Cei mai activi useri din categoria Benzi desenate pe 3 Februarie 2025 sunt:
Hey TPU! Fundita pentru cine imi da un link cu imaginea aceasta dar fara iconita de youtube din dreapta jos. http://imgur.com/r6tkkz1 Merci anticipat! ^-^
Buna As dori si eu cateva anime cu harem,romance,actiune, shounen ceva gen highschool DxD absolute duo date a live kamigami no asabi infinite stratos diabolik lovers Multumesc mult!
As vrea si eu un tatuaj cu data mea de nastere 15 februarie 1998! multumesc
Hey As vrea si eu cateva anime gen in care personajul pricipal este baiat si el are deja puteri si cand lupta si chestii descopera ca este foarte puternic si nu il poate distruge nimeni ceva gen As...? (mai mult)
În legătură cu anime- ul "Tokyo Ghoul" când începe sezonul 3? Deoarece sezonul 1 şi sezonul 2 care fiecare avea câte 12- 13 episoade le- am văzut. Fără manga, doar video, dau funda! Ps: aţi...? (mai mult)
Este anime http://www.goodfon.su/download/art-tachikawa-mushimaro-121/4479x3516
Sall TPU, stie cineva niste anime-uri ca accesta,, So i can't play h"?
Am vazut ca manga este altfel la Akame ga Kill, dar n- am inteles ceva. Tatsumi si restul au murit in manga sau actiunea decurge altfel? Am vazut ca se bate Tatsumi cu Esdeath, dar in anime Akame a omorat-...? (mai mult)
salut tovarasi de anime- uri, caut un anime dupa urmatoarele cernite daca se poate: sa fie genul Naruto si la asta ma refer sa fie : 1.actiune/drama/minciuna/suspans/dragoste/puteri, ceva...? (mai mult)
Hey fani Fairy Tail vreau sa va intreb da ca stiti cand va aparea sezonul 3'? Ca pe animekage sezonul 2 se incheie cu episodul 102 si mai departe a urmat Fary Tail zero, dar eu vreau sa va intreb daca...? (mai mult)
Salut frati de anime- uri imi recomandati si mie un anime gen Naruto ..adica sa aiba : Poveste lunga....sa fie mare Actiune Puteri/fantasy ceva sa prinda Astept com voastre ms.dau funda celui mai...? (mai mult)
Hey. ❤ Stie cineva un program de desenat in afara de PaintTool si Photoshop? Unul in care daca pun un desen sa coloreze pe ce am selectat eu, nu toata pagina, doar unii pixeli sau sa mai conturez...? (mai mult)
Nu stiti cind va aparea Fairy Tail sezonul 3?
Ce credeti despre cartile de tip jurnal, de exemplu "Insemnarile unei pustoaice", sau "Jurnalul meu haios"?
nu stiti cand va aparea fairy tail sezonul 3? Ca pe animekage sezonul 2 episodul 102 la descriere scrie ca sezonul 2 se sfirseste si ca ne vom revedea cu sezonul 3 din fairy tail.astept raspunsul...? (mai mult)
1. Imi puteti da si mie niste anime- uri care sa fie romance, comedy si school? Gen kaichou wa maid sama, clannad, shigatu wa kimi no uso. 2. Mi- e dor de un anime care sa ma faca sa plang rau de tot....? (mai mult)
Hey nu stiti de unde imi pot lua bandana naruto in lei
O sa fie sezonul 2 de la Ajin?
Puteti sa-mi dati niste amv-uri cu scene triste din diferite anime?
TPU dati-mi si mie niste anime cele mai faine ca tokyo gohul, naruto, sau one puch man.
Hei fani #Anime... cum se fac AMV-urile sa-mi explice si mie cineva? ...Va rog dau F.U.N.D.Ă
Cine ar castiga Deadpool sau Spiderman(argumentati)? Cred ca Spiderman, dar vreau pareri.
As vrea sa vorbesc cu oameni pasionați de anime din România ca si mine dar nu știu cum, exista site-uri sau aplicați ca sa faci asta sau te înscri într-un club sau ceva?
Salut TPU Cine imi poate poate zice daca fairy tail mai continua si daca da sa imi zica cand incepe urmatorul sezon Si cine imi poate zice alt anime de gen naruto sau fairy tail la care sa na uit(fara...? (mai mult)
Https://45.media.tumblr.com/7c3794e37034870c3ec345151d996ee6/tumblr_o4lwip95n31r3rdh2o1_540.gif Îmi puteti spune din ce anime face parte link-ul asta?
Https://m.youtube.com/watch?list=RDmIOMRiQaB-U¶ms=OAFIAVga&v=062D7lC1HHI&mode=NORMAL Îmi puteți spune ce anime e în videoclipul asta?
Buna, TPU. Scietimi va rog vreun anime asemanator cu skip beat. As dori sa fie animeul despre vreun serviciu si personaje insistente care pina la urma ajung sa isi indeplineasca ceia ce si- au pus in ...? (mai mult)
Cum se numea rau facatorul acela verde din benzile Marvel? A avut odata o confruntare cu Hulk. Era tot la fel de mare si musculos. Stiu ca putea ridica pana si ciocanul lui Thor.
îmi puteţi spune şi mie din ce manga fac parte aceste pagini, şi dacă puteţi să îmi lăsaţi link- uri către un site unde pot găsi aceste pagini cu textul în romană sau engleză?...? (mai mult)
Inainte se vindeau reviste de benzi desenate Spider- Man!(Poate se vand si acum la noi, dar nu am mai vazut) Prin 2007- 2010. Cum se numeau exact? Parca Spectacular sau Amazing Spider- Man, nu mai stiu....? (mai mult)
Hei! Buna TPU!... Unde pot gasi si eu toate episoadele din Miraculos :Buburuza si Motanul Negru. Daca stiti dati-mi si mie Linkul
Deci sa ma lamureasca si pe mine cineva va rog.Am vazut ca in ultimul timp au inceput sa apara diferite benzi desenate de la marvel si dark horse, intrebarea mea este de ce nu sunt reviste dc comics in...? (mai mult)
Buna puteti sa imi dati niste anime- uri gen Kaichou wa maid- sama, kamisama hajimemashita, kimi ni todoke, Ao Haru Ride, Ceva cu multa romanta si comedie XD puteti sa puneti si o mica descriere? As...? (mai mult)
Care carte este mai horror? "Fata din tren" sau "Ce este în cutie?"
Https://www.youtube.com/watch?time_continue=50&v=ALQegcFgLAY poate sa-mi spuna cineva de unde face parte acest personaj? de la 0:50
De mult ma tot uit la Dragon Ball, m- am uitat la toate sezoanele problema e ca dupa ce m- am uitat la Dragob Ball SUper am dat din greseala peste Dragon Ball GT, imi poate explica cineva ...? (mai mult)
Ce capitol din manga ar fi episodul 277( sau 278) din Fairy Tail? Am auzit că vor face alte episoade peste 1- 2 ani, căci așa vor ajunge manga- ul. Există manga FT tradusă în limba română?...? (mai mult)
Ce anime-uri imi recomandati? Ceva gen Danmachi, Owari no Seraph sau Ao no Exorcist.
S-a mai declarat ceva de Naruto Akippuden? Ceva concret.
Fanii Anime. Faceti topul vostru(top 5 anime-uri preferate) Faceti-mi niste recomandari. Vreau sa vad cit mai multe anime-uri.
Erau odată, pe Minimax niște desene, destul de vechi cu o familie și o pisica neagra, Mafia și aveau ei parte de tot felul de peripeții. Băiatul era deștept rău și țin minte ...? (mai mult)
Mi.ati putea da niste anime.uri gen Naruto si Fairy Tail? (Nu Bleach sau One Piece ca alea nu imi plac). Ceva de lunga durata daca se poate Multumesc!
Puteti sa imi spuneti niste anime'uri in genul God Eater, Black Bullet. etc
Heii TPU! De curand m-am gandit sa vizionez Ao haru ride, dar nu prea stiu mai exact despre ce e vorba prea mult. puteti sa imi spuneti si sa imi spuneti cu se termina XD?
Stie cineva de ce sa anulat animeul fairy tail si cand sa reia animeul
Salut, ce parere aveti despre aceste 2 anime-uri : White Album si White album 2?
Salut, care a citit manga Shaman King, poate sa-mi faca cineva un scurt rezumat la ce se intampla? dupa cum stiti, povestea din anime si povestea din manga ..sunt cam paralele
De ce fetele sunt innebunite dupa yaoi? Dar baietii dupa yuri?
Care sunt cele mai bune*10*anime-uri văzute de voi și pe care le recomandați?
Dati-mi acili sea niste anime-uri perverse. Ca m-am saturat de atata drama si moarte. Vreau sa incerc ceva nou. :] Thanks.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandru7890 întreabă:
Augustius întreabă:
DaciaRomania întreabă:
antoniaidk întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Istoria religiilor
Tu cat de multe stii despre marile religii ale lumii? Afla chiar acum!