Caut sa cumpar reviste W.I.T.C.H din anii 2003-2005: toate numerele, 2006: nr1, 2009: nr 6-12, 2010: toate numerele.
Bună, cei care va uitati la animeuri și citiți manga, am o întrebare pentru voi. E un nou anime pe nume Tokyo Revengers și frecvent a apărut episodul 13 si vreau sa- mi iau manga dar nu știu ...? (mai mult)
Hei, cei care citiți mangauri și va uitați la anime, am o întrebare pentru voi. Pentru cei care știți și va uitați la animeul Tokyo Revengers și inclusiv daca și citiți mangaul, frecvent...? (mai mult)
Pentru a viziona Naruto Shippunden este necesar sa vizionez Naruto? Daca da, de ce?
Buna TPU. Ma uitasem la Tom & Jerry si intr- un video este un episod cum Tom & Jerry merg in Hawai si in acel episod fredoneaza la inceputul videoului un cantec, cum se numeste acest cantec? https://www.youtube.com/watch?v=LaFtAcIrGWA...? (mai mult)
Ce s-a intamplat cu site-ul deseneanime.ro nu mai merge apare doar o imagine cu la revedere?
Salut! Imi puteti recomanda niste site- uri pe care pot urmari anime gratuit? (cu subtitrari, bineinteles) De asemenea, oare exista siteuri de citit manga gratis? Manga de la Carturesti e prea scumpa...? (mai mult)
Yo. Am observat de curand diferenta de pret la manga dintre Cartuesti si Okian, dar la acel pret, nu sunt sigur daca e ceea ce trebuie, cum s- ar spune, chiar daca transportul e putin mai lung, este...? (mai mult)
Stie cineva la ce episod din boruto apare kawaki si kara ca sa inceapa aventura?
Buna TPU, unde pot citi Killing Stalking(pe ce site)
Salutare, am si eu o intrebare pentru fani anime/manga. Eu nu stiu engleza si as vrea sa stiu cum pot traduce instant scrisul dintr- o manga in engleza, astfel incat sa fie ceva mai usor de inteles in...? (mai mult)
Buna TPU. Pe ce post tv se difuza mai demult desenele animate The Adventure Blinky Bill?
Salut, trimite cineva un link de unde pot citi one piece?
Cine își mai amintește de desenele animate "Enigmele din Providence"? V-au plăcut? Eu le-am vizionat în copilărie și nu pierdeam nici un episod atunci când se difuzau pe Minimax. ❤
Salut. Stiti cumva librarii sau magazine de unde pot cumpara manga in Suceava sau in jud. Suceava in afara de Carturesti?
Care sunt cele mai bune edituri de benzi desenate?
De ce anumite desene animate sunt/erau reprezentate de animale umanoide? Cum ar fi "Arthur" de exemplu.
O întrebare pentru fanii OP. Cu cine îl vedeți pe Luffy împreună la finalul seriei? Să ne gândim de exemplu la cele mai posibile, , pretendente" Boa Hancock și Nami. Cele mai iubite cupluri LuffyXHancock,...? (mai mult)
Aveți idee din ce desen animat este acest câine? https://ibb.co/sR41sCg Mi-a plăcut jucăria și am cumpărat-o și cred că face parte dintr-un desen animat dar nu știu din care.
Puteti sa imi dati niste exemple de Anime-uri mai vechi (Naruto,Dragon Ball, Death Note)?
Salut, asa pentru animistii de pe site, am vazut overlord mai de mult cand nu era doar sezonul 1, m- a uns la suflet si aparent are 2 filme, uite aici link de pe wikipedia(eu mereu folosesc are toata...? (mai mult)
BUNA. Vreau sa scriu in word in oglinda dar nu stiu cum. Pentru tehnica servetelului am nevoie sa lipesc ceva dar cu poza si scrisul in jos de aceea am nevoie sa fie in oglinda. Multumesc
Unde pot citi manga online the beginning after the end gratis în romana?
Ce parere aveti despre serialul kuzu no honkai?
De unde pot cumpara manga in Romania? P.S DE unde sa cumpar manga in ROMANIA, nu in ROMANA.
Buna TPU. Cred ca stiti mult de desenul Laboratorul Lui Dexter, eu sincer nu inteleg o treaba la acest desen din cate episoade am vazut. Am observat cum ca sora lui mai mare Dee Dee tot il ameninta ca...? (mai mult)
Buna TPU, cum le cheama pe cele 2 fete din laboratoru lui dexter una blonda si cealalta bruna? Blonda are un trico roz cu floare cealalta o fusta culoare a capuccino? Si un tricou alb....? (mai mult)
Cum poti deveni actor de voci? Care dubleaza voci?
Salut TPU! Poate sa imi spuna si mie cineva cine canta genericul de la REGELE SHAMAN? DAU FUNDA PLS
Ce fel de kurama are minato? Si ce abilitati are fața de kurama lui naruto?
Am vazut pe Youtube scrisul mare CARTOON NETWORK ii desenul Looney Tunes care e Porky Pigs? Pe mine ma deruta care e din cei 2? Daca va uitati la aceasta poza care v- o trimit veti vedea 2 porci nu 1. ...? (mai mult)
Buna TPU cum o cheama pe fata din desene animate e bruneta cu suvita roz ca am uitat...?
Imi recomanda si mie cineva niste animeuri cu genuri romantic sau isekai.
Hei TPU, as vrea sa stiu ceva despre quintessential quintuplets in manga cu care fata se casatoreste futaro?
Salut, am început recent să citesc manga. Îmi poate spune cineva odată la cât timp se lansează un capitol? Și dacă îmi puteți recomanda o manga/manhwa/manhua bună.
Salut,o intrebare pentru cei ce au văzut naruto, intr-o bataie între Neji și Hidan cine credeți ca ar castiga? Puteti argumenta va rog?
Buna TPU! Daca e cineva de aici care se uita la naruto sau alte desene animate/anime-uri pe doza animata si voua va apare ERROR 405?
Salut,stie cineva unde pot gasi benzi desenate cu avatarul aang in romana sau in engleza doar sa fie in ordine adica continuarea povestii?
Buna TPU., cum se numeste cl ce legi elastic de el te impingi prin elastic tare de tot si te arunca? E facut din lemn se impluncta in pamant. I l vedeti cum arata in acest video : https://www.youtube.com/watch?v=6KDgDYdug6M...? (mai mult)
Servus. Vreau sa citesc manhwa mai exact "Live together", https://www.anime- planet.com/manga/live- together dar nu o gasesc... Imi poate da cineva un site exact unde pot sa o citesc? Si cei care raspund...? (mai mult)
Salut TPU. Aș vrea să citesc o manga online dar pur și simplu browser chrome nu îmi traduce și nu stiu ce să fac :(
Acum 11 ani aveam o carte manga scrisă de români, în limba română. Știe cineva de așa ceva, cum se numea și unde aș putea să găsesc ceva despre asta? Povestea era cu un samurai magic.
Salut, imi puteti spune toate cele 7 pacate capitale din seven deadly sins? Exemplu: pacatul invidiei elizabeth parca si era ceva cu sarpele daca se poate sa-mi spuneti la fiecare, multumesc.
Salut, TPU. Am o întrebare. Cine dintre voi se pricepe la desenat? Eu lucrez la un serial de televiziune și vreau să știu care dintre voi se pricepe la desenat. Precizez că vreau 7 modele alb- negru...? (mai mult)
Sa incep mangaul la Attack on titan? Simt ca o sa imi iau multe spoilere mai ales ca apare chapter 137 saptamana viitoare dar tot sunt cam trista ca o sa stiu ce se intampla in urmatoarele episoade.Plus...? (mai mult)
Salut TPU! Stie careva cine a dublat-o pe Ursa(mama lui Zuko) din avatar the last airbender? Imi place foarte mult vocea ei si as vrea sa știu.
Salutare, sunt interesat daca mai exista pe- aici persoane care au colectionat reviste W.i.t.c.h. si sunt dispusi sa le vanda, daca da, o sa va rog sa- mi spuneti de ce reviste dispuneti. *sau orice...? (mai mult)
Salut, mai sunt romani pe aici care au citit sau citesc comic-uri marvel/dc? Ce recomandari aveti din ceea ce ati citit?
Buna, mi- a tot fost recomandat anime- ul The Garden of Sinners(Kara No Kyoukai), o problema are 10 filme si 13 episoade si din cate am inteles nu sunt in ordine de la niste prieteni, 8 dintre filmele...? (mai mult)
Salut,am și eu o întrebare.Stiti unde găsesc Death Note carnetul?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ZeulMuschilor întreabă:
Holy97 întreabă:
AndreeaMadalinaAna întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Femei care au scris istorie
Audrey Hepburn, Coco Chanel, Amalia Earhart. Toate aceste femei au scris istorie. Cat de multe stii despre ele?