In ce ani credeti ca se petrece actiunea din Naruto si Naruto Shippuden?
Stie cineva cum se numeste sistemul echipamentului celor din Attack on Titan?
Salut tpu.Am inceput sa ma uit la un anime, mai exact attack on titan dar la episodul 20 nu mai merge pentru ca spune ca site- ul a fost sters.Acestea sunt linkurile lor http://anime- ro- sub.ro/page/2/?s=attack+...? (mai mult)
Era un anime mai vechi care era bazat pe un personaj robot care avea o latura umanoida( devenea uman la un moment dat sau nu stiu ce dar era o asemanare cu pinochio) era mai intunecat asa ca gen de anime...? (mai mult)
Am vazut recent Wolf girl and Black prince s mi-a placut ..Stiti cumva daca o sa mai fie un OVA sau un Sezon 2? :3
Stie cineva cand va aparea sezonul 2 din Aoharu x kikanjuu? Este anime-ul meu preferat.
Cine poate sa-mi dea si mie link-ul pentru desenul Dragonu American sezonu' 2?
Va roog..Imi poate da cinevaun link cu Fairy Tail manga? Va roog...dar sa fie pana la povestea cu zeref, adica mai lung, .sau Fairy Tail zero, ..va roog am cautat mult dar nu am gasit, vreau numai decat...? (mai mult)
Aș vrea să știu dacă va fi un sez 3 la Magi... inafara de Magi : Sinbad no bouken
Stiti desenele alea countryballs de pe YT daca le stiti sa imi spuneti cum sa fac si eu unul de ala cu umbre
de curand mi- am facut un tatuaj la incheietura mainii(o fundita) ..am mai avut unul, tot la incheietura(semnul infinitului)dar l- am astupat si am facut fundita, pentru ca am observat ca nu...? (mai mult)
Heii TPU!, Cine poate sa imi dea si mie ep 1 ro sub la Wolf Girl and Black prince
Buna stie cineva cand apare sezonul 2 din Attack on titan?
Am o intrebare pentru cei care au vazut Nisekoi... Avand in vedere ca sunt doar la jumatatea primului sezon: Cine a fost fata caruia i- a facut personajul principal promisiunea? aia blonda sau aia bruneta?...? (mai mult)
Cum omor vaci pe Minecraft:)))
De curând am terminat de vizionat animeul Magi sez 2... va fi vreu sez 3? SPUNETIMI VA ROG CA DA T-T!
Cine imi poate da link la ova 1 si 2 daca se poate la kamisama hajimemashita? Cu subtitrare in romana, bineinteles. Va roog
Heii, puteti sa imi spuneti si mie despre ce e vorba in Wolf Girl and Black Prince?
Îmi puți da un site, în care pe acest site să arate(să scrie) când vor apărea episoadele "gen, episodul 6- 7 etc" anime- urilor... și să mai arate ce anime- uri vor apărea în viitor "gen...? (mai mult)
Îmi puteți recomanda niste animeuri yaoi?
Cum se numesc acele carnetele cu mici desene cursive pe care daca le derulezi repede formeaza o mica animatie? ( Heelp!)
Care știe niste animeuri care merita văzute. Daca se poate cat mai multe.
Hey. Ce nota i-ati da AMV-ului asta? https://www.youtube.com/watch?v=QgNMmhHwEY0&feature=youtu.be
Ce animeuri îmi recomandați? Aș vrea ceva comedie cum era one punch man și sângeros cum era hellsing
Hei. Am si eu o intrebare : Vreau sa stiu daca are cineva o idee ij legatura cu cum a fost creat si animat Naruto... Si ce metode mai usoare de animare stiti? Multmesc. :*
Episoadele din " Naruto Shippuden" subtitrate in romana sunt la zi cu cele aparute in Japonia?
Hei! Era un desen animat pe minimax, parca, nu mai tin minte cum se numeste. Era cu niste animale mici, printre care si veverite, aratau dragut. Parca personajul principal era o veverita rosie, baiat,...? (mai mult)
Stie cineva desenul acela animat vechi (se afisa pe cartoon network sau minimax acum 5- 6 ani) in care, aparent, dupa ce imi amintesc eu erau niste broscute sau testoase, nu mai stiu exact, insa erau...? (mai mult)
Îmi puteţi spune un anime gen Tokyo Ghoul (adică o simplă persoană devine foarte puternică)... Multumesc!
Stiti cand apare sezonul 2 din Attack on Titan (Shingeki no Kyojin). Stiu ca va aprarea in 2016 (sper), dar nu stiu in ce luna. Si as mai vrea sa stiu daca sezonul 2 o sa aiba tot 25 de episoade...? (mai mult)
Imi puteti spune si mie niste animeuri ecchi, harem si daca puteti sa imi dati o mica descriere.
Buna as vrea si eu niste animeuri gen o fata place un baiat dar acesta nu etc si sa il descrieti putin.multumesc frumos :*
Cand apare episodul 13 din Brave 10? Stiti ceva de un al doilea sezon? Link pls! Dau funda
As vrea sa stiu daca aveti vreo idee in legatura de cum a fost creat si animat Naruto. Ce metode foarte simple de animat stiti? Multumesc. ❤
stiti unde as putea sa vad sau sa descarc gravity falls?
Ba cum se numea desenul ala de pe Jetix cu o femeie care rezolva mistere cu extratereștri si aparatura, tatăl si mama ei a fost călcați de un tractor cand ea era mică, si dintr- un episod s- a întors...? (mai mult)
ieri am terminat un manga pur si simplu genial ( " Virgin blood" ) iar acum orice alt manga mi- se pare incomparabil. Stie cineva unde gasesc un manga asemanator in romana? (Prin asemanator nu ma...? (mai mult)
Mi- ar putea spune cineva, un mod eficient pentru a învăța limba japoneză? Spre exemplu, cînd se folosesc terminațiile - chan, - kun, formulele de salut(ex. Bună - Ohaio - (cum se scrie...? (mai mult)
Bună TPU, aș avea nevoie de un răspuns la o întrebare: Imaginea dată, este dintr- un anumit anime? Majoritatea imaginilor de acest fel sunt dintr- un animit anime, dar pe google găsesc doar din...? (mai mult)
Erau niste desene animate acum vreo 15ani pe fox kids cu niste monstrii care stateau cu capul in jos intr-un dulap ca sa-si reincarce bateriile...stiti cumva cum se numesc?
Nu știți cumva episodul în care se întâlnește team 7 cu itachi și naruto este prins în genjutu și îl ajuta sakura sa iasă? Și acela când se întâlnește numai naruto cu itachi și...? (mai mult)
:) Aș vrea să fac un watermark pentru un grup dar nu am nici o idee cu ce. Îmi puteți da câteva sugestii? Vreau să fie ceva animat, gen cum are Junimea acel unicorn. :) Dau fundă....? (mai mult)
Eu m- am uitat la dragon ball z pana la episodul in care Goku se duce sa il antreneze pe reincarnarea lui Majin Boo si as vrea sa ma uit si la restul` asa ca va rog sa imi dati un link. Dau ...? (mai mult)
Deci imi puteti da exemple de anime asemanatoare cu :shigatsu wa kimi uso sau your lie in april! E unul si acelasi anime!
Ce e asa mare lucru la One Punch Man? Mai nou peste tot numai de manga/anime-ul asta dau. M-am uitat la primul episod si sincer nu m-a impresionat. Everyone just goes with the flow?
Hei cand eram mai mica urmaream un desen animat cu caini, nu imi aduc aminte cum se numeste, cainii cred ca erau spioni. Daca stie cineva cum se numeste dau FUNDA!
Puteti sa- mi spuneti un site sau mai multe asemanatoare cu Cihaya.ro (site pentru cei otaku). Sau un site romanesc de unde pot cumpara inele. Doresc sa cumpar 3 inele pentru niste prieteni si pentru mine...? (mai mult)
Salut, puteti sa imi faceti un top cu cei mai puternici membri din Akatsuki dupa pererea voastra, cu Orochimaru inclus, si sa justificati de ce.
Salut/Buna TPU! Ce parere aveti despre anime-uri in special cele japoneze. Merita sa te uiti la asa ceva? Vreau cat mai multe pareri!
Salut, imi puteti da si mie exemple de anime-uri care seamana cu Naruto, Naruto Shippuden, Bleach?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Stelian1989 întreabă:
RAY întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
Renata0808 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Corpul uman
Corpul uman este o "masinarie" care ne surprinde tot timpul. Testeaza-ti cunostiintele si vezi cat de multe stii despre acesta!