Salut my friend xD Imi puteti recomanda niste animeuri gen, personajul principal sa fie slab la inceput iar pe parcurs sa fie tot mai puternic, ca de exemplu Naruto, SAO, Fairy Tale...etc. Sper ca...? (mai mult)
Unde pot vedea episodul 12 din animeul itazura na kiss subtitrat in romana? am cautat pe trilulilu si alte siteuri dar nimic funda :*
:) Stiti niste filme gen Orasul Câinilor? Ofer funda!
Unde pot vedea No game no life sezonul 2?
Care era numele la film? imi aduc aminte doar o parte in care era ceva gen : veni- se un personaj din desene in viata reala. si iese cu o fata la intalnire cu masina. si semnaliza unu cu lumanari din portbagaj....? (mai mult)
Vreau sa fac sala acasa si sa iau niste proteine ca sa mi se umfle muschii, apoi sa ma las de proteine dar sa continui sala acasa, acum ce proteine pentru cresterea masei muscultare fara scaderea daca ...? (mai mult)
Mi-ar putea recomanda cineva niste anime-uri foarte bune pe care le-a urmarit si i-au placut intr-un mod special? Doresc de genul school, romance, harem, sau ceva pe acolo. Merci!
Bună.. De ceva timp caut o desene. Nu mai știu dacă era pe Cartoon Network, Minimax sau Jetix.. Știu ca personajele erau doi copii un băiat și o fata. care s- au dus într- o biblioteca unde au ...? (mai mult)
Cate anime gen Charlotte
Cateva anime gen Inou Battle wa Nichijou-kei no Naka de Mersi
Stie cineva cand apare Tokyo Ghoul sezonul 3?
Salut, am si eu o intrebare cate sezoane are anime-ul Motto To LOVE-Ru si daca se poate puteti sa-mi dati link de la toate? Multumesc Dau Funda!
Anime-uri gen Sakurasou no Pet na Kanojo? (Comedy, Drama, Romance, School, Slice of Life)
Hello, era un film cu un baiat/fata care gaseste un caiet (intr-un cimitir parca) si numele oricui il scria acolo, murea, HELP pls, funda
Stiti vreun site de manga care ar putea traduce in viitor Tokyo Ghoul RE?
Îmi puteți sugera anime-uri asemănătoare cu anime-ul pe nume "Charlotte"? Sau îmi puteți sugera anime-uri de genul Action-Romance?
Mi- am adus aminte la scoala (lucru care m- a preocupat toata ziua ) de un desen animat cu vreo trei extraterestrii si un baiat, care locuiau intr- un turn sau ceva de genul, iar unul din extraterestii,...? (mai mult)
Acest anime va avea sezon 2? Inou Battle wa Nichijou-kei no Naka de
Bombardati-ma cu cat multe site-uri pentru anime-uri! :)) multumesc anticipat!
Buna seara, vreau sa-mi iau si eu desene animate in limba engleza pe telefon. Stiti un site de dowlad ceva? ofer funda!
Probabil unii dintre voi știți desenul animat Șoimii Furtunii (Storm Hawks). Imi e foarte dor de el si as vrea sa îl vad din nou. Știți vreun sire de unde as putea sa.l vizionez dublat...? (mai mult)
Ce animeuri imi recomandati cu demoni/vampiri/ingeri pot sa fie si de dragoste dar imi plac aceste teme si as dori sa mai vizionez! dau funda
Heeei! Ma puteti ajuta? Caut un Anime romantic, dar care sa nu fie anulat.
Cum se numește sezonul 2 din Kuroshitsuji?
Care sunt cele 4 sezoane din Kuroshitsuji și cum se numesc acestea? :3
Imi recomandati si mie niste filme de familie,comedie, aventura sau animatie? Nu vreau linkuri. Ofer funda raspunsului care are filme pe care nu le-am vazut.
Imi puteti recomanda un instrument cu care pot intinde creinul pe foaie pentru a da o textura mai fina? In momentul de fata folosesc degetu si nu este cea mai geniala metoda...
Anime-ul Charlotte va avea sezon 2? Cateva anime gen Mersi
Stiti niste animeuri gen Owari no seraph?
Ce anime care sa merita mai stit si o mica descriere mersi
Apare un film Naruto, atunci cand Hinata si Naruto au copii si Sakura si Sasuke au. Unde il pot vedea?
.. Vreu sa imi personalizez un tricou, dar am o problema...Nu gasesc imaginea acea mica cu minions. Poza.https://www.google.ro/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=&url=http%3A%2F%2Fwww.aliexpress.com%2Fpopular%2Fparody-...? (mai mult)
Salut imi poate face careva va rog un rezumat la AoT(Attack on titan) manga, complet de la terminarea primului sezon pana la ultimul capitol manga, va rog!!!
Stiti vreun anime in genul tokyo ghoul?
Sunt anime cu acest poze? http://konachan.net/post/show/208036/breasts- elbow_gloves- gray_hair- long_hair- moon- mury http://konachan.net/post/show/207427/black_hair- charlotte- clouds- jpeg_artifacts-...? (mai mult)
Buna! Stie cineva un site unde pot citi manga "ao no exorcist" in romana, si eventual sa o pot si downloada? FUNDA!
Acest anime are sau va avea sezon 2? Fortune Arterial: Akai Yakusoku
Vreau si eu sa stiu cate episoade are anime- ul Durarara. Nu prea imi pasa de primul sezon. Dar de al doilea da. Am vazut durararax2 shou (12 episoade). Urmatoarea parte are OVA- uri? Multumesc ...? (mai mult)
Cand apare boruto the movie
pentru fani Diabolik Lovers, de cine va place cel mai mult dintre fratii Sakamaki si de ce?
Acest anime va avea sezon 2? Sakurasou no Pet na Kanojo
Heei all! Stiti cumva daca se va face sezonul 3 din Kumi ni todoke?
Daca faci manga vei castiga cv din asta?
Din ce anime este aceasta imagine? http://p-images.veoh.com/image.out?imageId=user-inuyashasit253.jpg&version=4 Multumesc anticipat ^^
Hei.Astazi am terminat cartea Piramida Rosie de Rick Riordan si sunt curios daca exista un film subtitrat dupa ea.
Imi dati si mie niste anime-uri cu tipe yandere? Mulțumesc! :)))
Când apare sezonul 3 din Kuroshitsuji?
Erau mai de mult niste desene cu teme ecologice, dar nu mai stiu cum se numesc. Unul distre ele cu un animal jumatate pisica jumatate pasare, iar cel de- al doilea era cu un batran cu barba lunga...? (mai mult)
Caut de mult un desen animat pe care il urmaream cand eram mic. Se difuza pe Jetix parca si era cu o echipa care aveau o nava (genul ala de nava care zboara) care se numea "Condorul". Atat mai...? (mai mult)
Buna! Rog fanii Naruto sa raspunda la aceaste intrebari. De ce persanaj va place si de ce? Cum ati vrea voi sa fie Naruto? Si ce e mai important pentru voi iubirea fata de lume sau iubirea fata de ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Stelian1989 întreabă:
RAY întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
gllopel întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Literatura universala
Cat de multe stii despre literatura universala?