Buna prieteni. Cind va demult privisem un anime numi aduc aminte cum se numea dar stiu unele pasaje din el. Era vorba depre un baiat care gaseste o carte. Odata ce pisica lui moare el il invie dar acesta...? (mai mult)
Deci. m- am apucat de Donten Ni Warau. Sunt la episodul 3, și pot să zis că e destul de fain anime- ul. Ar merita să mă uit în continuare? Adică chiar vreau să vă știu părerea despre...? (mai mult)
Vreau si eu un anime de actiune fain va rog. prin fain ma refer la super epic :)) adica sa fie parti gen in aot cu femela titan vs levi, adica sa fiu ceva gen "woooow omg ce rekt i- a dat aluia :O" sau...? (mai mult)
Hei imi spune si mie cineva unde pot vedea Death Note ep 7 cu subtrirare in romana?
Buna! Am văzut un film/desene dar nu mai stiu cum se numeste. Era vorba despre un porc care avea ca prieteni o fetita, un mielușel, un sobolan si 3 păienjenite.Într- o zi Wilbur (porcul) s- a manjit...? (mai mult)
eu desenez benzi desenate cu pisici....etc..si nu mai stiu despre ca sa mai fac......imi spuneti voi?^-^♡♡♡¿¿
Stie cineva unde pot sa gasesc albumul Naruto-true of spirit of the ninja completat? Multumesc!
Stie cineva daca unde pot gasi benzile desenate the walking dead? (Area bucuresti daca se poate) Mersi!
Pe minimax erau niște desene animate de crăciun cu un corb/cioara, cu un elefant si un copil. Stie cineva cum se numeste?
Hey! Din ce anime este poza asta? http://i.imgur.com/ulewjZW.jpg Multumesc anticipat! Fundita ca de obicei ^-^
Imi puteti spune un anime in care îi place de un baiat, acesta nu simte la fel si incepe sa devina dependenta de el? Dau fund!
Cum pot sa gasesc un desen animat care era pe protv prin anii 2000....erau toti acolo morti si cu un zambet ranjit, le tot cadeau parti ale corpului nu era agresiv, doar funny, va rog poate cineva ...? (mai mult)
Va rog sa ma ajutati cu niste site-uri in care sa fiu GIF-URI cu pisici animate! Pisicile exact ca cele de pe Facebook! Va multumesc si va doresc o seara placuta!
Aveti idee careva daca sasuke va fii de partea Konohai la cel de al patrulea razboi mondial? Va descoperi sentimentele lui fata de sakura? O va iubii? Va fii cu ea pana la urma sau nu? Ca am vazut...? (mai mult)
Cum se numeste desenul de pe boomerang cu o fata pe nume Flo, era odata pe boomerang ea avea un caine si mergeau in alta lume, va rog sa ma ajutati
As avea si eu nevoie de triogia de anime-uri din seria de Street Fighter (vreau sa stiu in mod special care e primul)
Mai e vreo continuare la acest anime? Hentai Ouji To Warawanai Neko. mersi
Aceste anime vor avea sezon 2 pleasee va rog Yamada-kun to Nananin no Majo shuffle! Aoharu x Kikanjuu mersi mult
Inca un test Naruto, deci: 1.Hidan e nemuritor? Atunci cum a fost ucis. 2.Cine este Pain? 3. Cine detine cele 8 cozi dar 10? 4. Tehnica invierii de cine a fost descoperita sau de cn a fost creata? ...? (mai mult)
Niste fani naruto care era personajul vostru preferat din akatsuki?
Cine îmi recomandă și mie niste anime-uri interesante care merita vazute? Să nu aibă foarte multe episoade.Dau fundă, mersi.
Test Naruto facut de mine: 1)Hidan moare pana la urma? 2)Ce imseamna Eternal Mangekyou Sharingan 3)Madara este mort de la inceputul animeului, si este reinviat pe parcurs sau e viu.
Imi spuneți și mie va rog unde pot găsi anime-ul mamotte lollipop rosub?
Va rog sa-mi spune-ti niste anime-uri gen: Another, Death Note, Tokyo ghoul si va rog sa mentionati si despre ce sunt.
Poate careva să îmi spună niște anime- uri bune gen Ao No Exorcist sau Inu x Boku SS. Știți voi cu îngeri si punteri supranaturale. P.S. Dacă știți niște anime- uri fără personaje...? (mai mult)
Exista sezonul 3 din Sekirei?
Heii :3 Aş vrea nişte anime- uri de acţiune, supranatural şi puţin romance. Adică romance nu contează cât e, acţiune să aibă. Nu mă supăr dacă nu are chiar deloc romance. Şi grafică bună...? (mai mult)
Hey vreau sa stiu si eu unde si daca pot gasi sezonul 2 din diabolik lovers ( serial anime )? Am vazut primul episod dublat in engleza si le vreau si pe urmatoarele!
recomandati-mi si mie niste anime-uri de comedie sau anime-uri ecchi dau funda. Mersi anticipat.
Deci... Tocmai ce am terminat de vizionat primul episod din Tonari No Kaibutsu-kun si nu mi se pare ca e nu stiu ce... Adica, ar merita sa ma uit in continuare la acest anime?
Hei! Din ce episod este minutul 0:20 din Naruto Shippuden? https://www.youtube.com/watch?v=7AVn1l2Hi1U
Am citit recent manga de la one piece ( pana la capitolul 800 ) si am văzut ca recompensa lui saji este valabilă Doar daca este in viața, nu știe nimeni dece?
De unde pot cumpara din Romania postere cu anime?
Salut, as vrea si eu o lista frumoasa cu cateva anime- uri. Genul vreau sa fie Romantic, poate cu putin Slice of Life, nu prea conteaza doar sa fie romantice.Cea mai frumoasa lista si numeroasa primeste...? (mai mult)
as vrea si eu niste animeuri de dragoste gen Onegai Teacher :X :)) cu femei sexi cu iubire stiti voi la ce ma refer :) Dau funda! ps: sper ca nu am gresit postu.
Despre ce e anime-ul Gintama?
Stie cineva cand o sa apara sezonul 3 din Kore wa zombie desu ka? Si highschool dxd sezonul 4?
Anime? https://38.media.tumblr.com/c4733df0eaaf2593983d34b2285de378/tumblr_nehdubwGxZ1rqt4zgo2_500.gif
Cum se cheama desenul animat din poza mea de profil?
imi poate spune si mie cineva daca va aparea un nou sezon cu animeul bleach
As vrea si eu cateva anime in care u baiat are puteri dar dupa cresc si mai mult si impresioneaza pe toata lumea mersi mult cv gen cum era kamito din animeul Seirei Tsukai no Blade...? (mai mult)
As vrea si eu cateva anime gen Seirei Tsukai no Blade Dance mersi
Pleaseee va avea sezon2 acest anime Seirei Tsukai no Blade Dance
Hei! Din ce anime este asta? http://media.giphy.com/media/YyC0BeQcowlI4/giphy.gif Multumesc anticipat!
Buna este adevarat ca anime-ul tokyo ghoul va avea sezon 3 si va aparea in iarna 2016? mersi
Hey! Știe cineva un anime gen : Acțiune, Aventură, Supranatural sa se asemene puțin cu Naruto. PS:SĂ NU- MI DAȚI HENTAIURI CĂ NU- MI PLAC. DAU FUNDĂ? (mai mult)
Hello buna fani sweet flirt am nevoie de un hack online fara virusi daca stiti va rog sa imi ziceti. :)
Hei TPU. Imi puteti da niste site-uri in lare sa vad anime-ul Kilari cu subtritare in romana?
De unde pot cumpara o carte sau manga in romana a anime-ului Shingeki no kyojin/Attack on Titan?
Imi poate spune cineva niste animeuri relative cu Naruto?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Stelian1989 întreabă:
RAY întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
Renata0808 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Anime-uri
Iti plac anime-urile? Afla cat de multe stii despre cele mai cunoscute dintre ele!