Naruto moare în seria Boruto?
Cine imi poate spune un site cu toate personajele marvel si despre ele
Vreau si eu niste desene gen Ladybug nu ma deranjeaza sa fie animeuri. Funda! :*
Am cateva intrebari pentru fanii naruto! : 1. Ce parere aveti despre o confruntare dintre al 4- lea raikage cu kakashi, cine ar castiga? Argumentati! 2. Daca Minato ar mai fi in viata si s- ar lupta...? (mai mult)
Unde gasesc toate episoadele ro sub din animeul Bokura ga ita? Am vazut ca s-a mai postat aceasta intrebare dar nu mai merg acele link.uri lasate la raspunsuri.
Thanos este un caracter omnipotent?
Cine stie alte animeiuri cum este acesta Shokugeki no Souma sau tot in genul sau cu concurs de gatit sau ceva legat de asta....Mersi
Cine știe un anime de genul Tokyo ghoul, kabaneri of the iron fortres, adică genul ăla de anime în care cineva primește puteri si devine cel mai puternic
asi dori sa ma uit la un anime gen: supranatural. actiune. si un personaj principal care sa nu fie un fraier. asi dori ceva in genul lui: kurosahi igico din bleach. sau basara toujou din Shinmai...? (mai mult)
Salut, puteti sa mi spuneti si mie niste anime- uri gen, : Actiune / romance /super puteri? Personajul principal sa fie cel mai puternic, sa aiba o putere foarte mare, in afara de [NARUTO- FAIRY...? (mai mult)
As dori si eu cateva anime-uri gen Kaichou wa maid sama adica personajul principal sa fie mai puternic.Am vazut deja Toradora,MedakaBox, sword art online etc.Va rog REPEDE
poate sa imi dea cineva un link cu Avatar The Last Airbender - The Promise Manga care sa mearga?
Imi spune si mei cineva niste anime- uri ca Tasogare Otome x Amnesia sau Another? Adica horror/school/mystery eventual si Thriller sau Romance, de preferat ar fi sa fie si o fata in rol principal cum...? (mai mult)
Puteti sa imi spuneti niste anime asemanatoare cu acestea: High School DxD High School of dead Shinmai Maou no Testament kishi no cavalry demon king daimao Strike the blood Full Metal penic ...? (mai mult)
Cine joaca Mystic Messenger?;)
Salut, puteti sa imi spuneti niste animuri din gama: supranatural/ecchi/school life. aceasta este lista mea, va rog spuneti- mi niste animuri care nu apar pe aceasta lista :High School DxD High School...? (mai mult)
as dori sa stiu daca este o posibilitate sa apara high school of the dead sezonul 2. Multumesc.
Cere este cel mai puternic personaj marvel?
Am auzit foarte multe despre animeul "Death Note", si m- am gandit : "Ce e asa tare la acest anime?" (tin sa mentionez ca eu nu l- am vazut), si am zis sa intru pe YouTube si sa ma uit la un...? (mai mult)
Unde pot gasi anime-ul Seikon no Qwaser sibtitrat in romana(in afara de trilulilu).
Stiti cumva daca exista vreun anime care sa fie bazat pe povestea lui "Jeff the killer"? Multumesc anticipat!
Hei TPU, voi ce ati alege dintre marvel si dc?
Hii, as vrea si eu cateva site-uri in care sunt cele mai frumoase poze anime, romance, nu google, vreau alte site-uri. Multumesc mult.
Daca la anime-ul Sikitte Li Na Eu are un ova va avea un sezon 2? Stie cineva?
Animeuri cu monstrii sau you-kai, gen Hunter x Hunter sau Ushio to Tora!
Heii, vreau si eu un anime cu calatorii in timp daca stiti, am vazut pana acum : Charlotte, Ushinawareta mirai wo motomete, Date a live, Seirei tsukai no world break, Zetsuen no tempest
Fanii Naruto Shippuden: Episodul 479 a fost ultimul sau vor mai urma si altele
Buna As vrea si eu cateva canale asemanatoare cu acesta https://www.youtube.com/channel/UCno-YPZ8BiLrN0Wbl8qICFA ceva cu desenat cu tutoriale Mersi mult
Imi puteti spune niste anime asemanatoare cu : Rakudai Kishi no Cavalry, Hagure Yuusha no Aesthetica, Kuusen Madoushi Kouhosei no Kyoukan Ma interesaza ca personajul principal, sa arate ok,...? (mai mult)
As dori si eu niste anime cu fete cu ceva caracter mai violent si indiferente dar pe dinauntru sa fie sensibile.Si sa fie si o poveste de iubire.Cu DESCRIERE DAU FUNDA :*
As dori TOP ANIME like Kaichou wa maid-sama si Inu x Boku SS cu descriere.Multumesc :)
Buna as vrea si eu cateva poze in genul la aceasta http://data.whicdn.com/images/24023922/large.jpg adica cand se saruta sa fie in spate focul de artificii mersi mult
Salut ....am o intrebare eu ma uit la animeu fate/zero si din cate am citit sunt mai multe sezoane care sunt acestea daca imi puteti spune in ordinea povesti va rog... Ca am auzit ca mai e unu night si...? (mai mult)
O sa mai apara un alt film Boruto? Sau macar anime?
Hey, recomandati-mi si mie niste anime-uri care au numai 12 episoade, sa fie gen harem sau ecchi dau funda.
Imi recomandati niste anime ca High School dxd sau to love-ru?
Nu stiu daca o sa primesc un răspuns concret dar na... Când aveam 8- 9 ani (am 12 acum) pr Aniplex seara (Minimax se termina la 8) era un anime cu o fată blondă care lucra la o cafenea si vroia să...? (mai mult)
Stie cineva din ce anime aste fata asta? http://prnt.sc/cojmmj Si cand apare Tokyo Ghoul sezonul 3?
Salut TPU La ce anime va uitati? As prefera sa imi ziceti si mie niste anime peste 50 ep Fara Naruto, One Piece, etc vreau ceva gen cu super puteri si samurai - ninja ceva gen naruto dau funda la...? (mai mult)
Imi recomandati niste anime ca si Akame ga kill? Sa fie cat de cat noi
Hello! Caut benzile desenate W.I.T.C.H. din perioada 2003-2004, cine le detine si doreste sa le vanda, contact me!
Imi puteti spune niste anime asemanatoare cu : Rakudai Kishi no Cavalry, Gakusen Toshi Asterisk, High school dxd. Dau FUNDA.
Ce stiti despre animeul Tokyo majin sezonul 2? Unde il pot gasi tradus sau cand o sa fie tradus?
sunt noua pe aici si am o întrebare... Sirenele exista? Eu cred ca da pt ca am văzut un video si era 100% adevărat! Vreau sa aud si părerea voastră!
De cand vreau sa pun o intrebare? Imi arata ca nu ma i sunt logout?
Acum ca au invins-o pe Kaguya ce se intampla mai departe. Stie careva?
Salut Aș vrea să Vizionez ben 10 si echipa extraterestră dar nu găsesc nicăieri pe net. Mă puteți ajuta? Please Va rog frumos.
Salut, probabil cer cam mult, dar am o intrebare pentru voi, stiti cumva in ce episod din naruto apare personajul Damarisu Satori? poate va amintiti mai bine daca vedeti si o poza, va scutesc de...? (mai mult)
Are cineva in calculator salvat episodul din Ed Edd si Eddy "Vin Edzii"? Va rog raspundeti, dau funda. Sau orice episod din vreun desen de pe Cartoon Network care acum nu ar fi pe internet?
Unde pot găsi sezonul 3 și 4 din steven universe dublat sau sibtritat în romana?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Dragobeta întreabă:
DaciaRomania întreabă:
StrongHeart întreabă:
fundata32332 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Anime-uri
Iti plac anime-urile? Afla cat de multe stii despre cele mai cunoscute dintre ele!