Cei mai activi useri din categoria Benzi desenate pe 3 Februarie 2025 sunt:
Buna TPU stie cineva niste anime-uri gen Love Stage sau Super Lovers? Dau funda
Cine stie daca Naruto mai are acele rasen shuriken ale bestilor cu cozi dupa ce a pierdut bratul in lupta cu sasuke? Cred ca Bjuu Dama Rasen Shuriken inca o poate folosi findca kurama este inca in el dar...? (mai mult)
Recent am terminat amandoua sezoanele din tokyo ghoul, anime de nota 10, dar am inteles ca manga intrece adaptarea anime si vreau sa o cumpar decat sa o citesc online, ma descurc cu engleza deci nu...? (mai mult)
Cand vor aparea urmatoarele capitole din Boruto: Naruto Next Generation? Si la cat timp apar capitolele?
Am mai multe intrebari despre caracterele din anime... 1) Itachi vs Kaneki? 2) Saitama vs Naruto/Sasuke? 3) Sasuke vs Kaneki? 4) Minato vs 6 Pain 5) Naruto vs Basara Dau funda pentru ...? (mai mult)
Salut,caut un desen animat,Swamp thing,cred ca asa ar trebui sa se numeasca,rula pe RTL demult,un om verde in mlastina, multumesc
care credeti ca este cel mai bun anime? Mie imi plac alea de dragoste, dar sa contina si scene mai intime! Sa ma tina in suspans, am vazut SAO si mi- a placut, dar vreau ceva in genu lu ...? (mai mult)
Cand imi bag preavizul de demisie trebuie intai sa vorbesc cu directorul de magazin, sau pot merge direct la secretara sa faca actele?
Știu că am văzut un anime căruia nu îi mai țin minte numele. Era mai mult comedie, despre un tip căruia i se dădea mereu de ales între o chestie și cealaltă și viața lui era o serie de astfel...? (mai mult)
Buna as avea mare nevoie de ajutor am gasit un site unde pot vedea acest anime Norn9 - Norn + Nonetto rosub dar sunt doar 6 ep lispsesc 6 inseamna ca inca se mai traduc? unde pot gasi toate episoadele...? (mai mult)
Buna! Am termina sa vizionez anime- ul Mahou Sensou si am ramas gen What? Ce final ....finalul nu mi- a placut absolut deloc. Dar anime- ul a fost cat de cat frumos, imi plac genurile astea de anime...? (mai mult)
Ce trebuie să faci ca un "Verificator", mă refer la anime- uri. Adică, ce trebuie mai exact să faci? Trebuie să verifici cum o tradus traducătorul respectiv, acel anime? >....? (mai mult)
Știți manga-uri romantice cu băieți mai perverși? (fără hentai) mi-a plăcut foarte mult L♥DK, stiti ceva asemănător? Dau funda
Știti manga-uri romantice cu băieti mai perverși? Mi-a plăcut foarte mult L♥DK. Dau funda!
Îmi ziceți niște anime- uri în special psihologice care pot avea și doze horror sau chiar romantice? Pe cele mai bune din ce am observat consider că le- am văzut deci dacă veniți cu ceva nou pentru...? (mai mult)
As vrea sa m-a apuc fairy tail dar am Vazut câteva ep si nu mi se pare asa de interesant ar putea să-mi spună cineva daca devine mai interesant si alte chesti despre el?
Mi- am amintit de o faza dintr- un anime pe care l- am vazut dar nu imi pot aminti care era anime- u... deci erau 2 prieteni care s- au dus la o petrecere, la un bar sau ceva, si s- au intalnit cu...? (mai mult)
Vreau sa gasesc cat mai multe anime-uri. Nu conteaza de care sunt, dar sa nu fie date in batjocura. Va rog cele mai multe anime-uri (persoana) primeste funda.
As dori un top 20 Animeuri! Va rog!
Dadusem pe my anime list pe sukite li na eu din greseala si am vazut ca a mai parut cateva episoade noi http://myanimelist.net/anime/17409/Sukitte_Ii_na_yo__Mei_and_Marshmallow asta ar trebuie sa ...? (mai mult)
Fani ai animelor stiu ce e o intrebare prosteasca, dar cati ani aveti voi? daca puteti sa-mi raspundeti nu conteaza nu tr sa fie un raspuns cine stie ce doar sa zicem 20, 21 doar ani, mersi mult.
Este anime? https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/4d/03/7c/4d037c219fdef2f46b3864431a9a1fbb.jpg
Helooooooooooooooooooo TPU! Nu stie cineva unde gasesc openingul al 3- lea de la Goku Sayonara Zetsubou- sensei? In anime, dupa ce spun "rumba" de vreo cateva ori, versurile sunt: "Samayoru sugata...? (mai mult)
A vazut cine acest anime? cum vi se pare Mahou Sensou
Care este diferenta intre Izanami si Izanagi?
De unde pot cumpăra o cutie de panini euro 2016 mai ieftina de 250 lei? Dacă se poate link
A vazut cine acest anime Claymore cum vi se pare?
Cei care ati vazut acest anime Ookami Shoujo to Kuro Ouji cum vi s-a parut ce nota ia-ti da?
As avea si eu nevoie urgenta de cateva anime foarte bune sa fie actiune si macar un pic romance su ceva fantastic Multumesc foarte!
Am o intrebare dificila si incompleta. Erau acum multi ani niste desene animate in care aparea o morsa ca personaj negativ. Singurul detaliu este un decolteu prin care se vedea "parul" de pe piept....? (mai mult)
Hi Ce anime este? http://startjoe.com/share/anime-new-tab/share.php?idx=MTgy Multumesc
Stie cineva daca va avea sezon 2? Akatsuki no yona ce bine ar fi daca ar mai avea. Il ador Si ar avea ce sa mai continue Multumesc Pe acest site spune daca vor avea sezon 2 sau depinde anime-...? (mai mult)
Hi Cine a vazut acest anime stie despre ce vreau sa spun Cand Soo Won i-a dat lui Yona acea decoratiune pentru par Unde as putea gasi si eu asa ceva Pe ce site? Multumesc tare mult
Cateva anime gen va rog Akatsuki No Yona
mi- a zis fratemiu de un anime acum 1- 2 ani aproximativ, zicea ca erau unii care plantau bombe si chestii, si trebuiau planificate ca sa nu stiu ce si nu stiu cum =)) alte informatii n- am,...? (mai mult)
Cum pot face de pe TELEFON desene animate în stilul,, RObotzi"? Bine, nu este neapărat în stilul lor, doar am dat un exemplu. Funda!
Sall TPU, stiti cand va aparea sezonul Fairy tail? Si daca puteti sa-mi dati si niste anime in genul lui?
Heei, știe cineva dacă o sa mai apară sez 3 din Diabolik Lovers?
Hi TPU As vrea si eu cateva anime romance dar sa fie mai multe secvente in care apaare romance Multumesc mult! ^_^
Un anime school, love, harem? depreferat fara actiune, dar merge si cu. (dati- mi cat mai multe va rog, si nu cer descriere, doar sa imi spuneti despre ce e vorba, de exemplu: sao - niste tipi prinsi...? (mai mult)
Hi Stie cineva daca va fi un sezon 3 la anime- ul Akagami no Shirayuki hime stiu ca ma c- am grabesc nu a trecut chiar asa mult timp de cand a aparut sez 2 dar este superb dar daca se aude ceva ...? (mai mult)
Hei. As vrea sa-mi cumpar manga. Imi puteti da niste site-uri de unde pot cumpara? Acesta este singurul pe care il stiu http://www.mangashop.ro/
Ceva anime- uri gen NouCome sau Hentai ouji to warawanai neko? adica cu 25% fantasy, 25% ecchi, 50% romance, si ceva school / slice of life pe langa :D (de preferat fara actiune, dar merge si cu) ...? (mai mult)
Cine imi da un link cum ar fi CE SPUN ROMANII? Dar sa fie in engleza, cum e Britain's got talent, sau X FACTOR, TALENT AUDITIONS.
Am si eu nevoie de o idee pentru a realiza un afis despre un stand de limonada.Cum as putea sa desenez pe foaie si ce as putea scrie?
:3 Sunt o fană anime si caut nişte anime in genul : Ao Haru Ride, Kamisama Hajimemashita, Bokura ga ita, Sukitte ii na eu, Kaichou wa maid sama, Ookami shujo to kuro ouji, plastic ...? (mai mult)
Uite o întrebare interesantă: Există vreun anime, al cărei acţiuni are loc în România? Sunt curios cum ne văd japonezi ţara.
Salut,din cuvintele autorului se spune ca acest cintec "Ken Ashcorp : Supernatural " a fost inspirat dintr-un desene animat, ajutati-ma va rog sa-l gasesc
Buna; îmi poate spune cineva unde pot găsi manga Noragami în română? Mulțumesc. Funda!
Am vazut o imagine dintr-un anime in care unul dintre personaje era un copil si avea parul verde, sau ceva de genul, si avea urechi de pisicuta. Cine stie cum se numeste?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandru7890 întreabă:
Augustius întreabă:
DaciaRomania întreabă:
antoniaidk întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Umbre
Stii cine e Relu si cu se ocupa el dupa lasarea serii?