Imi poate spune cineva niste animeuri relative cu Naruto?
cine stie unde pot viziona toate episoadele naruto shipuden calumea ca animekage are o gramada care nu merg si care este episodul din naruto shippuden in care sasuke vine pe campul de batalie...? (mai mult)
Cum se numește animația asta? https://www.facebook.com/WomParadise/videos/1680609562154645/
Cum pot cata muzica de la sfarsit la multicul barbie si scoala de printese. E despre scola ceva
Buna TPU stiti un site unde ma pot uita la micul meu ponei dar sa fie versiunea veche cel din 1948 in romana ca eu tot il cautam si nu gasesc Funda
Am vazut episodul 220 din Naruto simplu. Acum ar trebui sa incep Naruto shippuden? Ca am vazut ca sunt niste filme...
Buna as dori si eu cateva anime gen kuroshitsuji mersi
imi poate spune si mie cineva cand va aparea bleach?
Cine ma ajuta sa gasesc Sekai ichi Hatsukoi,manga tradus in romana? Si daca sa lansat filmul iar OVA, daca este unde pot gasi subtitrate in romana? Multumesc!
Hei TPU, stie cineva daca este un magazin de unde sa pot cumpara manga in oradea?
Îmi puteți sugera câteva animeuri asemânătoare cu anime-ul pe nume"Kimini ni Todoke"?
De ce nu pot citit manga pe Otakumole.ch? Adica, ma trimite la Bubbler, unde, atunci cand vreau sa ma inregistrez, spune ca au nu stiu eu ce probleme. Doar la mine e asa? :((
Heei all! Va aparea si un al doilea sezon din Code:Breaker?
Ce anime romantice recomandați? Cu puțină descriere dacă se poate, ty❤
Hei! Stie careve vreun site pe care pot citi manga cu Love Stage?
Era mai demult la TV un desen animat cu un schelet ce spunea povesti de groaza, nu stiti cum se numeste? Ofer funda celui care imi da numele seriei :3
Hey TPU. Am si eu o intrebare. Am vazut recent ca Manga din Naruto Shippuden s- a terminat si ca s- au mai facut inca 10 episoade de manga cu "Naruto Gaiden". Intrebarea mea este... Se mai continua ...? (mai mult)
Cum se cheamă anime ul din amv ul asta? Dau funda https://youtu.be/7VBiXmljHTA
Hello pentru cei ce au citit manga Fairy Tail, imi puteti spune daca exista ceva momente romantice intre Erza si Jellal, daca da va rog spuneti- mi si mie acele momente sau mai bine sa- mi dati numarul...? (mai mult)
Vreo fata careia sa ii placa anime-urile?
Recent m- am uitat la seriile de anime Shaman King, Naruto, Naruto Shippudden, Full Metal Alchemist si FMA Brotherhood. Imi puteti recomanda alte serii de acest gen, va rog mult. Multumesc...? (mai mult)
Vreu un anime gen K-project dar sa nu aud de no.6. :D Funda!
Salut iubitorilor de anime! Mai tineti minte ca pe animax era dupa ce se termina Ghost Stories incepea un anime asemanator lui dar cu niste copii care sunt prinsi intr- o casa si la sfarsitul ultimului...? (mai mult)
Stiti un anime daca exista, in care sa fie un tip de partea raului gen Jellal, care sa se infrunte cu o fata de partea binelui, dar aceasta sa aiba caracterul lui Erza Scarlet, din Fairy...? (mai mult)
Acum, ca ma simt mai bine, am nevoie de anime-uri. Stie cineva anime gen Ouran Highschool Host Club? Romance-Drama-Comedie. Mersi! :>
Stie cineva cand va aparea sezonul 2 di attack on titan? Sfarsitul sezonului1 m-a lasat cu multe intrebari....am citit manga dar nu e la fel.
Heii sal ltpu ce mai faceti bine? si eu bine :)))Am o intrebare Filmul Boruto Naruto the last a aparut in cinematografe dar online? cine l- a vazut sau stiti vreun site va roc sam sp dar daca nu l- ati...? (mai mult)
Salutare tuturor! :* Cine imi poate spune cand incepe filmul Regatul de gheata pe Disney Chaneel. (Nu pentru mine pentru sora mea;) )
Un anime romance plz cu grafici BUNE adica bune, si de preferat fara actiune, fara lupte. Adica sa fie school / slice of life. plz. nu mai pot trebuie sa vad unu romance. dau funda.
Stiti vreun site unde pot vedea Voices of a Distant Star - OVA 1(in afara de Anime4fun)? Poate fi si cu subtitrarea in engleza.
O sa apara Kuroko no basket sezonul 4?
O să apară sezonul 5 din Kuroshitsuji? Îmi place foarte mult.
Este pe aici vreun fan anime de prin Buzau?
Este vreun sezon 2 sau OVA din Plastic memories?
Erau niste desene animate cu unul care tinea intr-o carcasa de vioara o racheta de cauciuc pe care o umfla mereu si calatorea pe alte planete. Cum se numea desenul?
Http://m.youtube.com/watch?v=5kLLc81rp7k Hello! Ce melodie este la 1:53?
Hey! Pentru cei care au vazut... De fapt care au citit manga "the world god only knows", am auzit ca sez 3 din anime s- a terminat la chapter 189, si sunt 200+ chaptere. Imi poate spune si mie cineva...? (mai mult)
Cine este din Buzau si este un fan anime/otaku/weeaboo? Vreau sa vad daca mai sunt si altii ca mine in oras :D. Daca da poate iesim la o vorba xD.
Sa vizionez anime-ul One Piece? Si de ce?
Vreau sa ma apuc sa vizionez Anime- ul Naruto doar ca nu mai stiu nimic din el ( ma uitam cand era pe animax ). Intrebarea mea este : Daca as vrea sa inteleg povestea, caracterele, puterile, etc. pot...? (mai mult)
Heeei ✌ Imi puteti sugera niste anime-uri de dragoste?
stiti un anime gen fairy tail? Dar sa aiba multe episoade multumesc
Era mai demult un serial pe TVR 1 sau TVR 2 cu o fata care avea niste animale totem care prindeau viata. Unul dintre animale parca era vultur sau bufnita. Stiti cum se numeste? Multumesc...? (mai mult)
*Pentru urmaritorii Naruto Shippuden* Sunt cu episoadele la zi si as vrea sa stiu, daca se poate, cat mai dureaza fillerele astea cu visele lor din Tsukuyomiul Infinit? Alta intrebare: stiti cam cat...? (mai mult)
Buna Inainte existau niste desene cu carti de joc cv de genu Va aduceti cv aminte mersi
Unde pot gasi in Romania penite pentru desenat dar de alea g pen si saji pen cum au profesionistii care fac manga?
A aparut un sezon nou din Tokyo Ghoul (daca da vreau si eu un link unde pot sa il vizionez cu subtitrare in romana/engleza). Mersi anticipat :);)
Vreau sa stiu care sunt personajele principale din The legend of Korra, ma puteti ajuta?!
Buna! rog fanii naruto sa raspunda! vreau sa va intreb ati jucat sau jucati in continuare naruto shippuden hurricane chronicles? daca din greseala am pierdut parola dar am id sau asa ceva cum pot afla...? (mai mult)
Am si eu nevoie de ajutor vreau sa- mi pun un poster in camera ori cu Madara Uchiha dar sa se vada sharinganul bine si sa fie numai el ori doar sharingan precum la sfarsitul accestiu videoclip http://www.desenatori.ro/desen-...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Stelian1989 întreabă:
RAY întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
gllopel întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
2 Broke Girls
Te-ai amuzat si tu alaturi de Max si Caroline in serialul 2 Broke Girls? Hai sa vedem daca esti un expert al acestui serial!