Cum se numeste desenul animat, cu un iepure imbracat in mov? De pe Cartoon Network?
Cum se numeste desneul animat de pe cartoonetwork cu un iepure pisica imbracat in mov?
Care sunt personajele din Cartea,, Rapit de Pirati "? FUNDA
Hei știți niște culori foarte bune care sa semene cu Prismacolor, Faber - Castell, Derwent, Staedtler, Cretacolor dar sa fie mai ieftine cât de cât acceptabile dar sa semene cu ele in afară de...? (mai mult)
Imi puteti da in top 10 cele mai tari puteri pe care le au pesonajele vostre preferate?
Stie cineva un site de pe care se pot citi online,, Ultimate X-men"? Le caut ca nebuna...
Care este ordinea la Harukanaru Toki no Naka?
As vrea si eu niste filme de animatie. La cele mai bune dau funda!
Imi puteti spune niste anime-uri post-apocaliptice?
Salut. Erau nişte desene, parcă pe cartoon network, cu un om- maimuţă, era prinţ ul regatului, ii fusese atacat regatul, tatal omorat, si el avea o sabie magica si alte din astea SF:)) Stie...? (mai mult)
Anime gen Akatsuki no Yona?
Este si un sezon 2 din Akatsuki no Yona? Sunt mai mult de 24 de episoade? Un OVA ceva?
Ce anime este asta? www.dandelion231.deviantart.com/art/Blood-Demon-Relationships-558384004
Imi puteti recomanda anime-uri frumoase,dar in romana? Nu-i o problema engleza, dar parca-i mai bine in romana. :)
Imi spuneti si mie un site de unde as putea sa downloadez benzi desenate gratis? De preferat is engleza. Mersi!
Hey! Spuneti- mi niste anime- uri, care v- au placut. Nu vreau sa fie desenati de parca au 4 ani sau grafica 1900... daca ma intelegi. http://myanimelist.net/animelist/iFrozenWolf Lista cu anime-...? (mai mult)
Stie cineva daca animeul The pilot's love song are sau va avea sezon 2?
Niste anime'uri in genul Sword Art Online sau God Eater/Black Bullet?
Salut. Dupa cum deja stiti, imi plac extrem de mult anime- urile. Ieri am vazut un anime foarte tare numit ao haru ride. Mi- a placut atat de mult incat am inceput sa plang cand l- am terminat. Voiam...? (mai mult)
Salut se aude ceva de o continuare pentru anime-ul Guilty Crown?
Imi plac mult anime-urile. Preferatele mele sunt Death note si Tokyo ghoul, cei care le-ati vazut va rog sa-mi recomandati si alte anime-uri de genu.
Am careva intrebari pentru fanii Tokyo Ghoul : 1. Va exista un al 3- lea sezon? 2. Cum a murit Hide? ( nu prea am fost atent ) 3. Cum a murit Kaneki, ma refer la faza ca el l- a carat pe Hide pana...? (mai mult)
Aș vrea să mă puteți ajuta cu ceva. Deci, Tokyo Ghoul în anime are 2 sezoane. Dar în manga? Este până la final? Îmi puteți da un link de unde pot să citesc manga? Fundă.
Imi puteti spune niste anime-uri care au actiune si romance?
De ce majoritatea anime-urilor excelente se termina trist sau se termina fara sa arate tot ce ai vrea sa vezi la acel anime...? Profund...stiu T_T
Mai exista revista CartoonNetwork? Daca da in ce luna apare si de unde o pot lua
http://i.imgur.com/RWQxpSx.png stiti cuumva din ce manga sunt ei doi?
Un site unde pot citii manga de la Tokyo Ghoul in romana exista? DAU FUNDA!
Merita sa ma apuc de Naruto Shippuuden? Dati cateva motive! Dau funda!
Merita sa ma apuc de Naruto Shippuuden? Dati cateva morive.
Sper ca am pus bine cateogoria :) Am de rezolvat o propozitie "Cuvinte intortocheate" si nu reusesc un singur cuvant :) "janin niâem es adcieAma al hidedresec 40:10 rao" : Academia ninja maine se hidedresec(Cuvantul...? (mai mult)
Sunt un fan al animeu-lui Vampire knight si vreau sa stiu daca va aparea si sezonul 3? Si daca va aparea sau a aparut deja unde il pot gasi? F
Deci apare sezonul 3 din Tokyo Ghoul? Dacă da, când? - Fundă. Dacă se poate, și un site care confirmă asta. idk. Mulțumesc.
Stie careva cum se numeste acest anime? https://www.facebook.com/ResearcherHanjiZoe?pnref=story Sharat de la Albania senpai. Descriere "This looks depressing." Multumesc anticipat! Fundita...? (mai mult)
Cine-mi poate da wallpaper-ul ce se regaseste in avest video? Funda! https://www.youtube.com/watch?v=m0FUMunT4KM
imi puteti spune careva care stie un serial anime, nu mai stiu cum se cheama, ma uitam pe pe canalul tv noaptea dupa 10 pe minimax, un tip care purta o casca cu care putea sa vorbeasca, imi...? (mai mult)
Fate/zero, Fate/stay night(sezonul 1/2), Fate/Prototype, Fate/Kaleid Liner Prisma(sezonul 1/2) au vreo legatura intre ele, daca da in ce ordine ar trebui sa ma uit la ele?
Am vazut acum ceva timp un anime/hentai nu mai stiu ce era exact dar era cu tipa asta goala și un băiat a intrat peste ea și aceasta i- a strivit capul și. La urma la vindecat aveti idee cum se numea?...? (mai mult)
Ma plictisesc... 1. Faceti un top 10 personaje preferate din anime- uri. 2. Baiat preferat dintr- un anime. 3. Fata preferata *tot dintr- un anime*. 4. Cuplul preferat dintr- un anime. 5....? (mai mult)
am vazut acum ceva timp o secventa dintr- un anime sau hentai nu mai stiu exact dar era cu un băiat si intrase peste o fata, ea era goală și aceasta l- a omorât și la urma l- a inviat stiti...? (mai mult)
Stiti cumva daca exista posibilitatea ca animeul Eden of the East sa aiba sezon 2?
Salut vreau si eu niste animeuri normale adica fara acțiune SF etc. ceva gen din viata normală cu copii care se duc la scoala sau ceva comedie gen. Dau funda! A da si am auzit ca, kokoro connect este...? (mai mult)
Era un anime în care era un băiat și o față și erau din regate diferite ei se îndrăgostesc și parcă era vorbă și despre floarea iris iar la urma cei doi mor sucufundand în apă....? (mai mult)
Salut vreau si eu niste animeuri normale adica fara acțiune SF sau din-trastea ceva gen din viata normală cu copii care se duc la scoala gen. Dau funda
Buna fanii ai anime- ului Naruto. Am si eu niste intrebari : 1.Ce ii face Orochimaru lui Sasuke la găt, e de rau semnul ala? 2.Dece devine rau sasuke? 3.In episodul 131 naruto se bate cu sasuke ...? (mai mult)
Dupa ce se termina seria "Naruto Shippuden", mai urmeaza alta?
Va mai exista un nou anime cu un alt Avatar? Adica, a fost Avatar:The Last Airbender(aer), The Legend of Korra(apa) si urmatorul sa fie unul de pamant. Vreau sa stiu concret, nu "cred" sau "poate". ...? (mai mult)
Îs mai amintește cineva cum se chema desenul de pe cartoon network in care era unu care avea un robot albastru si in loc de cap avea o mașina?
Ma uitam acum cativa ani la Naruto acum vreo 5- 6 ani cand erau ei mai mici. si as vrea sa revad toate episoadele. dar si cele noi " Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Generations" parca este acuma....? (mai mult)
Caut un desen mai vechi, care era difuzat acum aproximativ 10 ani pe PRO TV. In desen era vorba despre un adolescent care intr- o zi este atacat de extraterestri, pe parcursul povesti aflam ca...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Stelian1989 întreabă:
RAY întreabă:
gllopel întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Artisti celebri si opere de arta
Stii cine a realizat faimoasa sculptura a lui David? Dar cine a pictat Persistenta Memoriei? Afla cat de multe stii despre artistii celebri si operele lor.