Heii! Daca vreau sa intru la liceul 'Dinu Lipatti' pe profil de actorie trebuie sa știu sa cant? Si daca nu știu sa cant nici cu vocea, nici la vreun instrument, doar știu actorie nu sunt...? (mai mult)
Stie cineva dupa ce tipar apar capitolele la manga- ul Attack on Titan? Adica o data pe luna, de doua ori, o data la 2 luni. Daca stiti ca a aparut deja va rog sa imi spuneti si/sau sa imi dati un link....? (mai mult)
Salut vreau si eu un anime echii cu sfarsit frumos fara harem va rog eu!
Poate sa- mi spună cineva cum se chema anime- ul care era difuzat pe animax de mult timp? Era vorbă despre un băiat care avea un dinozaur roșu, o față care avea o vulpe și un băiat ...? (mai mult)
Imi puteti spune si mie ce inseamna ' Okami okato '? Am inteles ca e un desen animat ...imi puteti explica mai bine ce e? :))) Please, don't hate me.
Am o poza cu un anime in care personajele sunt imbracate asemanator cu shinigami, cine ma poate ajuta sa imi dea mesaj pentru poza.
Cine imi poate da idei de anime-uri?
Gasiti-mi si mei toate melodiile de la,, full out`` de pe Disney Channel pe gratis. Măcar cea pe care se antrena Ariana la inceput pentru a de recupera
As vrea sa citesc capitolele Din manga la Tokyo ghoul dupa ce se termina animeul, daca știe cineva care este acel capitol din manga cand se termina animeul?
Hello! Era mai demult un anime pe A+/Animax cu un grup de copii care rezolvau cazuri cu fantome și mai era și o pisică neagră. Știe cineva titlul?
Salut, seria Grisaia no Kajitsu are cumva mai multe sezoane, am observat ca e o poveste destul de incurcata, sau ma trezesc ca de fapt nu am vazut sezonul 1 si m- am uitat direct la sez 2? nu ma...? (mai mult)
Dacă vi sar oferi șansă să trăiți într- o lume de anime cum ar fi bleach, naruto și alte zeci de anime unde ați vrea să trăiți și ce caracter ați vrea să fiți? Va rog nu rade- ti de...? (mai mult)
Salut, cand va aparea varianta necenzurata din Shinmai Maou no Testament burst sau daca a aparut, unde o pot viziona? Funda!
Buna seara TPU! M- am uitat recent la Anime- ul Tokyo Ghoul, ambele sezoane le- am vazut, si nu prea am inteles niste chestii. Cine imi poate raspunde la urmatoarele intrebari primeste funda. 1....? (mai mult)
Sunt un mare fan naruto si as vrea sa stiu si eu cand se vor termina episoadele astea si cand va incepe razboiul + unde pot vedea naruto road to ninja ( sper sa nu gresesc numele) in romana subtitrat? ...? (mai mult)
Sulutare TPU, numele meu este Darius, si as vrea ca sa va pun o intrebare : Stie cineva unde gasesc akagami no shirayukihime sezonul 2. M- am uitat la primele 12 episodade si mi se pare super. Raspuns...? (mai mult)
Spuneti-mi si mie,va rog, cateva anime-uri bune si daca vreti sa le faceti si o scurta descriere. Multumesc!
Vreau sa tiu catu membri sunt in Naruto shippuden cati membri sunt in akatsuki „ cati dintre ei mor si cine ii omoara daca stiti.
Unde pot sa vad tot sezonul 1 din Vampire Knight subtitrat in romana(sau engleza)?
Salut vreau sa stiu cate animeuri sunt cu naruto si cate sezoane si episoade au. Stiu ca exista Naruto si Naruto Shippuden. Mai exista si altele Scuzati categoria
Unde as putea vedea hell girl sez 1 si 2 ro sub mersi mult
Nichijou Rokka no Yuusha Yozakura Quartet Valkyrie Drive: Mermaid Merita vizionate?
Hei Tpu.Am si eu mai multe intrebari: Se vor intalni Luffy si Shanks? Ce se intampla dupa ce il bate pe Doffy? Se vor intalni Dragon si Luffy? Luffy va incepe razboi cu Kaido?
Recomandari de anime shoujo? Excludeti kaichou wa maid sama, nana, kimi ni todoke, vampire knight, sukitte ii na eu, ao haru ride, special A, amnesia, ookami shoujo to kuro ouji, akagami no shirayuki...? (mai mult)
Unde pot gasi in Romania manga? Sau macar site-uri de unde pot lua. Urgent va rog. Multumesc.
Hello! xD Am nevoie de un site, de pe care pot descarca anime-uri raw ( fara subtitrare) si sa vorbeasca in japoneza. Caut in special Fairy tail. Multumesc!
Hei. In ce episod din Death Note Mello arunca in aer o cladire si cand este ars?
In Naruto Shippuuden, o sa intre Naruto in al 4 lea Mare Razboi Ninja. Daca da, cand
O să apară sezonul 2 din AngelBeats!? :/ chestia e că am terminat de curând primul sezon, și ultimul episod m- a făcut să plâng ://. Și vreau să aflu în continuare ce se mai întâmplă...? (mai mult)
Pentru cei care au citit manga Kaichou wa maid-sama, ce se intampla mai departe in aceasta? Funda
Salutare poate sa imi spuna cineva unde pot gasi "Minunata calatorie a lui Nils Holgersson" dublat in romana..am cautat peste tot si n- am gasit decat 5- 6 episoade dublate, in rest doar engleza si...? (mai mult)
In Naruto Shippuuden, in ce episode se termina al 4 lea Mare Razboi Ninja
S-a uitat cineva la One punch man? Merita vizionat?
In Naruto Shippuuden, in ce episode o sa inceapa al 4-lea mare razboi ninja
Stie cineva cum sa fac propriul meu articol pe MyAnimeList?
Vreau si eu un anime gen High School DxD
Stie cineva ce episod din Naruto Shippuden este asta? : https://www.youtube.com/watch?v=kZcHlG1QolU
În Naruto Shippuuden, în ce episod o sa reușească Naruto sa-l controleze pe kiuuby? Dau funda
Stie cineva daca Free Starting Days este continuarea de la Free sezonul 2 sau doar un remake?
Hey merita acest anime absolute duo mersi
Stiti daca Natsu si Lucy din anime-ul Fairy Tail ajung sa fie impreuna? M-am uitat la prea mult manga si ma doare capul :)
TPU sunt un mare fan naruto...sunt la episodul 444, urmaresc pe animekage de curand nu a pus video care se pune in fiecare joc, nu conteaza asta am cateva intrebari! 1:Naruto shippuden pana la cate...? (mai mult)
as dorii sa-mi dati niste sfaturi pt niste seliare anime. Ce anime recomandati? Multumesc!
Cum se numeste acel anime cu un pusti negru cu freza afro care face tampenii cu fratele lui?
Poate cineva sa imi dea si mie link-ul de la tineri titani episodul 62 Go! in romana plz! dau funda
As putea sa citesc undeva Sasuke Shinden?
Stiti niste animeuri gen Ao haru ride?
Știe cineva siteuri de unde pot sa cumpăr figurine anime cu ramburs? am căutat si nu prea am găsit site-uri cu plata in ramburs,
Buna! Cine imi poate da anime horor cum ar fi tokyo ghoul?
Hei TPU, recent am terminat anime-ul toradora si am cautat ca un disperat sezonul 2 dar degeaba. stie cineva un anime asemanator (romance+comedie)?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Stelian1989 întreabă:
RAY întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
Renata0808 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Corpul uman
Corpul uman este o "masinarie" care ne surprinde tot timpul. Testeaza-ti cunostiintele si vezi cat de multe stii despre acesta!