Merita acest anime si unde il pot vedea ro sub Kyoukai no Rinne
Stie cineva daca va avea sezon 3 mersi shinmai-maou-no-testament
Hei.Imi poate da cineva un site unde sa gasesc toate episoadele din Hoimouto! Umaru-chan subtitrate in romana?
Buna stit daca acest anime va avea sezon 2 Shinmai maou no testament MULTUMESC Si cateva anime gen
Am o intrebare capcana pentru cei care au vazut fairy tail si katekyo hitman reborn.Care este mai puternic NatsuDragneel sau SawadaTsunayoshi? Dau funda.Noroc all
Stie cineva cand va aparea sezonul 3 din Noragami?
Hei TPU Imi poate spune si mie cineva cate sezoane sunt din Monogatari ( preferabil nume si ordine ) si de unde as putea sa le vizionez subtitrate in romana.
Filmul one piece strong world. toate bune. pana aici. vreau sa stiu cand pot vedea acest film. vreau sa stiu dupa ce episod din anime ca sa se lege povestea! dau funda! Multumesc @!@!@
Stiu ca in Naruto Shippuden la sfarsitul unor episoade, melodia de sfarsit este cantecul bestiil cu cozi si este subtitrat in romana. Intrebarea e care din voi stie ce episoade erau alea sau unde pot ...? (mai mult)
Imi poate spune cineva, va rog ce rasa este cainele lui Kakashi, Pakkun?
Hei. Pentru cei care stau in Anglia, exista evenimente sau magazine cu anime-uri pe acolo? Sau site-uri de pe care sa comanzi din Anglia?
Hei.Imi puteti da si mie niste anime- uri de dragoste adolescentina? :)) Le- am vazut pe : Kaichou wa maid sama, kimi kiss, kimi ni todoke, sukitte ii na eu, lovely complex, ookami shoujo to kuro ...? (mai mult)
De ce in episodul 220 din Naruto (Naruto cand era mic, nu Shippuden) pleaca la final cu Jiraya si in primul episod din, , Naruto Shippuden", numai este copil, are alta costumatie si fuge dupa Sasuke....? (mai mult)
Unde pot vedea Hanasaku Iroha subtitrat in romana?
Unde gasesc episoadele din Hakuouki in care apare Kazama alaturi de Chizuru?
Hei stie careva unde pot sa gasesc animeul Black Butler? Dau funda :)
imi puteti da un site sau ceva unde gasesc povesti creepypasta cu clockwork,jeff the killer, slenderman..etc...traduse in romana? DAU FUNDA! P.S.nu vreau povesti traduse cu google translate...
In Naruto Shippuuden, Naruto va ajunge Hokage?
Hei oameni, as vrea si eu niste animeuri facute dupa 2012 din categoria romance/actiune/ecchi/harem. sincer, ca romance mi-a placut mult made-sama. multumesc anticipat :3
Cei care au vazut Code Geass S2, Lelouch a murit sau nu, ca multi zic ca a murit multi zic ca nu, Deci Murit sau Nu? Daca stiti sigur spuneti-mi Pls?
Buna cine stie ce anime e in video pleaseee https://www.youtube.com/watch?v=FFn8oc0f-70
Anime-uri ca Amnesia, Tokyo Ghoul, Vampire Knight, Ao No Exorcist sau 07-ghost? Sau sa fie horror/romantice? Si o scurta descriere daca se poate. Multumesc anticipat.
Cand apare sezonul 2 din Overlord
Salut, as vrea si eu un site pe care sa gasesc Akame ga kill manga, am inteles ca anime- ul nu prea respecta manga. si as vrea sa stiu ce se intampla si acolo sau daca doriti sa- mi faceti un rezumat...? (mai mult)
Am nevoie de putin ajutor. Cu ceva timp in urma, pe Animax. a fost difuzat un anime si nu imi mai amintesc numele sau. Era vorba despre un baiat si prietenii sai, care incercau sa adune nestematele...? (mai mult)
Stie cineva daca va aparea sezonul 2 din Chihayafuru? Dar sezonul 2 din Raudai Kishi no Cavalry? Multumesc anticipat
Pe scurt : eu si prietenii mei vrem sa facem un manga ne- ar trebui cateva nume inventate pentru personaje scrieti cate vreti... ca de exemplu : irion, unul dintre personaje pe care l- am inventat...? (mai mult)
CE anime imi propuneti din lista aceasta? Puteti sa le sortati care e pe top 1, 2, 3...10? Si sa- mi spuneti care imi recomandati cel mai mult? Dau funda! 1 11eyes 2 Ao no Exorcist 3 Boku wa...? (mai mult)
A vazut cineva animeul Yumeiro patissiere? Merita vizionat?
Pentru cei care stiu mai multe despre i.ntere.st, atunci cand dau pe + Art acolo arata postarile, eu cand pun o poza nu imi apare acolo, trebuie sa fac ceva pentru a aparea publice sau asa trebuie sa...? (mai mult)
Unde pot gasi sa cumpar sau sa comand pe internet jucaria [Castelul lui Elsa]Frozen? Dau funda
Oy minna-san! Aveti idee cand apare Owari no Seraph Nagoya kessen-hen episode 11?
Îmi puteți da animeuri gen:Kimi no todoke? Vreau să fie un anime cu o poveste deosebit de frumoasă. ceva gen de "romance".
Salut, avind o superputere TELEKENESIS, cum ai folosi- o ca sa faci bani, nu esti over powered, ai acolo citeva limite, si nu trebuie sa atragi multa atentie, e preferabil sa fii necunoscut, cea mai ingenioasa...? (mai mult)
Cine imi poate da mai multe AMV-uri sau MEP-uri cu Yukari din K:Return of kings? Ceva de genul: https://www.youtube.com/watch?v=RQTmWcJ9Oak
Intrebarea este pentru cei care frecventeaza stie- ul anime3kage info, am impresia ca site- ul are niste probleme la administrarea premiilor zilnice care tin de comentarii, exemplu eu ieri ...? (mai mult)
stiti un anime gen strike the blood? Dar sa aiba multe episoade multumesc
Stie cineva unde pot viziona naruto shippuden movie 3 ro subtitrat va rog
Bună TPU, de ceva timp vreau să îmi cumpăr box setul de manga Vampire knight cu primele 10 volume. Am căutat site- uri din România dar nu îl găsesc pe stoc şi mă gândeam să îl cumpăr de ...? (mai mult)
Salut ...sunt si eu curios de ceva. cred ca s- a mai pus intrebarea asta dar nu imi pasa. Spuneti- mi si mie niste animeuri ca si charlotte ceva cu schimbare de corpuri sau schimbare de sex, in afara ...? (mai mult)
Unde pot sa vad tokyo ghoul :re manga?
Cum functioneaza i.ntere.st (anime), adica parca poti face 200 puncte pe zi, dar se reseteaza :\...
Salut, am o întrebare referitoare la Anime-ul Naruto... Dațimi vă rog un sait unde se află celebrul sunet la lui Kurama ( Kyuubi), dau fundița ( adică când urlă rău de tot )?
Cine s-a uitat la Kamigami no asobi? Am nevoie sa stiu daca si cand o sa apara un sezon 2, pentru ca e clar ca nu s-a terminat serialul. Dau funda!;)
Salut, Care ar fi formula dupa care as putea calcula cate anagrame are un cuvant? Presimt ca este legata de combinatorica.
Hei, unde pot vedea episodul 2 tradus din Love Stage?
Stie cineva daca o sa existe si sezoanele 3 atat din Diabolik lovers more, blood, dar si din Owari no Seraph?
Sper ca cineva ma poate ajuta. Am citit acum aproximativ doi ani o manga despre un fel de asociatie care se ocupa cu spirite, daca erau bune le trimiteau in rai, iar daca erau rele pur si simplu le omorau....? (mai mult)
Vreau si eu un program online in care pot edita pozele în așa fel încât să le fac ca si cum ar fi desenate in creion
Salut, pentru cei care au citit manga One- pounch man cine credeti ca este Blast?, din cit este disponibil acum in manga el nu a aparut niciodata, astept ideele d- voastre, eu singur am o idee si se pare...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Stelian1989 întreabă:
RAY întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
Renata0808 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Animale acvatice
Te fascineaza lumea acvatica? Afla chiar acum cat de multe stii despre animalele care traiesc in ea!