Buna lume! As vrea sa ma uit la un anime de dragoste cu adolescenti, de exemplu: Ao Haru Ride, Itazura na Kiss, Lovely Complex. Multumesc!
TPU Am si eu o intrebare! Am vazut acum ceva ani, pe un canal frantuzesc parca France 2 sau 5 un desen animat gen Captain Tsubasa.Era cu un baiat blond, foarte talentat care juca fotbal inca...? (mai mult)
Buna! Imi spune-ti si mie legende despre un desen animat Dau fundita
recent m- am uitat la acest anime Hunter x Hunter iar cand am ajuns la episodul 18 am observat ca sare pana la 92 cine ma poate ajuta cu un site unde le pot gasi pe toate subtitrate in romana?...? (mai mult)
Pe ce data se va termina Naruto Shippuden?
Mai este vreo sansa de crestere in inaltime dupa 17 ani? specific ca sunt baiat. cel mai bun raspuns primeste funda. astept
Cine îmi spune si mie niște anime tari de dragoste?
Hei. Din ce episod fac parte primele 10 secunde din acest anime? https://www.youtube.com/watch?v=gC-bfDaqDpM
Mi- am adus aminte de un film ce se dadea la cartoon network acum cativa ani, dar nu mai stiu cum se numeste. Tin minte ca era despre un tip blond care locuia cu mama lui si abia s- au mutat ...? (mai mult)
Unde pot gasi sezonul 2 :ciudateni in limba romana?
Se mai difuzeaza animeul Naruto shippuden la tv? Pe ce canal, la ce ora si in ce zi?
As vrea desene ceva gen Castanuta cel mic si Castanuta cel mare?
Va rog poate sa-mi dea cineva un link unde pot face profiluri si coperte pe calculator? Va rog
A aparut filmul Boruto in japoneza cu subtitrare in romana? sau il gasesc doar in Coreana? Funda
Era un anime cu un tip care avea o casca cu A.I.(Inteligenta Artificiala) si in momentul in care isi punea casca, i se punea toata armura pe el.Am o imagine in cap, este el stand pe o motocicleta,...? (mai mult)
Hey, inca o intrebare: daca tot ma apuc de o manga, as vrea sa stiu cum pot face un anime. In cazul in care folosesc planse din manga, sa stiu sa nu pun spatiile pentru text... deci? vreo idee. Acord...? (mai mult)
Cum se termina Naruto shippuden.Am vazut ca Madara dezlantuir Tsukuyomi Infinit PE LA EPISODU 426 iar in continuare pana la 449 sunt niste episoade care se petrec in mintea lui Tunade din cauza Tsukuyomi-...? (mai mult)
Stie cineva un site cu benzi desenate Marvel sau alte tipuri, traduse in romana?
Daca cineva vrea sa vada cea mai draguta chestie de pe youtube sa dea clik aici. https://www.youtube.com/watch?v=a51AJf0-Yq8 Apropo dati-va cu parerea despre videoclip.
Salut caut niste anime- uri gen best of the year exemplu tokyo ghoul din 2015 sau shingeky no kiogyn nu neaparat recente pot sa fie si din 2000 la fel pot sa fie si ongoing cat timp le consideri tu bune,...? (mai mult)
Joker (din Batman ) de câte ori a murit si povestea din arkaham night cum ca el ar fi murit este adevarata (nu am jucat jocul ) daca ar putea să- mi explice cineva mai detaliat, Multumes...? (mai mult)
Imi poate spune si mie cineva un site unde pot sa-mi creez propria manga? Fundita :3 Sper ca cineva sa-mi fie de folos
Hey, buna! As vrea sa ma apuc de o manga, am toata povestea in cap, am facut o groaza de schite cu personajele si am totul pus la punct. Tot ce mai e de facut este sa iau foaia de hartie si creionul...? (mai mult)
Imi poate cineva explica despre ce este vorba in Dramatical Murder? Am inceput sa ma uit si nu am inteles nimic. Sunt la episodul 6. Multumesc anticipat.
Https://m.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2F33.media.tumblr.com%2F4283666af4ff02af4006568c6a33dba1%2Ftumblr_inline_nw4yiexiDc1tdy5as_500.gif&h=aAQFz7phv&enc=AZNgGFIFk7YIw7QYctEaFajCfrIS_wu7SfhAMF_40UeB-...? (mai mult)
De ce Prince no stride e pana la episodul 5 subtitrat in romana? Il pot gasi undeva intreg? Sau stiti ceva animeuri asemanatoare in afara de Free, Kuroko no basket...ma refer, personajele sa fie asemanatoare,...? (mai mult)
Pentru cei care iubesc animeurile am si eu o intrebare. Cand apare sezonul 2 din Akagami no Shirayukihime tradus in romana?
Salut TPU, numele meu este Darius si vreau sa va pun o intrebare. Stie cineva unde gasesc Fontul Wild Words normal, Wild Words BoldItalic? Stiti voi acel font care se foleseste la editare manga in photoshop...? (mai mult)
Hei. stiti cand va aparea sezonul 3 din noragami? dar din tokyo ghoul?
Salut fani Fairy tail, am o întrebare pentru voi, nu mai știi unde am rămas cu episoadele.Stiu ca era la acea perioada când ei descopereau ca exista mai mult de o singura arma Face.Îmi puteți spune...? (mai mult)
Un top 10 al personajelor feminine si masculine preferate din anime-urile vizionate, si de ce.
Știe cineva când apar episoadele din Akagami no shirayuki hine?
Hey. ♥ Stie cineva un site sau ceva cu simboluri care nu sunt luat din vreun anime? Care sa mearga pentru un... Clan. Si sa nu fie foarte complicate. Multumesc. :*
Hei TPU, in ce episoade sau filme din dragon ball z, apar secventele din amv-ul asta? dau funda. https://www.youtube.com/watch?v=6pCkM1-_v6I
Hey! Stie cineva pe ce site as putea gasi sezonul 2 al anime-ului "Tokyo ghoul" subtitrat in romana? merci
Sall TPU, Mdeaa... anime-uri asa mai amuzante ( comedie ) fara violenta,?( ͡° ͜ʖ ͡°)?, etc? pls? Funda! (fara Tonari no Seki-kun doarece deja am vazut seria ) :D
Puteti sa-mi spuneti cand va aparea sezonul 3 din Tokyo Ghoul? Din surse sigure!
Salut, stie cineva unde pot vedea(online) noul film Deadpool(cel care a avut premiera pe 12 februarie), si daca se poate sa aiba subtitrari in limba romana.Mersi.
Imi puteti spune si mie va rog unde pot gasi pozele si numele reale ale celor din Creepypasta?
Sallam niste intrebari. 1. de unde pot sa descarc one piece? 2.Merita sa ma uit la hunter x hunters? 3. Ziceti-mi si mie niste anime-uri cu max 12-26 episoade gen :D!
Flash este eroul meu preferat, iau acum cu toata chiestia cu noul film cu deadpool ma gandeam. fara blestemul de imortalitate al lui thanos, cine ar castiga intr o lupta dintre flash si deadpool? flash...? (mai mult)
Cine are idee ce anime e la minutu 1:00? Tipa vulpe in lenjerie:)) https://www.youtube.com/watch?v=dBbxhcqu8jM Fundita.
Imi poate spune cineva când o sa apara sezonul 2 de la Attack on titan? Multumesc anticipat!
Care este personajul vostru preferat din Death Note?
In ce episoade din Death Note apare Mello?
Ieri am terminat un anime: attack on titan si vreau s incep altul.Ati putea sa imi dati niste anime-uri asemanatoare cu acesta?
Stie macar unul cand apare noua serie a lui Naruto, adica Boruto
Stiti cumva daca dupa Naruto Shippuden va urma o alta serie? Am auzit de Naruto Akkipuden..., chiar va exista?
Hey! Poate cineva sa-mi dea un link unde pot vedea "No game no life" si "Tokio ghoul" subtitrat in romana? Merci
Recent cautam desene si jocuri vechi ca sa- mi aduc aminte de copilarie si am gasit un lucru. Erau niste obiecte rotunde, mici, din "guma", de toate culorile (gri, rosu, etc.), care te jucai...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RAY întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
Renata0808 întreabă:
gllopel întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Umbre
Stii cine e Relu si cu se ocupa el dupa lasarea serii?