Vreau si eu niste anime romance in care exista si comedie
Hello! Stiti niste animeuri la care se plange mult?
Imi puteti spune niste anime-uri cu peste 50 de episoade?
de curând am ajuns la episodul 319 din bleach si m- am cam plictisit să văd povestea si confuzia din episoadele ce urmează asa ca as vrea să văd alt anime gen comedie sa fie cu copii la...? (mai mult)
Cine mai citeste off-white? Benzile alea desenate cu lupi.Ma simt singura romanca care citeste aceste benzi desenate de pe un website :3
Vreau sa incep sa ma uit la anime-uri. Ce imi recomandati si unde le-as putea viziona? Dau funda ^^
Aaaaa, vreau să văd un anime că mă plictisesc rău şi nu ştiu la care să mă uit, pls help me :c p.s. să fie un anime bun
Am vazut de curand pe YouTube un videoclip cu Tom si Jerry in care ei stau pe o sina de tren, deci presupun ca se sinucid. Acel "episod" e original? Adica e facut de producatorii oficiali si a fost difuzat...? (mai mult)
Pentru cunoscatorii de anime, ce anime in recomandati? M- am terminat multe in ultima perioada si nu prea stiu la ce sa ma mai uit. Asa ca va intreb pe voi, ce anime- uri bune stit? As prefera sa aiba...? (mai mult)
Heii, tuturor! Am o curiozitate si nu mai am rabdare sa vizionez toate episoadele Naruto si filmele, deci sper ca voi ma veti putea ajuta. Deci, prima mea curiozitate suna asa : Naruto a murit? Daca...? (mai mult)
Hei, cei care aveti Wattpad care nu stiti ce sa cititi, trageti cu ochiul la cartea mea "Gme of life„. Nu am postat prea multe capitole si nu stiu daca sa mai continui, deci voi decideti. Cititi-...? (mai mult)
Stie cineva daca manga No.6 este inca ongoing?
Salut lumee! Am o problema si ma intrebam daca ma puteti ajuta? De ce nu a mai aparut ep 13 din Sailor Moon R si cand va aparea Sailor Moon Crystal sez 2? Dau funda
Http://m.youtube.com/watch?v=SCq7pBKs7aQ Hello! Ce melodie e la 0:50?
Un anime asemanator cu sword art online? Daca imi place foarte mult dau si funda.
Ce anime gen aki no sora mai știți caut ceva lafel
Cum se numeste un film din Naruto Shippuuden parca, cand era un tren care se oprise brusc si afara era zapada, si Naruto si echipa se luptau cu niste ninja rai parca (nu mai stiu, fiindca...? (mai mult)
Hey imi puteti spune si Mie niste animeuri gen bleach va rog :)))
Imi puteti spune niste anime-uri school, romance, harem?
Am o intrebare depre Naruto. Ma uit de putina vreme, si sunt fan SasuSaku. Deci intrebarea mea este: Este adevarat ca Sasuke si Sakura se vor casatorii si vor avea o fetita?
Imi puteti recomanda niste anime-uri?
Salut, Imi puteti propune anime gen Ecchi, comedie. Sau anime gen Action. Mersi!
Hei stie cineva pagina aceea Animekirus de pe Fb a baiatului acela care are 21 de ani si scrie articole despre animeurile vazute de el? Daca da ce parere aveti despre acea pagina?
Imi puteti spune niste anime-uri care au 2 sau mai multe sezoane?
De ce nu mai dubleaza in romana serialul Naruto?
Sinopsis pentru Mo Si Foca?, cel mai bun ia funda.
Imi puteti spune niste anime-uri care au puteri supranaturale si romance?
Ceva fani Dragon Ball Z aici? :), daca da, ce parere aveti despre continuarea numita " Dragon Ball Super "?
Hei, TPU. Imi poate recomanda cineva o manga (sau un anime) gen Noragami (The Stray God); in afara de Soul Eater, Beyond the Boundary, Ao no Exorcist si Blood Lad?
Care stie cum se pot face desenele animate. Vreau sa fac cu grafica mai bunicica. Gen grafica de la ben 10, regele shaman si toate celelalte desene.
Imi puteti spune un anime gen Akatsuki no Yona? :o3
Heii TPU! Isi aminteste cineva de desenele de pe Cartoon Network(parca) in care erau folositi niste robotei ce lansau bile verzi de sticla cu un fel de frunza in ele(cel putin asa erau jucariile)? Multumesc...? (mai mult)
Hei, imi poate recomanda cineva niste anime-uri sau manga shonen ai?
Salut,sfutuitima un bun anime care si-a luat nastere din ranobe si nu din manga,multumesc anticipat, nu voi uita sa aleg raspunsul cistigator
Vreau și eu un anime lafel de bun ca akame ga kill a fost urât finalul dar daca știți ceva va rog
Hey,cum scoala se aproprie, as vrea sa vad niste anime-uri insa nu mai am idei. imi ziceti si mie cateva anime-uri?
Buna seara TPU! Imi puteti recomanda niste anime-uri va rog? ^^
Va rog frumos sa-mi spuneti ce pot scrie intr-un caiet de secrete? Va rog mult!
Mai stiti era un desen animat la minimax unde spunea la sfarsit cineva asa "familia purice cauta un nou ciine vrem liniste si pace, mai ales liniste!" puteti sa_mi spuneti ce desen era?
Cine credeti ca ar castiga o lupta dintre Robin si Red robin
Salut fanii Fairy tail, am o intrebare Natsu si cu Lucy vor fii impreune?
Voi ce fel de benzi desenate cititi, in general? Eu citesc mai mult benzi desenate cu Garfield sau Winx Club.
Imi puteti sugera niste animeuri in genul animeului Seirei Tsukai no Blade Dance, va rog mult acela mi-a placut la nebunie. Multumesc.
Se difuza intr- un timp pe Boomerang un desen cu o fetita care se ducea intr- o lume cu ajutorul unui medalion, iar in lumea aceea se aflau catelusi mici. Ma puteti ajuata sa- mi spuneti cum se numea?...? (mai mult)
Imi puteti spune cum se numeste animeul cu fata cu parul rosu care avea o pisica pe nume Scarelet si iun servitor care avea o sabie pe nume EST, va ro. Multumesc
A aparut sezonul 4 din Highschool DxD? Daca da cum se numeste si unde il pot gasi?
Heii OTAKU! Stiti cumva daca se va face anime dupa manga : Hana-kun to Koisuru Watashi? ( Sau sezonul 2 din Ao hari ride? ) multumesc anticipat!
as vrea si eu sa imi spuneti cele mai bune anime- uri care au pana in 100 de episoade mai mult sau mai putin (adica sa nu fie gen 20- 30; ) As vrea sa nu specificati Death Note, Naruto Shippuden,...? (mai mult)
Un anime cu sport si super-puteri imi puteti spune?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Mindfulness întreabă:
Stelian1989 întreabă:
RAY întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Meghan Trainor
Cat de multe stii despre artista care a urcat in topuri cu piesa "All About That Bass"?