Cei mai activi useri din categoria Benzi desenate pe 3 Februarie 2025 sunt:
Unde a-și putea sa vad filmul one Piece gold subtitrat in romană sau engleză online gratis fără sa survey?
Imi puteti sugera niste anime- uri care sa se adapteze urmatoarelor cerinte: 1. hot guys:)))) 2.o poveste frumoasa de dragoste 3. putina comedie 4.actiunea sa nu fie plictisitoare 5. cu cat mai...? (mai mult)
Saaalut! Stiti de unde pot cumpara bandana naruto prin torino?
Cand apare iar Mizuki? [Naruto]
Baa care stie la ce capitol se termina fairy tail in manga pls spuneti
Vreau si eu sa citesc manga la Kaichou wa Maid-sama in romana... unde o pot gasi... imi puteti da un link? Multumesc!
Salut,stie cineva unde pot sa citesc manga Vampire Knight in romana? de la continuarea anime-ului.
Cine stie unde pot gasi Assassination Classroom 2? Am ramas la ep 12 si nu il gasesc in romana.
Hi Vreau si eu va rig cateva site-uri de manga in romana. Care este manga foarte preferata(daca aveti mai multe puteti sa mi le spuneti) Mersi
Stie cine unde pot vedea desenul dupa Disney Channel Binny si Fantoma dublat in romana? Daca puteti sa puneti link-ul! !
Stiti cumva daca se mai face sezonul 2 din Kaichou wa maid sama? Auzisem niste zvonuri ca in 2015 dupa terminarea manga incepe sa se lucreze la anime, nu stiu daca e adevarat sau nu.
Pentru fanii Naruto Cat de puternic este Kakashi,nu vreau un raspuns rapid, vreau un raspuns bun care sa fie si argumentat! Cel mai bun raspuns primeste funda de la mine :)!
Cum se numeste anime-ul? https://www.youtube.com/watch?v=OzmgSisTRsI
Din ce anime e primul gif? http://www.funnyjunk.com/channel/animemanga/I+ apologize+ for+ nothing/GjhTLTw#abedd0_5387714 Si ea? https://media2.giphy.com/media/cxPtMDHG8Ljry/200_s.gif Si...? (mai mult)
Cum e Soul Eater? Vreau sa ma bag la vizionat dar inainte il puteti descrie un pic? Mersi. Stiu ca are 51 de episoade.
Îmi poate da cineva 1 site pe care as putea vedea Naruto de la ep 98 în sus și Naruto Shippuuden de la el 1 mai departe va rog mult.subtitrat sau dublat in romana?
Exista persoane din Ploiesti care ar dori sa invete japoneza? (Am pus intrebarea la categoria aceasta deoarece aici se vorbeste cel mai mult despre manga si anime).
Buna ce melodii din anime va plac?
Salutare, sunt curios cum e animeul " school days " spuneti-mi părerea voastră despre el si puțin despre el, poate o sa ma uit si eu :D
Poza din acest video este de la anime-ul Hyouka? https://www.youtube.com/watch?v=cd8e2ECUHL4 Multumesc anticipat.
Pentru cei ce au vazut anime-ul Bakuman, ce nota i-ati da? Cum vi s-a parut?
TPU! As vrea sa- mi recomandati niste anime- uri cu drama, romance, school life, de preferabil sa nu fie harem horror. Desigur nu trebuie neaparat sa aiba toate genurile. Am vazut Gakkou ...? (mai mult)
stiti niste anime-uri de dragoste cu o fata mai mica la inaltime si un tip mai inalt(fara Toradora)? Am o problema cu genul acesta de cupluri:)) Funda!:D
Puteti sa-mi recomandati cel mai bun anime gen muzical?
Another va avea un sezon 2? Sau are? Deabea l- am terminat de vizionat si totusi finalu arata ca va fi o continuare. Daca stiti animeu- ri asemanatoare cu Another. Chiar daca e vorba de crime totul are...? (mai mult)
Puteti sa imi spuneti unde gasesc Inazuma Eleven Go 3: Galaxy in romana? Dati-mi link-ul! Multumesc anticipat!
Stie cineva cand va aparea sezonul 2 din my hero academia?
Am terminat Magi de mai demult si vreau sa ma apuc de manga.Dar dupa sfirsitul sezonului 2, ce capitol ar trebuie sa fie continuarea? Va rog, e urgent.
Fani FT stie careva unde pot citi manga la sezonul 3 in romana?
Bănuiesc că e o categorie bună. Salut! Îmi poate zice cineva când va fi lansat al doilea sezon la God Eater? Dar la Tokyo Ghoul?
Cum il cheama pe personajul din poza cu par albastru http://animeforromanii.blogspot.ro?
Stiti niste animeu- ri legat de univers, termeni astronomici ceva intesant. Ceva cu vid nu stiu. Pare intesant. Ceva cu lupte, comedie, romance de toate din fiecare in de hentai. Ceva sub 18 ani ca ...? (mai mult)
Un anime romance si school? de preferat fara actiune... cu orice altceva in afara de actiune, merge. :) funda.
Mi- am amintit de o faza dintr- un anime pe care l- am vazut si nu imi pot da seama care... si ma irita pe creier chestia asta. deci prietenul personajului principal era indragostit de o profesoara,...? (mai mult)
Acest anime va avea sezon 2? Hundred
Stiti pe ce site pot vedea anime-ul Hatsukoi Monster? Pare interesant dar nu-l gasesc nicaieri. Mersi.
Pentru cei care citesc sau au citit manga fairy tail pe site- ul shinobi fansub. Eu m- am logat acolo dar cand apas online sa citesc manga nu imi apare manga ci imi apare un site numit bato to read. Si...? (mai mult)
Niste animeuri tari stiti? Nu vreau ceva lung ca Fairy Tail, Naruto, Pokemon, ceva scurt si la obiect. Gen ca Mirai Nikki, Gakusen Toshi Asterisk, Highschoold Dxd Born, Date a Live, Accel World,...? (mai mult)
Din ce anime e frumusetea? =]] http://imgur.com/m1JA81r
. Pentru fanii anime-urilor, poate sa-mi zica cineva un anime/anime-uri asemanatoare cu Berserk?. Multumesc anticipat!
Ajutor! Stie cineva ce anime este acesta? Dau funda! http://static.md/8fda81f41fbfcc6cd6256620ce1fe16d.jpeg
Stie careva ce inseamna hentai sau ecchi, etc? Chiar nu stiu, sincera sa fiu ceinseamna stiu ca de la animeu- ru? Dar de aceste categorii nu am auzit niciodata. Ce inseamna? Uitati aici cateva animeu-...? (mai mult)
Pentru cei care au vazut Fairy tail puteti sa- mi spuneti in ce episod este dezvaluita identitatea lui END? Ca eu m- am uitata pana la ultimul episod si nu s- a mai mentionat nimic de zeref...? (mai mult)
Niste anime- uri ff bune? gen nu ma intereseaza daca sunt horror, romantice, ecchi, actiune, aventura, mister, psyho, school, slice of life, numa sa aiba grafici faine si sa merite vazute. ...? (mai mult)
Salut fani fairy tail. vreau sa va intreb daca in luna august va aparea dairy tail sezonul 3? Si daca stii dati siteul unda va fi postat.multumesc
vreau sa va intreb daca manga fairy tail va continua si dupa chapterul 491?
as vrea si eu cateva anime in care personajul principal este baiat si are foarte multe abilitati speciale si importante. Sau ceva de genul. Multumesc mult.
Unde pot gasi anime-ul Dance with Devils subtitrat in romana>? Va rog am nevoie sa vad serialul! :D
Cel mai ecchi dintre urmatoarele?: Hundred Gakusen Toshi Asterisk Ange Vierge Ichiban Ushiro no Daimaou Sakamoto desu ga? princess lover Kimi no Iru Machi campione
Care e cea mai frumoasa stea de mare din desene animate?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandru7890 întreabă:
Augustius întreabă:
DaciaRomania întreabă:
antoniaidk întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Indicativele auto ale judetelor din Romania
Cat de bine recunosti unde a fost inmatriculata o masina dupa indicativul judetului?