Dați-mi si mie un link de unde as putea descarca benzile desenate cu x-men.
Buna TPU in ce episod se lupta cot la cot Sasuke si Itachi atunci dupa ce e inviat? Dar cand apare Minato inviat in ce episod e? Va rog sa imi spuneti episoadele si credeti ca Sasuke a inceput sa tina ...? (mai mult)
Buna TPU. Vreau sa ma lamuriti si pe mine cu o chestie. Seria Code Geass: Akito the Exiled, se intampla in acelasi univers cu seria Code geass atunci cand imparatul ii modifica memoria lui lulu? Adica...? (mai mult)
As dori niște anime-uri gen Prison School. Sa nu fie luate la întâmplare de pe net. Mulțumesc!
aveti idee daca Naruto Manga va continua?
1.Imi puteti da niste anime-uri gen Highschool dxd(dar fara Shinmai Maou no Testament, To love ru, Date a live) dar sa fie ecchi, harem.
Puteti sa imi spuneti niste anime care se aseamana cu Special A sau Kaichou wa maid- sama? Adica sa fie fata puternica si sportiva dar si desteapta iar baatul sa fe mai bun ca ea la toate.Chiar am nevoie... ...? (mai mult)
Eu sunt mare fan anime(romance). Am văzut toate animeurile de acest gen și m- am gândit sa încerc și manga. Pana acum am încercat cateva printre care cel mai mult mi- au placut L- DK,...? (mai mult)
Maine este ziua matusei mele si as vrea sa ii scriu o poezie superba ( sa o fac sa lacrimeze ) de gen sunt o fata norocoasa... dar si fie ceva minunat asa cum va spuneam sa o fac sa lacrimeze....? (mai mult)
Anime-uri gen fairy tail? cu actiune multa si si drama daca e nevoie. (nu akame ga kill / tokyo ghoul / dragon ball / naruto / bleach / one piece / hunter x hunter)
voua vi s- a intamplat sa va placa de un personaj din desene animate? Mie da, numele lui este Mephisto si este din desenul loliRock(desen pt. copii, stiu). Cui îi mai place de el? Adica pe...? (mai mult)
Hey guys,stie cineva unde as putea sa iau o functie de editor manga *traducator,cel mai probabil*? Toata lumea alearga dupa ele pe aici,deci dau fundita *funda suna naspa, really*
Unde pot sa vad death note rosub la o calitate video buna?
Stie cineva pe ce site ma pot uita la Naruto Shippuden de la 410 in sus? Ca pe animekage.com imi da numai versiunea in engleza!
Intrebare pentru fanii Death Note. Stiu ca L a invatat un stil de lupta similar cu capoeira si mai stiu ca toti detectivii sunt obligati sa cunoasca niste tehnici de auto- aparare. Intrebarea e, ...? (mai mult)
Erau mai demult niste desene, cred ca pe cartoon network, in care ieseau monstrii din jocurile video afara iar personajele principale ii vanau, ceva de genu, stiti cum se numeau? :D Funda :D
Animeu- ri asemanatoare cu Steins; Gate. Nu obligatoriu cu calatorii in timp si altele. Si apropo are un sezon 2? Am vazut cele 24 de episoade, ova- ul si filmul in 2 zile. Sa fie drama, psihologic ...? (mai mult)
Naruto shippuden : in ce ep. naruto va face kyuubi mode, bilele si botele spatiului?
Buna TPU am auzit ca va fi un nou film Boruto e adevărat? Care se va concentra pe Sarada și cum va deveni ea Hokage, credeti ca poate? Oare să fie la fel de puternică ca Itachi? A si in film Sasuke...? (mai mult)
Hello. Am o intrebare pentru cumparatorii de manga: ce serviciu/magazin/site folositi? Puteti sa imi recomandati un loc de unde as putea cumpara? Pe cat posibil cu preturi accesibile sau macar cu un stoc...? (mai mult)
Care a fost primul erou marvel? Spider man?
Pentru fanii naruto, care este mai bun Sharinganul sau Rinneganul?
Care dintre aceste anime este mai bun? http://jocuripcromania.blogspot.ro/2016/08/anime-fantezie-recomandate.html
daca s- ar inventa un joc, cum este cel din "Sword Art Online", (fara partea ca daca muriti in joc, muriti si in realitate) l- ati juca? Eu unul as vrea sa il joc, cred ca ar fi foarte...? (mai mult)
Ce anime e la 9:25? https://www.youtube.com/watch?v=_wz3oi6CLNU
Hai noroc! Nu de mult am dat de anime si m- am uitat la o căruță de anime- uri As vrea să- mi dati câteva anime- uri dar și sa aibă un mic rezumat As vrea ceva gen: Wolf girl and black prince,...? (mai mult)
Salut vreau si eu un site unde sunt toate sezoanele din acest anime school high DxD
Ceva cu school si romance sau ecchi sau harem si fara actiune, gen slice of life-u sa fie genul principal? Plss, dati-mi cat mai multe ca mor. Funda
Ce parere aveti despre asta : http://imgur.com/gallery/tFzjx Credeti ca mi - a iesit binisor?
Ce vrea sa spuna expresia "Step your game up"?
Hei oameni! Stie cineva ceva legat de kamisama hajimemashita ova 4? Daca a aparut si unde il pot gasi sau cand apare.
Heii, am inceput sa ma uit la anime- ul 'Naruto' si as vrea ca cei care s- au uitat sa ma lamureasca cu ceva..deci ce se va intampla cu Sakura si Sasuke? Eu am citit undeva ca Sakura va muri apoi va invia,...? (mai mult)
Am o intrebare despre Naruto shipudem de ce la ep 444 sunt acum da de când erau iei mici si tatăl lui naruto traieste și familia lui naruto etc și de ce arată iar plecarea lui Sasuke
Spuneti-mi niste anime de dragoste cu happy end
Stie cineva manga-ul Kuragehime (printesa meduza)? Sunt pana acum 81 de capitole traduse in engleza, dar povestea continua. Stie cineva cand o sa apara capitolul 82?
Pentru cei care folosesc aplicatia i.ntere.st,am o problema, postez si 20 de poze, si primesc abia de 7-10 puncte... De ce? Dau funda la cel mai util raspuns!
Vreau niste anime de dragoste cu grafica asemanatoare ca in Special A si Itazura na Kiss.
acum ceva timp am vazut un anime interesant dar num.ai 2 episoade din el si apoi nu l.am mai gasit era ceva cu un baiat ce vana demoni impreuna cu o fata cu un arc fermecat ce il ajuta fata era...? (mai mult)
IN revista eu si mia numarul 18 e un concurs Tu si Mia in vacanta eu am facut desenul dar nu stiu cu sa mi l inscriu in concurs Dau funda
Imi puteti spune cateva anime in genul a kaichou wa maid sama, tonari no kaibutsu kun, sukkite il na eu, ookami shoujo to kuro ouji? Adica baietii sa fie frumosi si mai indrazneti, sa fie foarte indragostiti,...? (mai mult)
Hey lume! Am terminat si yo insfarsit animeul K...a fost chiar foarte frumos, chiar am si plans o leaca la final...DA NU CONTEAZA ASTA :) ...........conteaza daca este adevarat ca va fi un sez 3 in octombrie........deci...? (mai mult)
Vreau sa stiu ce inseamna fiecare multumesc shoujo shouku ai shounen shounen ai sheinen adica stiu ce ar insemna dar nu sunt sigura
Buna am o curiozitate de exemplu creez o manga dar vreau doar sa o pun pe net ce site este pentru asa ceva as vrea, sau sunt curioasa ce parerea are lumea despre ea asta ma intereseaza mai...? (mai mult)
Unde a-și putea sa vad filmul one Piece gold subtitrat in romană sau engleză online gratis fără sa survey?
Imi puteti sugera niste anime- uri care sa se adapteze urmatoarelor cerinte: 1. hot guys:)))) 2.o poveste frumoasa de dragoste 3. putina comedie 4.actiunea sa nu fie plictisitoare 5. cu cat mai...? (mai mult)
Saaalut! Stiti de unde pot cumpara bandana naruto prin torino?
Cand apare iar Mizuki? [Naruto]
Baa care stie la ce capitol se termina fairy tail in manga pls spuneti
Vreau si eu sa citesc manga la Kaichou wa Maid-sama in romana... unde o pot gasi... imi puteti da un link? Multumesc!
Salut,stie cineva unde pot sa citesc manga Vampire Knight in romana? de la continuarea anime-ului.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Dragobeta întreabă:
Holiday întreabă:
DaciaRomania întreabă:
StrongHeart întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Istoria religiilor
Tu cat de multe stii despre marile religii ale lumii? Afla chiar acum!