lume! ma plictisesc si as vrea sa stiu daca e cineva care se uita la anime-uri si ar dori sa luam legatura ca sa mai vorbim.
Salut prieteni :), caut niste animeuri si nu prea gasesc. Ce serii mi-ati recomanda? Sa fie Actiune/Romance, ceva gen Naruto sau Sword Art Online. :D
Stiti cumva daca va aparea sezonul 3 din Vampire Knight? Daca va aparea, stiti cand? Intrebarea aceasta este destul de importanta pentru mine, asa ca va rog ca inainte sa postati raspunsul sa veniti...? (mai mult)
Hei. As vrea sa-mi cumpar si eu niste manga-uri dar nu stiu de unde. Exista magazine online cu asa ceva? Sau macar sa le citesc online in romana si daca nu se poate, in engleza.
Hei. O sa apara sezonul 3 din Tokyo Ghoul? Daca da, cand? Cel mai bun raspuns primeste funda.
Hei. Spune-ti-mi si mie niste anime-uri de dragoste gen Ao haru ride, Kaichou wa maid sama, Lovely complex. Vreau cat mai multe. Multumesc anticipat. ^_^
Imi poate spune cineva cand apare sezonul 2 din anime-ul Ao haru ride?
Salut, cate sezoane are seria Maji de Watashi ni Koi Shinasai, si puteti sa-mi dati un link unde pot viziona toate episoadele? Merci, dau funda.
Era un desen animat pe animax cu niste copii care au intrat in niste trenuri vii si au ajuns intro dimensiune. Acolo ei luptau transformanduse intr- un fel de animela. Imi puteti spune va rog cum se...? (mai mult)
Va mai fi vreoo continuare acestui anime please Hotarubi no Mori e
Stie careva daca in Sibiu exista vreun magazin pentru desen sau de arta si hobby? si daca da unde anume(strada etc. ),, dau funda!
Unde pot gasi subtitrari pentru episoadele din Tokyo Ghoul sezonul 1? (il am tradus in engleza, mentionez ca-i sezonu necenzurat )
Am o întrebare pentru cei care au văzut anime- ul Amnesia? Ce este Amnesia OVA? E un alt sezon, sau despre ce e vorba acolo că eu nu înțeleg dar am văzut toate episoadele din Amnesia ...? (mai mult)
Un anime gen Ao no Exorcist?
As mai dori si eu ceva acestui gen anime-film Hotarubi no Mori e mersi DAU FUNDITA
Ce anime cu lupi stiti? Scrieti cat mai multe. Sa fie ceva de genul Wolf's Rain. Si daca tot am pomenit de Wolf's Rain, unde pot vedea toate episoadele subtitrate in romana? Am vazut doar ...? (mai mult)
am colectionat de mica reviste witch, dar nu am reusit niciodata sa gasesc toate numerele de la inceput, am mai si pierdut din ele pe parcurs si daca este cineva dispus sa vanda numerele mai vechi...? (mai mult)
Sa-mi spuna si mie cineva care ii traba cu animaurile astea! Pentru raspunsul cel mai bun ( care o sa imi fie cel mai de ajutor) voi dau coronita! Multumesc mult!
Hei! Care este episodul de la minutul 3:27 din Naturo Shippuden? https://www.youtube.com/watch?v=s7jNuABbt8g
Este vreun anime cu aceste poze http://konachan.net/sample/793ec1d676a1fe2a940a33548ef4c173/Konachan.com%20- %20206914%20sample.jpg http://konachan.net/sample/e57528b6779aa69e9ced2000e508fc37/Konachan.com%20-...? (mai mult)
Anime-ul sukitte li na eu va avea sezon 2? mersi
Ce se întâmpla cu yagmi light din death Nothe după ce moare? Si este un spoiler care apare după ce se termina animeul?
Stiti vreun anime cu un baiat yandere? :/ In afara de Toma din Amnesia xD
Cum pot sa imi fac contul de DeviantArt mai popular? Dau fundoi :3
Stie cineva daca acest eanime vor avea sezon 2 Angel Beats Campione si vreau sa stiu daca este vreun site d unde pot afla ce anime vor aparea si ce sezoane noi mersi
Hey! Am si eu doua intrebari in http://m.youtube.com/watch?v=RGdBKvTL_Cs. Prima e in legatura cu anime.ul de la inceput, ce anime e? A doua e despre muzica atat cea de la inceput cat si cea de la sfarsit...? (mai mult)
Recent, adică astăzi, am finalizat(în mare parte) un fansub care se ocupă cu traducerea anime- urilor(deocamdată ne rezumăm doar la asta). Eram interesat în căutarea unui staff....? (mai mult)
Animeul campione va avea sezon 2? si cateva anime gen mersi funda
Stie cineva din ce manga este poza asta? https://www.google.ro/search?q=strobe+ edge&espv=2&biw=1280&bih=705&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAYQ_AUoAWoVChMIi77DgYaFyAIVx9YaCh3OTgHL#tbm=isch&q=shoujo+...? (mai mult)
Hey tpu.Imi place sa desenez dar mâinile nu prea imi ies. Aveți un site de unde aș putea învață?
Hei TPU ^.^ îmi puteți spune niște anime cu grafică bună? Nu contează genul dar va rog să îmi faceți o scurtă descriere. Mulțumesc ^.^
Cine a vazut anime-ul Another? Stiti cumva daca exista si sezonul 2?
umm..cum se numeste anime.ul acela cu fata iepure si baiatul pisica care ajuta o fata de 13 ani sa poata canta?
As vrea sa-mi recomandati niste anime-uri mai noi. ceva in gen highschool of the dead,da' fara zombi, sa aiba violenta si tate mai bine spus
Tipul din melodia Outer Science chiar e din Kagerou Project? 0-0
Stiti vreun anime in care un inger/demon se indragosteste de un om? Va rog :3
Imi puteti recomanda si mie niste anime- uri cu scoala? Vreau sa stau cu gandul ca se va intampla si ceva actiune =)). M- am uitat la Kaichou wa maid sama, sukitte iy na eu ( nu sunt sigura...? (mai mult)
Cine se mai uita la Tom si Jerry totusi? :-) Doar eu?
deci am inceput sa ma uit la higurashi no naku koro ni si am ajuns la ep6 si deja sunt confuz adica pe la ep4 au murit aia si am vazut ca pe la ep5 incepuse capitolul 2 si era cu totul alta poveste...? (mai mult)
Anime-ul campione va avea sezon 2?
Imi puteti spune niste anime-uri cu macar un personaj psycho?
Hei, imi puteti spune cum se numeste muzica de la fairy tail episodul 100?
Stie cineva pe ce data va aparea Owari no seraph al doilea sezon? Am citit ca va fi in luna octombrie dar inca nu stiu pe ce data.
Stiti cumva un site cu benzi densenate care contin animeuri,mangauri,etc... daca da, va rog sa lasati link ^-^
Am văzut acum cateva zile puțin din primul episod al unui anime si mi se pare destul de ok dar nu știu cum se numea, oricum era cu doi tipi teroriști care fura ceva dintr- o baza militară de cercetare...? (mai mult)
Hei TPU, m-am reapucat sa vad seria cu dragon ball, am inceput cu dragon ball super, dar vreau sa incep cu cea mai veche :). Imi poate spune cineva care e ordinea corecta :))
O intrebare pentru cei care au citit sau care stiu despre Durarara light novel. Nuvela Durarara a fost tradusa in engleza si as vrea sa fac comanda. Faza e ca m- am uitat prin review- urile cartii pe ...? (mai mult)
de ceva timp caut numele unui anime si nu prea il gasesc.ma puteti ajuta? imi aduc aminte ca era vorba de un baiat care avea o surioara si trebuia sa o pregateasca de scoala sau gradinita.iar baiatului...? (mai mult)
Salut, erau cand eram mai mic niste desene pe Fox Kids sau pe Jetix nu mai stiu exact, unde era o pereche de doi vrajitori(o femeie si un barbat) care in fiecare episodu aruncau un blestem asupra orasului...? (mai mult)
Heii ^_^ Aş vrea nişte anime- uri de acţiune. Adică şi ceva romance pe acolo :3. Nu vreau să fie şi ecchi. :) Grafică bună.....? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Stelian1989 întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
RAY întreabă:
gllopel întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Family Guy
Te-ai amuzat si tu privind aventurile familiei Griffin? Hai sa vedem daca esti un fan adevarat al acestui serial!