Stie cineva daca Danganronpa o sa aiba sezon 2?
SPIDER-MAN a facut vreodata sex?
Salut,stie cineva un Site in care imi pot creea propriul meu Site? Gen de Anime-uri...
Cine se uita la benzile desenate cu "2HB(Headed Baby)"ale celor de la doublefine producton?
Bună Otaku girls or Boys ați putea să îmi dați o mică /mare listă cu Manga și Anime Yaoi dau funda oh precizez ca sunt veche în lumea animelor Yaoi de la 13 ani vizionez, Yaoi+ boyxboy=Gay așa...? (mai mult)
Salut, unde pot vedea primul sezon din Hell Girl in romana? l-am gasit pe diferite site-uri dar are doar 5 episoade. si pe Anime List am observat ca are 26, ofer funda
Am o foaie foarte mare si trebuie sa fac un desen pe el pentru a o pune pe peretele din clasa noastra. Ce as putea desena?
Imi poate da cineva un link unde pot sa vad episoadele din Naruto Shippuden, inafr de manga, si sa fie traduse in romana. Funda
In Carturesti, Palas Mall Iasi, as putea gasi manga sau alte articole kpop in acelasi mall? :)
Din ce anime sunt cei de la 1.59? https://www.youtube.com/watch?v=xd-Y-PFecuw
Stie cineva site-uri ca si DeviantArt?(ca sa imi pun artele...)Multumesc
As vrea sa știu exact cate sezoane are Dragon Ball? Pe Wikipedia nu îmi da decât osutacincizeci și ceva de episoade. În schimb, pe YouTube, vad tot felul de episoade care nu le- am văzut....? (mai mult)
Cum invie mama si tatal lui naruto?
Cind apare sezonul 4 din Highschool DXD?
Sezonul 3? Cind va aparea sezonul 3 din Tokyo Ghoul?
Https://www.youtube.com/watch?v=UG4Als6cySc Din ce anime sunt cei doi?
Cine stie cand va aparea sezonul 2 din Ao haru ride?
Heyyy. ❤ Poate sa-mi dea cineva un site cu filmul „Naruto: Road to Ninja" care sa fie subtitrat in Romana si sa mearga? Multumesc. :x
Ce anime gen shouen, acțiune, comedie, îmi puteți recomanda?
După imaginea dată, știti din ce anime e? http://i64.tinypic.com/240xjbn.jpg
Stie cineva daca acest anime va avea sezon 2 pandora hearts? Multumesc mult de ajutor.
A 13 poza este vreun anime cu ea? mersi http://wallpapercave.com/dark-anime-wallpapers
Am vazut recent Wolf girl and Black prince s mi-a placut ..Stiti cumva daca o sa mai fie un OVA sau un Sezon 2?
Buna seara TPU!. Care stie niste anime-uri horror / thriller bune?. Multumesc anticipat!
Hei. Moare Iki Hiyori(din Noragami)?
Poate cineva sa-mi spuna din ce episoade din Naruto shippuden sunt secventele din amv-ul asta:https://youtu.be/FzeletVa7n4?
Cine imi poate da si mie desenul Dragonu' American sezonu' 2 in romana?
Stie cineva ce inseamna '-high' in manga in engleza? Adica, Gedou-high sau Katakuri-high.
Stiti un anime asemanator cu prison school, foarte amuzant ca acela si ina accelasi timp foarte palpitant :)
Ajutati-ma VA ROGG! Ce parere aveti despre asta : https://www.youtube.com/watch?v=UewNBHqBWRw ? Cum pot sa fac sa imbunatatesc calitatea? Se pricepe cineva?
Stie cineva cum se numeste melodia care se aude din anime-ul pandora hearts http://deseneanime.ro/pandora-hearts-episodul-8/ la min 9:00 mersi muklt
Buna as vrea sa stiu daca anime-ul pandora hearts are cv romance
Buna as vrea sa vad si eu lista voastra cu anime. Mersi
prin anii 2007 - 2008 erau pe Cartoon Network (parca) niste desene animate cu fotbal. Personajul principal al acestor desene este un pusti care este atacantul unei echipe....? (mai mult)
Salut - .- Stiti niste anime- uri gen *Katekyo hitman reborn * *Naruto * *Gintama* *Hunter x Hunter* *Bleach * *Durarara* Vreau un anime mai lung. care sa ma uimeasca si sa aiba baieti draguti...? (mai mult)
Bunaam inceput sa ma uit la acest anime Makai Ouji e superb il iubesc stiti cateva anime gen si daca va avea vreun alt sezon multumesc mult
Salut, as vrea si eu sa imi spuneti niste anime gen horror creepy de genul, pana acum am vazut Deadman wonderland, nikki mirai, shiki, hell girl, 11 eyer.
Bună TPU, aș avea și eu o întrebare pentru cine poate să îmi răspundă. Îmi puteți spune ceva interesant despre masoni sau despre iluminati. Multumesc!
Ştiți animeuri gen Amnesia sau Kamisama no Asobi?
As vrea si eu cateva anim gen campione absolute duo sao danmachi guility crown High School DxD strike the blood mersi
As vrea sa ma uit la anime-ul full alchemist metal dar nu gasesc nii un site in japoneza subtitrat in romana.Mi-ati putea spune un site de animeuri in japoneza subtitrat in romana?
Am vrut sa incep sa ma uit la Panty and Stocking with Garterbelt (scuze daca am scris gresit) si nu pare anime, pare desen dinala naspa de copii mici. Vreau sa il vad ca fiind anime, asa cum...? (mai mult)
Fanii naruto? Cine ar castiga in lupta dintre Shisui si Izuna?
Buna, ce anime mai stiti, cv gen actiune, romance, fantastic? M-am plictisit si nu mai stiu la ce sa ma uit. Mersi. Plus o mica descriere.
Hello imi puteti spune unde pot gasi toate episoadele de la anime-ul Slam Dunk subtritrate in romana?
Salutar TPU! Care stie un anime asemanator cu Death Note? Multumesc anticipat!
Cat de multe episoade va avea Itachi Shinden?
Isi mai aduce cineva minte de acel serial cu extraterestrii de pe CN sau alt program tv, era cu o femeie si un copil de vreo 14- 15 ani si era cu oameni adevarati nu era desen animat. daca mai stie cineva...? (mai mult)
Hei, am vazut acum cativa ani un anime care mi s- a parut interesant, insa a trebuit sa renunt la el pentru a fi mai concentrata pe invatat. Ideea este ca nu mai tin minte cum se numeste insa stiu...? (mai mult)
Salut, Imi puteti spune si mie niste anime noi gen 2013- 2016, dar sa aiba grafica buna... si site- ul de la el daca puteti. Sa nu fie cu Dragoste neaparat cat mai putin cat mai bine Sa fie insa cu...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RAY întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
Renata0808 întreabă:
gllopel întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Voltaj
Stii toate melodiile formatiei Voltaj si te consideri un adevarat fan? Hai sa vedem cat de bine cunosti formatia!