Nu am urmarit deloc Naruto pana acum, doar cand eram foarte mic, dar nu imi mai aduc aminte acum ce episoade am urmarit, insa as vrea sa ma uit la Naruto. Sa incep cu seria Shippuden...? (mai mult)
De Halloween as vrea sa fac un cosplay, dar nu stiu pe cine. Eu as vrea sa fie ceva de genu: o fata anime, cu parul lung si brunet, inbracata decent(gen uniforma de scoala- facem la scoala bal...? (mai mult)
Hei TPU, vreau si eu niste desene cu anime-uri pe romana...brusc imi plac anime-urile (scuze daca nu am scris corect). Multumesc.
Hei TPU salutare; 3 Cine se uita la Naruto, imi spuneti care este persoanjul vostru preferat si de ce? Pentru cel mai interesant si original raspuns dau fundita :33
Hey, cate episoade are in total Diabolik Lovers?
Salut.Stie cineva cand va aparea filmul Date a Live Mayuri Judgement subtitrat in romana? A aparut macar in engleza?
Salutare, Am o intrebare legata de un desen animat, nu benzi desenate, dar era cea mai potrivita sectiune. Desenul animat pe care il caut, si nu l- am gasit pana acum, a fost difuzat prin 2000, ...? (mai mult)
Buna anime-ul kamisama dolls are sau va avea sezon 2? mersi
Știți dacă anime- ul pe nume "Pandora Hearts" va mai avea sezonul 2? Eu l- am văzut doar până la episodul 25 nu știu dacă e sfărșitul sezonului sau nu. Doar vrea să știu dacă are continuare...? (mai mult)
mai tine minte cineva un desen animat pe minimax cu niste roboti cu feţele deformate, care calatoreau in diferite lumi, si aveau o sefa, mama-plată (( tare aş vrea să mă uit din nou la el((
Unde pot vedea animeul Daitoshokan no Hitsujikai subtitrat in romana?
As vrea si eu cateva anime care sa merita sa fie vizionate si o mica descriere MERSI DAU FUNDITA
Http://m.youtube.com/watch?v=L4JAPN0wt80 Hello! Ce melodie este la 2:07?
Buna,puteti aratati o poza,cu un personaj animat,unde e serios dar zimbeste,sau nu se poate abtine,are un zimbet pe buze si totusi se tine serios, urgent!
Salut, stiti cumva daca exista vreo continuare a animeului " Tasogare Otome x Amnesia "? Multumesc
As vrea si eu cateva aniem in care sa fie si romance, echii dar si alte genuri dar sa cuprinda si ce am mentionat eu si o mica descriere mersi
Mai stie cineva cum se numea acel desen de pe Minimax cu o zana indragostita de un elf (sau ceva de genul. oricum erau din taramuri diferite)?
Stie cineva unde pot vedea Naruto Gaiden in romana?
Îmi poate spune cineva numele celor 12 printese din densenele animate?
Anime-ul 009-1 are un singur sezon?
Imi spuneti ceva anime-uri gen Akame ga Kill? Cu asasini. Dau funda. xD
Sie cineva daca animeul Magic kaitou are sau va avea un sezon 2? Imi puteti spune niste animeuri asemanatoare cu acesta?
Cum vi se pare acest anime golden time? si o mica descriere daca vreti mersi
Http://m.youtube.com/watch?v=7recm1Qgb_0 Ce melodie e la 0:35? :))))))))
Buna seara lume! Unde pot vedea online Kaleido Star sub in romana?
Stitti daca va aparea un nou sezon tokyo ghoul?
La animeul Diabolik Lovers mai apare sez 2? Stiu de Diabolik Lovers More Blood ca fiind sez 2, DAR CAND APARE?!
Salut cine stie cum pot scoate cenzura de pe serialele anime?
Buna,puteti sa-mi ziceti cum se numeste episodul din Tom si Jerry, unde Tom moare si Jerry incearca sa-l opreasca sa nu se duca in ceruri, va rog mult urgent?
Unde pot vedea seria de anime La corda d'ori secondo passo? Subtitrat in romana sau engleza?
Hey! un anime romance in care 2+ tipe se bat (la figurat) pentru un baiat? cu o grafica buna plz De preferabil fara action / fantasy / monstrii / supernatural sau chestii de genul, adica sa fie...? (mai mult)
Anime-ul Kampfer va avea sezon 2? Mersi
Aaaaa vr un anime cu Yandere gen Yuno. Mirai Nikki si da le stiu pe alea de la Shuffle School Days Higurashi si etc dati-mi un anime cu o fata gen Yuno draguta de Yuno =)))
Sunt anime cu aceste poze din video https://www.youtube.com/watch?v=INayqXtAVfY https://www.youtube.com/watch?v=WJr7xoKUwts https://www.youtube.com/watch?v=iMLwZmrw64M https://www.youtube.com/watch?v=cd8e2ECUHL4 ...? (mai mult)
Stie cineva cand apare sau daca a aparut deja sezonul 2 din anohana?
Aloha, lume ✋ Am si eu o intrebare intrebatoare...nu imi poate da cineva un site de pe care sa pot vedea episoadele din HetaOni subtitrate in engleza/romana? Sau nu stiu, film daca este. Sunt innebunita...? (mai mult)
Era mai de mult un serial pe Cartoon Network cu un catel robot din Anglia si statea la casa unui om de stinta care parca era blocat in casa si veneau tot felul de oameni rai si prostii de astea. Nu mai...? (mai mult)
Erau niste desene amuzante in limba romana cu niste cai besinosi, si as vrea sa stiu cum se numea desenul acela.
În Naruto îmi puteţi spune ce se întamplă cu Guy dupa ce deschide cele 8 porti(adica a murit sau a fost salvat).
Era un anime cu un băiat transferat la o alta scoală.El se întâlnea cu o fata care avea un ochi de papusa.In anime erau multe accidente.Stiti cumva cum se cheama
Vreau si eu niste poze in care scrie : Anime si Rock. Vreau sa pun de coperta pe facebook
Stie cineva niste manga buna?
Salut știți cum se numește acest program de făcut "manechinele acelea să se miște"? Dau funda! https://www.facebook.com/cecilia.cheryl/videos/766057150165664/
Salut.Era un anime cu un băiat care afla ca poate vedea viitorul oricarui om in jurnal, inr- o librărie numai daca face anumite misiuni si concurează cu o fata sa obtina acest post. Puteti sa- mi spuneti...? (mai mult)
Cititi manga? Care sunt preferatele voastre?
Salut acum de curand am vazut ca s-a mai scos in continuare episoade la Shaman King 2 cred, si vreau sa stiu daca e adevarat http://shamanking.wikia.com/wiki/Hiroyuki_Takei da-ti o geana
Stiti daca aceste anime vor avea sezoane noi? Shuffle Ao haru ride si as mai dori cateva anime gen magie, romantic
Ajutor va rog știe cineva un site de pe care as putea comanda volumul 1 Altfel de ingeri și volumul 1 Septimus Heap pe toate site- urile nu maI sunt pe stoc știți vreun site în care sa mai fie pe ...? (mai mult)
Îmi spune și mie cineva când apare Boruto Naruto the movie subtritrat în română? Îl aștept de mult...
De un timp lung, am inceput sa ma uit la naruto, animeuri. Ei bine, am mai vazut unele site- uri unde era grafica buna. Doar la eng sub. Dar ma uit cu english sub doar daca inca nu s- a pus...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Stelian1989 întreabă:
RAY întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
gllopel întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Lie to me
Te consideri un fan adevarat al serialului Lie to me? Hai sa vedem cat de multe stii!