Cei mai activi useri din categoria Benzi desenate pe 3 Februarie 2025 sunt:
Ceva anime romantic cu un pic de ecchi? de preferat fara actiune, dar merge si cu... funda
Stiti cumva cand va aparea episodul 27, sau sezonul 2 din Lolirock? Sau daca a aparut imi puteti da si mie link-ul :3 Dau funda
Știe cineva unde pot vedea Assassination classroom 2 rosub toate episoadele? PS: am ramas la ep 13 si nici ca mai gasesc in continuare.
Stiti daca capitanul america razboiul civil se mai difuzeaza la cinemauri? Daca da, imi puteti da link-urile spre site-urile unde pot sa cumpar bilete va rog frumos? Multumesc!
Un anime ff ecchi cu grafici macar decente? lasati cat mai multe de fapt...
Salut de 2 zile a inceput sezonul 2 din shokugeki no soma imi puteti spune daca a aparut subtitrat in romana si daca da imi puteti da linkul?
Stie cineva un site de unde pot sa vad anime-ul no game no life?
Stie careva care era site-ul pe care puteai sa creezi un caracter asa? http://sta.sh/011bsdzemz4q
La ce capitol din manga sau oprit cand au facut anime-ului Kamisama Hajimemashita si Kamisama Hajimemashita Kamisama Kiss?
La ce capitol din manga sau oprit cand au facut anime-ului Kamisama Hajimemashita Kako Hen?
Unde pot vedea toate episodele din fairy tail, va rag sa imi dați link-ul site-ului, mulțumesc!
Eu vreau sa ma apuc de design grafic..si as dori sa imi achizitionez o tableta grafica.dar nu stiu care. http://www.altex.ro/tableta- grafica- wacom- one- small- ctl- 471- eu- negru- verde ...? (mai mult)
Hello TPU! Imi poate spune si mie cineva niste anime-uri care sa aiba romance/action/harem Un exemplu ar fi Hundred. Dau funda
Hei. Vreau sa ma apuc de Fate/stay night dar nu prea stiu care este primul sezon. Imi puteti da ordinea sezoanelor?
Hi Pentru cei ce au vazut acest anime:Kakumeiki Valvrave ce parere aveti despre ei si ce nota ia-ti da.
Mai demult am vazut un anime si nu stiu cum se numeste.Era parca vorba de o fata cu par scurt si alb care era bogata si de cand era mica nu a fost lasata niciodata singura si intr.o zi a mers de...? (mai mult)
Îmi puteți recomanda (cea mai buna) aplicație de învățat să desenezi în stilul anime-urilor? Va rog!
As vrea si eu niste anime- uri cu mai multa actiune, cu putin romance si daca se poate sa aiba si drama din cand in cand. Ca exemplu Fairy Tail, Blue Exorcist, Sword Art Online genu asta. Nu ...? (mai mult)
Salutare cititori manga, adresez intrebarea celor care au mai cumparat manga si stiu preturile, de curand am cumparat primele 2 volume tokyo ghoul si m- au ajuns peste 100 lei deci vreo 12 euro bucata,...? (mai mult)
Helooooooooo TPU! M- am apucat de deseneat doujinshi- uri ( unu pana amu da' las' c- oi mai face ) si vreau sa- mi ziceti un site mixt ( straight, yaoi, yuri ) unde sa le postez. Io sincer citesc numa'...? (mai mult)
Heei TPU ..Am văzut o imagine dintr un anime și vreau mult sa L văd Băiatul e are o chitara în spate și o țigară în gura iar la gat are o eșarfă, și cercel în ureche pare a fI un rocker.și...? (mai mult)
Vă rog zicetimi si mie o poezie cu jasmine care sa aida 3strofe. Dau funde
TPU, am nevoie de un scenariu pentru o animatie... imi puteti da o idee? multumesc anticipat!
Anime gen Tokyo Ghoul/Elfen Lied? Dar fara vampiri -.-
Fanii naruto ce parere aveti https://youtu.be/mK3byLbOrSA?
Salut recomandatimi si mie niste anime-uri gen death note :D sau ceva cu o poveste asemanatoare :)
As vrea sa va intreb (daca stiti) data exacta a lansarii sezonului 3 din Tokyo Ghoul! Cel mai bun raspuns primeste funda! Multumesc!
Salut TPU da ca as folosi construct 2 imi da keylogger da ca l- am descarcat vreau sa crez jocuri nu ma pricep sa crez jocuri nu stiu da ca e bun construct 2 e greu sa crez jocuri sa pun poze si sa ...? (mai mult)
Buna as vrea si eu un site unde as putea sa descarca anime rosub mersi dar as avea nevoie repede multumesc mult
Anime-ul vostru preferat si o descriere daca sa poate, va rog?
Cine este interesat sa creeze manga am multe ideei și ma pricep la desen dar vreau sa lucrez cu cineva ca sa aflu și alte păreri și ar fi preferabil ca persoana cu care lucrez sa fie din Pitești ca...? (mai mult)
Care este opening-ul vostru preferat? Al meu este https://www.youtube.com/watch?v=DjUtmbZt8zc
Vreau si un animeuri gen Brave 10 si Akatsuki no Yona. DAU FUNDAAAA
Un anime gen The girl who leapt through time?
Acest anime va avea vreun sezon 2? Hagure Yuusha am vazut ca a aparut specialele dar de obicei aud cand apar alea de multe ori anime-ul are si un sezon 2 voi ce stiti?
Heiii. Mi- am amintit recent de niște desene animate vechi și nu știu cum se numesc. Era vor a despre un băiat și o fată care erau cei mai buni prieteni, dar locuiau în tabere diferite care erau...? (mai mult)
Hei TPU, stiti daca va apărea vara aceasta fairy tail 3? Si spuneti-mi site-ul unde va aparea.
Stiti acele gifuri de pe facebook cu anime pentru fiecare reactie(like.uau etc) daca da puteti sa-mi dati cateva?
Stie cineva cand va aparea sezonul 2 din attack on titan.
Imi puteti da link pentru Boku No Pico plzzzzzz? :3 Dau funda
Salutari TPU. Sunt nou in treaba asta, insa puteti sa imi dati niste anime-uri? Da sa nu fie faggot si gay, sa fie gen dragon balls. Tnx
Unde pot sa gasesc jurnalul lui dipper din ciudateni?
Cine stie daca kakashi dupa razboi mai poate folosi mangekyo sharingan sau susanoo
Bună, Unde pot găsi în românia (Ploieşti) sau Bucureşti, bloc de desen Strathmore Bristol, sau Strathmore 400 series medium surface? Sau ball point pen, pentru desen realistic. Nu'ştiu dacă...? (mai mult)
Am si eu o intrebare legata de un anime pe care l- am vazut in copilarie, dar i- am uitat numele! Descriere:era despre arte martiale, un baiat cu parul blond cred, doua surori care erau indragostite de...? (mai mult)
Ca credeti ca este cel mai bun anime in functie de gen: comic,actiune,aventura,hentai,horor,ecchi,romance, drama, psihologic?
Am vazut acum cateva zile o poza dintr un anime comic era fetita blonda cu o cola in mana era doar o poza stiu ca sunt putine detalii dar va rog sa spuneti ce anime este?
Salutare. Eu si niste prieteni ne- am gandit sa facem un film sau un mini serial. Avem cateva idei momentan si ceva aparatura, dar m- am gandit ca ar fi o idee sa intreb mai multe persoane daca...? (mai mult)
Poate sa ma ajute cineva? caut site-uri unde pot gasi cantece de animeuri sau chiar animeuri dar mai mult cu vampiri si de groaya dau funda!
Heeey TPU..am o mica intrebare pentru iubitorii de anime... In anime- ul Kuroshitsuji personajul UnderTaker are nume roman Adrian Crevan dar Grell Sutcliff nu stiu daca are... daca stiti imi puteti spune...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandru7890 întreabă:
Augustius întreabă:
DaciaRomania întreabă:
antoniaidk întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The good wife
Te-a captivat povestea Aliciei si crezi ca stii tot despre acest serial? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti despre The good wife!