Cei mai activi useri din categoria Benzi desenate pe 13 Martie 2025 sunt:
Stiti niste animeuri gen Ao haru ride?
Știe cineva siteuri de unde pot sa cumpăr figurine anime cu ramburs? am căutat si nu prea am găsit site-uri cu plata in ramburs,
Buna! Cine imi poate da anime horor cum ar fi tokyo ghoul?
Hei TPU, recent am terminat anime-ul toradora si am cautat ca un disperat sezonul 2 dar degeaba. stie cineva un anime asemanator (romance+comedie)?
Hei TPU, știți când eram mică îmi plăcea foarte mult un serial animat(nu contează care)și aș vrea să încerc să fac acel serial.Dar problema este că nu știu ce programe de pus în animație...? (mai mult)
Hey! Care sunt personajele voastre favorite din anime-uri? *Un baiat si o fata daca se poate*
As dorii sa va intreb daca va aparea desenele animat Legenda lui Aang, in ultima parte Zuko se duce la celula tatalui sau si il intreaba unde e mama lui nu ar trebuii sa continue?
High School DxD apare sezon 3?
Acest anime va avea sezon 2 si cateva anime gen mersi funda Hataraku Maou-sama!
Stie cineva cand apare al 3-lea sezon din Tokyo Ghoul? Am cautat peste tot dar nu gasesc decat ca incepe in iarna anului 2016 deci presupun ca nu mai e mult dar totusi vreau sa stiu data exacta. Ms.
Pe i.ntere.st cum fac sa plasez poza la Fan Art?
Cine imi poate da un link unde as putea vedea toate 5 episoade din Code Geass: Akito the Exiled (desigur daca au aparut toate 5 :) ) Nu conteaza daca sunt in engleza, dar cel mai bine ar fi cu sub in ...? (mai mult)
Va rog frumos imi spuneti si mie ce sa ii fac cadou sorei mele! Dar ceva special! Va rog repede fiindca vreau sa il fac frumos! Multumesc! Va pup :*
:)Hey SAlut TPU Asi vrea sa stiu unde pot vedea filmul One piece Z si dupa ce episod sa il vad sa se lege povestea Dau FUNDA MS
Bai,am un chef de un anime bun,dar nu de dragoste, caci dupa mine sunt plictisitoare, as vrea ceva gen Attack on Tittan, aventura,sf. =) Dati-mi cateva. Need, ma :3.
Imi spune si mie cate sezoane are Hetalia si cam in ce oridine ar trebui vizionate? Sau n-au legatura? Ms.
Cum vi se pare anime-ul Gintama? Încă nu am terminat primul sezon. Eu una il ador, desi unii dintre prietenii mei sunt de parere că nu este prea bun.
Imi dati niste site-uri unde pot vedea anime in engleza?
Daca s-ar lupta luffy vs zoro cine ar castiga?
Salutare.De ceva timp ma tot gandesc la un anime care se difuza acum mult timp pe Animax sau chiar pe A+ care a fost înainte de Animax. Știu foarte puține detalii...imi amintesc ca la inceput apareau...? (mai mult)
La ciudateni are la inceput si la sfarsit un mesaj spus pe dos(mesaj audio). stie cineva care este mesajul?
Hei TPU, vreau si eu anime horror/yandere/gore/sangeroase/psicho si o mica descriere la ele, cine mi le da pe cele mai bune primeste funda.
Hey! Am o nedumerire, pentru cine a vazut Boruto filmul ............stiti ca la un moment dat Mitsuki urma sa spuna cine sunt parintii lui dar na mai apucat! Asa ca stiti care sunt ei? Cineva care a ...? (mai mult)
Citeste cineva manga Kamisama Hajimemashita? Pentru ca se pare ca acum va fi arcul final,deci se va termina in curand, din pacate. :(
Carui capitol din manga Fairy Tail ii corespunde episodul 265?
Un anime gen Arslan Senki? Sau Akatsuki no Yona. Adica despre razboiul dintre 2 sau mai multe regate.
Heei! Am vazut mai demult un anime care mi- a placut mult si nu mai stiu cum sa il caut. Este vorba de o fata care nu avea prieten iar amicele ei aveau. Ea si- a mintit cele doua prietene ca avea iubit...? (mai mult)
Am si eu nevoie de un site de unde pot downloada animeuri(sa nu fie ro sub)
Hei, sunt un mare fan al anime- urilor si as vrea un site din Romania de unde sa imi pot cumpara un tricou ca si cel pe care il purta sasuke din naruto in prima serie (2002), stiti voi, cel cu emblema...? (mai mult)
Salutare, vreau si eu un link unde pot gasi sezonul 2 din Seikon no Qwaser si ova-urile subtitrate, sau macar doar sezonul2 :))
Despre ce ese vorba in One Punch Man? Si de ce este atat de discutat? Merita animele?
In Naruto Shippuuden,episodul 206, sentimentele Sakurei pentru Naruto au fost adevarate? Dau funda
In Naruto Shippuuden,va muri Tobi, daca da cand? In ce episod? Dau funda
Am vazut ca a aparut Kamisama Hajimemashita: Kako-hen. Asta este sezonul 3?
In Naruto Shippuuden, dupa lupta dintre Naruto si Pain, cand va fi reparata Konoha? Adica cam prin ce episod? Dau funda
In Naruto Shippuuden,in ce episod, o sa inceapa Naruto sa se antreneze cu Killer Bee? Dau funda
Hei Buna! TPU stie cineva daca a apărut Vampire knight sez 3...Sau daca apare spunetimi si mie cand apare...
Cate episoade o sa aiba Naruto Shippuuden?
Buna,fani Naruto! Am auzit ca in episodul 211 Danzo moare, cine il omoara? Cine va fi urmatorul Hokage dupa Danzo? Cand se va trezi Tsunade din coma? Dau funda pentru primul raspuns corect :)
As dori un anime gen Fairy Tail, Hunter x Hunter sau Sword Art Online! !
Stie cineva daca animeul Munto TV are/va avea sezon 2?
Dati-mi niste filme care au fost facute dupa naime-uri' am privit deja ao haru ride... Multumesc' funda!
Unde pot vedea Tineri justitiari,toate episoadele in romana? Adica dublate ma refer, nu subtitrate.
dati-mi niste anime'uri romance, funda!
Vreau sa stiu cum se numeste filmul/desenul care avea in rol principal un băiat cu ochelari care a ajuns intr.o biblioteca unde a întâlnit vreo 3 carti ( una semana cu o zâna alta cu un pirat si alta...? (mai mult)
Hei TPU... Stie cineva anime-uri gen kaichou wa maid sama sau sukite ii na yo sau genuri romantic,comedie, scoala... Dau funda
Îmi puteți da anime- uri asemănâtor cu anime- ul " Ao Haru Ride! sau Kimini No Todoke "? Sau ceva diferit, să fie totuși de genul Romance"dar povestea să nu fie chiar așa de plictisitoare" :))....? (mai mult)
Heii Buna Tpu..Cine stie daca apare Diabolik lovers sezon 3..Si cand apare...Dau Fundita.
Hei, pun intrebarea asta pentru a doua oara. Vreau si eu cate un link din fiecare sezon din, Uta no prince sama, , . Este foarte amestecat si nu gasesc sezoanele pe rand, daca le gasesc, Multumesc...? (mai mult)
Tocmai a aparut al doilea OAD Kamisama Hajimemashita, dar primul are subtitrare?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Adi1987 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
mynameisnotsupposedtobehere întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Animale acvatice
Te fascineaza lumea acvatica? Afla chiar acum cat de multe stii despre animalele care traiesc in ea!