Stie cineva, va rog frumos, cum pot repara o coperta rupta? Ma refer la faptul ca e rupta in colt gen nu- i desprinsa de pagini sau asa ceva... Coperta nu e groasa, e aproape ca o pagina dar putin mai...? (mai mult)
Am vazut mai de mult, de vreo 7- 8 ani niste desene animate cu o fata (mi se pare ca era si un baiat, fratele feiei), care trebuia sa ajute o regina, care cred ca era o zana, sa recupereze...? (mai mult)
Am terminat recent Naruto Shippuden dar parca nu aș vrea sa încep Boruto! Vreau recomandări de animeuri scurte, mai am câteva episoade si termin Your Lie in April! Mulțumesc anticipat!...? (mai mult)
Stie cineva daca poti gasi carti manga in Carturesti, Suceava?
Am o întrebare pentru fanii DBZ și Dragon Ball în general. Oare unde se duc cetațenii când incepe o lupta in oraș? Aici ma refer la luptă la putere maxima, intre protagonisti si antagonisti,...? (mai mult)
Exista vreo restrictie de varsta la comic con pentru minori neinsositi?
Buna, am vazut un trailer la anime- ul Our Last Crusade or the Rise of a New World si mereu inainte sa ma uit la o serie sa nu patesc ca la multe alte serii ca nu sunt terminate, le caut pe net si pe...? (mai mult)
Stie cineva de unde pot cumpara benzi desenate Marvel de alea vechi? Am gasit pe un site dar era 40 de lei una si nu cred ca merita
Din ce anime e replica yamete kudasai care sună cam așa? https://youtu.be/vUbprm0llUk
Este adevărat că a fost o perioadă în care anime-urile erau populare în România?
Stie cineva un site pe care as putea sa citesc manga haikyuu in romana? Caut de ceva timp dar nu am gasit nimic
Heliooo! Fani Naruto pe aici? Vrea sa știe si je in ce episod Sasuke se întoarce in Konoha=))
Nu stiti daca apare dragon ball super 2 cand ii arc-ul cu Moro? PS: ziceci niste anime-uri bune ca nu am la ce sa ma mai uit
Salut, aveti idee de un site sau program ceva de unde se poate creea manga?
Cine a urmarit bakuman poate sa-mi spuna cate episoade are sezonul? Funda celui mai rapid si bun raspuns!
Mai există site-urile anime4fun, deseneanimate, shinobifansub sau s-au închis?
Salut, stie careva unde pot gasi continuarea lui Borutoo? Sau boruto shippuden? Dau funda:))
Pe ce site pot gasi manga the gamer completa in romana?
Salutari:) fiind o cititoare inraita de manga, citesc manga de genul bl(boys love). Doua din preferatele mele sunt blood bank si killing stalking.Imi puteti recomanda cateva tot din aceeasi categorie?
Salutare, erau mai demult desene pe minimax cu 2 oameni galbeni tata si fiu, ei cand se întâlneau fiul lui se gândea/desene ceva iar tatăl lui trebuia sa ghicească ce e, ei vorbeau limba lor si...? (mai mult)
De ce pedofilia este promovata atat in anime cat si in manga? Nu doar ca promovează pedofilia, dar sunt multe comunități care consumă acest gen și mulți preferă să ignore asta? În Japonia nu...? (mai mult)
As avea o întrebare despre anime-ul naruto, utilizatorii byakuganului, pot folosi focul, apa, vântul, pământul sau fulgerul?
Salut, cu ce comic-uri de la Marvel imi recomandati sa incep, care sunt cele mai faine dupa parerea voastra?
Aveti idee unde pot sa citesc manga My hero academia color? Nu ma deranjeaza daca toate capitolele nu sunt pe un singur site, doar sa fie color
Salut, sper ca nu este un deranj si va rog sa imi raspundeti la intrebare! Unde pot sa citesc manga de la JoJo's Bizarre Adventure in limba romana?
Îmi recomandă și mie cineva niște anime-uri? Mai puțin popular dacă se poate și vechi. Nu de alta, dar e șansă mai mare să nu le fi văzut deja, genul nu contează.
Nu ma astept a imi raspunde cineva la intrebarea asta. Era acum vreo 7- 8 ani o banda desenata cu magie, in care erau multi vrajitori si mai era si un tip rau, chel si cu barba lunga si saten, care ...? (mai mult)
Exista profesori de desen stil cartoons sau profesori de animatii in Iasi? Sau exista in alt oras care ar putea face online?
Cum se numeste ultimul episod din o lume disparuta?
Bunaaaa. Am si eu o întrebare. Se apropie ziua surorii mele si vreau sa ii iau merch din haikyuu, mai exact un tricou asemănător echipei nekoma. Știți un site din România unde as putea sa...? (mai mult)
am o întrebare pentru cei ce se uită la Anime. Îmi recomandați și mie un Anime în genul "Comedie romantica" fără puteri sau alte prostii, asemănător animeului "Imouto sae ireba li" ...? (mai mult)
Ce site-uri/aplicații sunt bune în vizionarea anime și manga în limba engleză fără viruși?
Boruto are doar 164 de episoade?
Cum pot sa ma uit la boruto de la 164 în continuare! Pls
Merita sa ma uit la Dragon ball s-au Bleach?
Imi recomandati un anime? VA ROG! Sa fie ceva cu actiune si na un anime cum ar fi Demon Slayer! Dau funda
Stie cineva cand apare Solo Leveling Anime?(parcă prin 2021?)
Era un desen la care mă uitam când eram mic și tare mult îmi plăcea. Era vorba despre o căselușă în lumea animalelor (în acel desen erau 2 lumi a animalelor și a oamenilor) care avea...? (mai mult)
In ce episod din boruto Sasuke îi scrie sau incearca sa îi scrie Sakurei un mesaj?
am o întrebare pentru cei ce se uită la mult Hentai, îmi recomandați și mie un Hentai asemănător cu "imouto sae ireba li" vă rog, sau un Hentai simplu, frumos și fără personaje...? (mai mult)
- Animeuri care v-au placut foarte mult?
Pentru cei care au colectionat Revistele AVENTURILE LUI SHREK. Este cineva care are abtibilduri dublura si numerele(reviste) 20, 30 si 52 impreuna cu acele amulete, de vanzare?
Vreau să mi recomandați animeuri care sa aiba între 12- 50 de episoade, deoarece sunt pe cale să termin actualul anime la care mă uit. Mă intereseaza să aibă povestea și animația/grafica bune!...? (mai mult)
Ofer funda! Imi puteti recomanda cel mai bun anime de dragoste vazut de voi, unul singur? Ma intereseaza sa fie scurt, sa nu aiba mai mult de 12-13 episoade.Va multumesc anticipat!
Era un desen numit Redwall pe minimax, insa acum din ce observ e doar pe Youtube in engleza. In romana, nici macar subtitrat, nu se poate gasi undeva? Imi trezeste nostalgie, dar ar fi si mai dragut...? (mai mult)
In ce episod din naruto shippuden sasuke va fi de partea binelui si naruto o va imblanzi pe kurama?
E adevărat că site-urile din România care distribuie anime-uri, gen AnimeKage vor fi închise?
Imi poate recomanda cineva top 3 anime la care sa nu mă plictisesc?:)
Salut, am 13 ani si imi place sa ma uit la Animeul naruto, e ceva gresit daca ma uit? Prietenii mei spun ca sunt idiot si prost
Ce credeți se va face un Darling in the franxx 2? Tocmai ce am terminat primul sezon! Ps:nu băgați în seamă categoria
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ZeulMuschilor întreabă:
Holy97 întreabă:
AndreeaMadalinaAna întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Teen Wolf
Ai visat si tu la super puterile de varcolac ale lui Scott si i-ai urmarit fiecare aventura cu atentie? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul Teen Wolf!