Cei mai activi useri din categoria Benzi desenate pe 3 Februarie 2025 sunt:
puteţi să-mi recomandaţi, o serie de bezi desenenate româneşti pe care le pot citi în mod virtual? Un site ceva.
E vreo legatura speciala intre: Kimi ga Aruji de Shitsuji ga Ore de Maji de Watashi ni Koi Shinasai adica pe bune, TOATE caracterele arata EXTREM de asemanatoare unul cu celalalt, in fiecare anime...? (mai mult)
Caut si eu un anime : Stiu ca este vorba despre un Baiat care iubeste coditele... si se poate transforma intr-o fetita
Știții/cunoașteții vreun site, mă refer la un site de "anime" iar pe acel site să arate ce anime- uri au "coyright" sau dacă îmi puteți spune astfel de metode prin care pot să știu exact ce...? (mai mult)
Ce sunt de fapt anime-urile? Unii spun ca sunt niste desene animate, dar altii spun ca nu.
Cine îmi dă si mie niște animeuri ca akagami no shirayukihime...
Îmi spune si mie cineva cum se desfășoară întregul anime bokura ga ita... va rog...
Heei! :* Cand apare sezonul nou din Fairy Tail?
Știti din ce anime este această imagine? https://pp.vk.me/c621324/v621324700/16c5d/7lwEG8zR5ZI.jpg
Cine imi poate da si mie un anime bun? Cu o descriere daca se poate. Tin sa mentionez ca am vazut urmatoarele anime : Tokyo Ghoul, Root A, Sao, High School dxd (toate sezoanele), Hellsing...? (mai mult)
numele meu este Darius, îmi poate spune cineva unde găsesc nişte tutoriale simple şi bune pentru desenat manga? Am văzut în anime că există nişte pagini speciale. De unde aş putea...? (mai mult)
Hei.fani Naruto am auzit de noua serie manga cu Boruto.L-aam cauta si nu l-am gasit in romana ..Va rog daca stiti pece site este in romana. datimi linkul
Salut, TPU! Eu mă pricep destul de bine la desen, și vreau să încep o bandă desenată, dar aș dori de la voi să mă ajutați cu un nume si un scenariu bune. Tema m- am gândit să fie asta: un reporter...? (mai mult)
Am vazut ceva legat de Itachi Shinden, un fel de povestea lui Itachi. Ce puteti sa imi spuneti? Chiar e pe bune? Si daca da cand o sa apara si pe la noi?
Unde pot gasi sau pe ce site pot gasi jucari shopkins? Sunt inebunita dupa ele
Hey. Am o intrebare pentru fanii SasuSaku. In primul rand, am tot auzit „zvonuri" sa zic asa, cum ca si Sasuke o place pe Sakura. Ei bine, si eu cred la fel, pentru ca s- a dovedit prin multe...? (mai mult)
Cine e cel mai iubit personaj Marvel?
Daca va mai amintiti desenele alea aventurile lui Piggley, mai tineti minte episodul ala de visa Piggley alea cu verzele si alea? Cum se numea? Va rog il caut de ceva vreme!
Este anime? https://lh3.googleusercontent.com/proxy/gcSs0gbhy-_Re85lNOuAMmxwD8IO97AmEgNWLWFmS6Fc_AghybIqNlRZ_uiH_Ekfit5KzCv2Yy9-qf_VC34DGg=w346-h194-p mersi
stiti niste anime-uri romantice in care fata sau baiatul devine la un moment dat rau, iar celalalt va trubui sa o/il salveze?
Http://66.media.tumblr.com/d628e7ac1ed7a8a06967794dd980b4c8/tumblr_n85d4oA9KX1tfvua9o1_500.jpg Ce manga?
Http://warryjang.tumblr.com/? og=1 Va rog, spuneti-mi numele fiecarei manga de pe site-ul de mai sus.
Http://data.whicdn.com/images/58707349/large.jpg Din ce manga e imaginea asta?
Https://secure.polyvoreimg.com/cgi/img-thing/size/y/tid/117515513.jpg Din ce manga face parte imaginea de mai sus?
Este anime? https://lh3.googleusercontent.com/proxy/Wd-1elmRAipMukLpShNjCkeUX91tVAn3WscyfDWQjAh-S9j5Fw6LDG7p9d9bIeytc9z5zWwrrJfmmEkqB6ABBA=w346-h216-p multumesc
As vrea sa rog si eu daca cineva imi poate face o poza anime. Daca vreti sa ma ajuta- ti, la care sunt foarte recunoscatoare, as vrea sa puneti poza pe net, pe un site (ex.: devianart) si imi ...? (mai mult)
Stie cineva daca este este un anime? si daca da din ce http://startjoe.com/share/anime-new-tab/share.php?idx=MTg4
Va rog, daca puteti sa imi recomandati un siteu de unde pot achizitiona manga si sa il pot primi prin curier sau posta, intr-o perioada cam de maxim 3 saptamani.
Caut o anumita manga, nu stiu cum se numeste, asta incerc sa aflu si ar fi super daca mi- ati spune si unde as putea sa o gasesc, sa o cumpar dar de preferat in engleza. Sper sa fiu coerenta...? (mai mult)
Hei stie cineva când o sa apară sau dacă o sa mai apară volumule 12 și 13 din Vampirii Sudului în romana? Fundaa
Yo! Am nevoie de un anime gen Akatsuki no Yona sau Akagami no Shirayuki- hime. Va avertizez, am vazut destul de multe anime- uri, deci o sa fie greu sa reusiti. :)) As pune si profilul meu de MyAnimeList,...? (mai mult)
Stie cineva unde as piytea vedea si eu acest anime rosub Machine-Doll wa Kizutsukanai Specials Multumesc mult
Buna nu cred ca de acum sa mai fie vreo sansa ca anime-ul Rosario+Vampire sa aiba sezon 3 nu? Mersi
Hey TPU... Tocmai am terminat de vizionat cele 4 episoade din Corpsy Party tourtured souls. Am rămas nelamurit... Unde este Mochida... A spus ca are bucata lui Yuka nu? Atunci Dece Dracu nu sa întors....? (mai mult)
Help! Am nevoie de o idee din partea voastra despre ce poveste as putea crea cu ajutorul benzilor desenate.Trebuie sa realizez maxim 10 slideuri de benzi desenate cu replici.Sau macar site uri de unde ...? (mai mult)
Știe cineva un anime ca chihayafuru? Dau funda... a... și dacă mai știți altele gen romance, dar nu ao haru rîde, kaichau wa maid sama, sukitte li na yo, special a...
Știe cineva cum evoluează povestea din manga Chihayafuru, după ceea ce este in anime
Cu ce sunt facute pozele astea? - In Ps? (sunt atat de bine detaliate si facute cu migala :3 si mai sunt si hd/foarte clare) - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - http://orig12.deviantart.net/3366/f/2014/304/6/4/nefelibata__wallpaper_version_by_magicnaanavi-...? (mai mult)
Buna Care este topul 10 al vostru de aniem Dar pe genuri 1.actiune/romance 2.romance/harem 3.actiune/fantastic/super puteri Multumesc mult
Dau funda.Ce anime-uri gen Black Butler,Ao No Exorcist stiti? In afara de Pandora Hearts, Another sau Corpse Party. Lasati si o mica descriere :D.
Hei TPU stiti cind va aparea fairy tail sezonul 3 Si nu ma refer la fairy zero. daca stiti cind va aparea sezonul 3 sau daca a aparut datimi va rog un site unde il pot viziona.astept raspunsul cit mai ...? (mai mult)
Hei cine știe unde pot găsi cartea Tunele vol 1 in stoc și la un preț ok. Fundaaaaa
Hei cine știe unde pot găsi cartea Septimus Heap vol 1 in stoc și la un rezonabil? Fundaa
Hei, cine știe unde pot găsi volumul 1 Tara Duncan în stoc și la un preț ok?
Hei, cine știe unde pot găsi volumul 1 Altfel de ingeri în stoc și la un preț ok?
Hei cine știe unde pot găsi toate volumele Harry Potter în stoc și la un preț rezonabil
Anime-ul de la 0:44? https://www.youtube.com/watch?v=gE-ZqJg4o38#t=44.323 dau funda.
Hey fani anime stiti daca puteti deveni un shinigami?
Hey fani anime poti fi un shinigami?
Hei TPU^^ As vrea sa-mi spuneti niste anime-uri care au doar 12-13 episoade XD Arigato gozaimasu ^^
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandru7890 întreabă:
Augustius întreabă:
DaciaRomania întreabă:
antoniaidk întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Istoria religiilor
Tu cat de multe stii despre marile religii ale lumii? Afla chiar acum!