto, sunt grade de ninja. În schimb, eu nu m- am lămurit. Ele au fost inventate...? (mai mult)
Heei, am vazut un anime cand eram mai mica si imi doresc tare mult sa il vad doar ca nu imi mai aduc aminte cum se numeste.In anime era vorba despre o fata care ajunge cantareata si cred ca este indragostita...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
DaciaRomania întreabă:
Dragobeta întreabă:
StrongHeart întreabă:
fundata32332 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Mica Sirena
Ai urmarit aventurile lui Ariel cu sufletul la gura in copilarie? Afla cat de multe stii despre ea!