Era un desen facut de niste baieti in romana ...erau 3 studenti la scoala si unu din ei isi pierde pliantul si incepe sa ii bata pe ceilalti e de pe Youtube dar am uitat cum se numeste... daca stiti Dati...? (mai mult)
Imi propune cineva un anime, gen ecchi, comedie, Action, fantastic Lista mea de anime vizionate: http://www.anime4fun.ro/lista/AleXxX P.S sa nu fie pentru copii de 10 ani :)))
Se mai face sezonul 3 din Sword art online? adica nu am inteles daca l-au anulat sau nu.
Imi puteti da un anime romantic-actiune in care o fata (care are puteri) gaseste un baiat. (care nu are puteri) si la un moment-dat si baiatul va avea puteri foarte mari.?
Pana la urma cand apare sezonul 3 din Swort art Online?
Era un desen animat mai de mult in care o sora si un frate lucrau amandoi pt oameni diferiti si cautau talismane care ii transformau si le dadea putere stie cineva cum se numeste?
(Funda) Salut imi place foarte mult serialul Naruto in special Kakashi dar nu gasesc nici o bandana ca a lui, care sa imi vina peste ochi. Nu știți de unde pot cumpăra una de genul?
Yo, daca aveti sa- mi dati un anime horror as fi incantat, dar sa fie bun si sa- mi puneti o mica descriere langa el Mda astea le stiu si eu deja Hell Girl Highschool of the dead Higurashi no naku...? (mai mult)
Unde pot citi manga online? Si ce manga recomandati? Am incercat sa citesc pe mangahere, dar nu mi se par complete...
Salut.Era un anime cu un băiat care afla ca poate vedea viitorul oricarui om in jurnal, inr- o librărie numai daca face anumite misiuni si concurează cu o fata sa obtina acest post. Puteti sami spuneti...? (mai mult)
Hey. Care sunt niste anime-uri de dragoste care merita vizionate?
Imi poate spune si mie cineva niste animeuri care merita vizionate?(preferabil romance)
Ce anime- uri recomandati? *cu o grafica buna * Am vazut deja mai multe printre care... Tokyo Ghoul, Terror In Resonance, Akame Ga Kill, Fate Stay Zero + Unlimited, Zetsuen No Tempest, SAO. ...? (mai mult)
Sall, TPU! Am ramas in pana de anime- uri si caut unele romantice in care baiatul sa fie ceva mai impunator sau unele gen reverse harem va rog dati cat mai multe sugestii! P.S. am vazut: Kaichow ...? (mai mult)
Stiti daca acest anime va avea sezon 2 Mahouka Koukou No Rettousei (TV) si cateva anime gen mersi
Buna unde as putea sa sciu anime-ul ca sa stiu daca va avea sezon nou please un pic de ajutor mersi
Hey guys, am si eu o intrebare pentru cei care se uita la anime-ul Strike The Blood, se mai continua sau ramane la episodul 24? p.s. : DAU FUNDA celui mai complex raspuns :*
Hai noroc! DragonBall! De la primul episod pana la ultimul aparut. Preferabil in romana, dar daca nu sunt, subtitrate in engleza. Multumesc! :)))
Acum, mai bine de 5 ani am vazut un film cu fratele meu dar nu am apucat sa vad finalul. Era un film despre un fodbalist de undeva de prin America de Sud, care are o prietena de care se desparte...? (mai mult)
O manga yaoi care sa aiba si supranatural? Ceva gen Konya mo Nemurenai. Chiar mi-o placut manga aia =]] Sa nu aud de seria Kuroneko Kareshi =-=
As vrea sa stiu si eu daca anime-ul strike the blood va avea sezon 2? si cateva anime gen! mersi :)
vreau si eu un anime bun, nu conteaza genul, conteaza ca anime- ul sa fie de nota 10, ceva care sa- mi placa sigur. Aici este lista mea de anime- uri vizionate :...? (mai mult)
Nu stiti cateva anime cu exorcisti asemanatoare cu D.Gray Man?
Unde pot sa Heart no Kuni no Alice in romana?
As putea sa m-a uit la fullmetalalchemist brotherhood daca nu m-am uitat la primu?
Salut.Vreau sa cumpar o manga de pe mangashop.ro si nu stiu ce sa manga sa iau.Ce mi-ati recomanda?
Hei, știe cineva dacă anime-ul Hunter x Hunter se va continua se va face sezonul 1 sau s-a terminat de tot? :(((
Cam care ar fi, pentru voi, fata perfecta intr- un anime? Pentru mine: 1. long, silver hair, ochi rosii / visinii, big boobs, serioasa, very pale skin, inteligenta, populara, deloc timida. ...? (mai mult)
Hei lume, am o intrebare pentru fani anime. Sezonul 3 din Tokyo Ghoul va aparea?
Stie cineva daca va fi un Sezon 3 din Nisekoi? Sau vreo manga care continua sezonul 2?
Pentru toti fanii naruto. Vreau sa- mi spuneti tot ce stiti despre sharingan si rinnegan. Gen: la sharingan sunt 3 nivele? cu virgulite? cine are 3 e cel mai puternic sau cum? sunt multe feluri de sharingan?...? (mai mult)
Cum vi se pare acest anime strike the blood?
Hei. Nu m-am mai uitat de mult la un anime, gen comedie.Imi puteti recomanda cateva?
Hei. Vreau si eu un anime cu 12-13 episoade si cu un singur sezon, preferabil romance sau foarte triste. Multumesc ^_^
As vrea si eu cateva anime cu actiune si ceva romance dar in care sa fie ceva captivant, daca te uiti la un episod vrei neaparat sa-l vezi si pe urmatorul si asa mai departe mersi
Salut,puteti sa-mi ziceti si mie cate anime-uri ongoing in afara de (One Piece,Fairy Tail,Naruto, God Eater) dau Funda :)
De pe site pot sa ma uit la Gravity Fals ( Ciudateni ) traduse in romana. Dau funda la primul
Caut si eu un anime SF, de groaza captivant, cu o grafica buna, nu din aceea din anii 70. Tin sa mentionez ca am vazut Mirai Nikki, Btooom, Danganronpa, Highscholl of the dead, ...? (mai mult)
Imi puteti spune un joc care simuleaza viata intr-un anime? Dau fubda!
Hei. 1. In curand o sa fie ziua mea si vreau sa imi iau chestii cu anime. Imi puteti da cat mai multe site- uri? Va rog. 2. Exista in Pitesti sau Bucuresti magazine cu manga- uri, lucruri cu...? (mai mult)
Hei. Mi- am amintit recent de un desen animat, cu un baiat pe nume Johnny din cate imi amintesc... Avea un prieten mare si rosu care nu purta tricou iar tatal acestuia era "malefic". Cum se numeste?...? (mai mult)
Unde pot vefea si eu acest anime ro sub seikon no qwaser mersy
Trebuie sa creez un personaj pozitiv ( gen, din basme) si sa scriu ce poate el face si ceva despre personalitatea lui. Imi puteti da niste idei?
Unde pot vedea filmul 10 strong world one piece subtitrat romana?
Stiti daca anime-ul Akami no Shirayuki-hime va avea sezon 2? si cateva anime gen
Stie cineva un film gen Hackiko? Tot cu o poveste din asta.
Ce anime sunt cu aceste poze http://konachan.net/post/show/206723/blue- charlotte- glasses- group- kurobane_yusa- long_ha http://konachan.net/post/show/206117/218- animal_ears- black_hair- blonde_hair-...? (mai mult)
As dori si eu cateva anime in care ei au ochii rosi
Unde pot gasi un site cu poze din anime dar sa spuna si numele anime-ului mersi
Hei.Stiti niste site-uri cu manga in romana si sa le pot citi online?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Stelian1989 întreabă:
RAY întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
gllopel întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Lie to me
Te consideri un fan adevarat al serialului Lie to me? Hai sa vedem cat de multe stii!