Cei mai activi useri din categoria Benzi desenate pe 3 Februarie 2025 sunt:
sunt noua pe aici si am o întrebare... Sirenele exista? Eu cred ca da pt ca am văzut un video si era 100% adevărat! Vreau sa aud si părerea voastră!
De cand vreau sa pun o intrebare? Imi arata ca nu ma i sunt logout?
Acum ca au invins-o pe Kaguya ce se intampla mai departe. Stie careva?
Salut Aș vrea să Vizionez ben 10 si echipa extraterestră dar nu găsesc nicăieri pe net. Mă puteți ajuta? Please Va rog frumos.
Salut, probabil cer cam mult, dar am o intrebare pentru voi, stiti cumva in ce episod din naruto apare personajul Damarisu Satori? poate va amintiti mai bine daca vedeti si o poza, va scutesc de...? (mai mult)
Are cineva in calculator salvat episodul din Ed Edd si Eddy "Vin Edzii"? Va rog raspundeti, dau funda. Sau orice episod din vreun desen de pe Cartoon Network care acum nu ar fi pe internet?
Unde pot găsi sezonul 3 și 4 din steven universe dublat sau sibtritat în romana?
Deci eu vreau sa incep sa desenez mai frumos. Credeti- ma si un om sau un copac il fac extrem de urat. Vreau doar sa imi dati un sfat sau sa mi recomandati niste desene simple si usoare. Puteti sa...? (mai mult)
Imi puteti spune niste anime asemanatoare cu : Rakudai Kishi no Cavalry? Funda.
Salutare. Vreau si eu niste exemple de nume pentru un canal de Youtube. Vreau sa imi fac un canal cu animatii. Despre oameni, amuzante, creative, stiti voi. Astept pareri pentru nume canal. Nu am idei...? (mai mult)
as dori si eu niste anime- uri din gama:ecchi, action, comedy si romance. Ceva care sa semene foarte mult cu: Ichiban Ushiro no Daimao, HighSchool DXD. Si cel mai important, personajul...? (mai mult)
Bună,TPU! Am 10 ani.Acum un an, sora mea mai mica mi-a lipit doua pagini din jurnal cu aracet si aveam scris ceva important pe ele.Cum pot să le dezlipesc?
imi puteti da toate serile si ep din pokemon? si site-ul unde le pot vedea traduse in romana?
Este prima mea intrebare si as dori un raspuns cat mai bun. Am carti de joc "DuelMasters" si nustiu cum sa ma joc? Ma puteti ajuta? Erau foarte populare cand eram mica. Nu mai stiu sa joc...? (mai mult)
Cine stie cand apare sezonul 4 din HighSchool DxD? Si daca va aparea sezonul 2 din Strike the Blood? Funda.
Puteti sa imi ziceti si mie niste anime-uri gen: Full Metal panic, High school dxd, infinite stratos?
Daca esti pasionat de desen si iti place sa faci asta, te invit pe pagina mea :) nu trebuie sa fi mega talentat, toate se invata. Have fun! https://www.facebook.com/CreioneazaLumea/
Salut TPU, Recent am privit anime- ul Bleach (un anime foarte bun si il recomand tuturor), intrebarea mea este daca se va continua vreodata, stie cineva? ...nu imi place manga A 2 intrebare este daca...? (mai mult)
As vrea un link de unde pot viziona pokemon sezonul 13 SINNOH LEAGUE cu subtritare in romana.
Vreau sa fac o banda desenata si am inceput deja sa lucrez la ea... Ma intrebam daca cineva doreste sa lucram in preuna( ca parteneri) la proiect?
Hello, vreau sa imi recomandati niste desene care au devenit animeuri, de exemplu x-men sau iron man dau funda.
Hello, as vrea sa imi recomandati niste anime-uri care inainte erau desene la tv, dau funda.
Va fi un sezon 3 din Tokyo ghoul? Se va face un sezon 3 din Kamisama Hajimemashita? AOD 4 aparut si e chiar reusit ^^ Bine.a aparut in engleza dar a aparut de asta am vrut sa intreb ^^ Dau fundita
Hei. La jocul Monopoly cum poti imprumuta bani dl banca? S.au daca ramai fara bani ce faci?
Son Goku sau Superman? Cine câștigă? Dacă se poate cu argumente,
Va avea sezon 2 acest anime Rokka no Yuusha?
Va avea sezon 2 acest anime Asu no Yoichi?
Acum ceva timp am vizionat anime- ul Durarara, iar acum caut sezonul Durararax2 Ketsu și nu îl găsesc rosub. Vreau neaparat să îl termin, îmi puteți da vă rog un link unde îl pot...? (mai mult)
Îmi poate spune cineva dacă anime-ul Naruto va mai continua și după ce Sasuke și Naruto au bătălia finală?
Eu vreau sa fac un videoclip. Unul in care am multe poze care se ruleaza rapid si se formeaza un video. Va rog sa ma ajutati
Cei care va uitati sau v-ati uitat la anime-ul Regele Shaman, ce parere aveti despre relatia dintre Hao si Anna?
De pe ce site pot sa ma uit la Naruto in romana?
Imi puteti da niste anime-uri cu pirati? Fara 'One Piece'.Dau fundita.
Stie cineva in ce chapter afla sasuke adevarul despre itachi?
Imi puteti spune niste manga in care baietii foarte populari sa se indragosteasca de niste fete obisnuite? Sa fie multa romanta, comedie. Cine scrie cele mai multe primeste funda!
Îmi puteți recomanda niste benzi desenate in romana?
Stie cineva un site gratuit pentru a crea video animate si prezentari, gen PowToon? PowToon nu ma lasa sa il descarc daca nu platesc.
Am auzit ca Hyouka este foarte interesant, imi puteti rezuma si mie actiunea in cateva randuri ca m-am uitat la primele 2 episoade si nu mi s-a parut cine stie ce? Dau funda :>
Cei care au citit manga Vampire knight imi puteti povesti si mie ce se intampla de la inceput pana la sfarsit? Am incercat sa citesc dar m- am incurcat in actiune si nu am mai inteles nimic. Evident...? (mai mult)
As dori sa imi dati o lista cu niște anime-uri gen Death Note. Mulțumesc!
Elfen Lied va avea sau are sezon 2?
Știe cineva dacă a apărut sezonul 4 la High school dxd? Sau dacă nu, când apare? :)
Vreau sa incep sa citesc benzile desenate marvel. Imi puteti spune TOATE benzile lansate si in ce ordine sa le citesc. Vreau sa le citesc pe absolut toate cele lansate de cand s- a infiintat marvel,...? (mai mult)
Scuze categoria. Buna imi puteti spune si mie unde sa gasesc lista de episoade la anime-ul High school of the dead in romana va rog? Multumesc
In filmul razboinica miss boboc de pe disney, care erau atribuintarile fiecarui animal? Tigru - putere?!
In ce episod membrii piratilor Palarie de Paie( One Piece ) isi iau 2 ani de pauza?
Http://m.youtube.com/watch?v=vXK_Vk-52XU Sall lume! Ce melodie este la 1:40?! :))))
cum creez si eu benzi desenate? ce programe imi trebuie? nu am net mereu si nu pot folosi ceva online, va rog ajutati-ma.
Hei. Stie cineva anime- uri de genul: Kuroshitsuji, Owari no Seraph, Servamp, Free, Kuroko no Basket, Karneval? Nu au cam nimic in comun, dar imi place faptul ca actiunea se invarte in jurul unor...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandru7890 întreabă:
Augustius întreabă:
DaciaRomania întreabă:
antoniaidk întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Suits
Nu ai pierdut nici macar un episod din Suits? Hai sa-ti testam cunostiintele si sa vedem daca te poti numi un fan adevarat!