Episoadele din Bonjour kaiajii patisserie sunt doar de 5 minute?
Salutare fratilor! Stiti vreun anime gen tokyo ghoul, adica un baiat slab isi gaseste o putere incredibila? daca stiti va rog sa-mi spuneti. Mersi :D
Am o intrebare pentru fanii Naruto Shippuden.Nu m- am mai uitat la Naruto de cativa ani... si am cam uitat la ce episod am ramas :)) Stiu ca eram la un episod in care Naruto a fost trimis pe o insula pentru...? (mai mult)
(Pentru fanii Kamisama Hajimemashita). Au mai fost anuntate inca 2 Oad- uri, pe langa celelalte 2 deja anuntate.Primul Oad a aparut ieri, numindu- se "Zeita merge in trecut" al doilea va aparea pe 18...? (mai mult)
Jur ca acum nimeresc categoria. :]] stie cineva un anime bun? Personaje frumoase, grafica buna.
/in ce capitol din Fairy tail se termina cu jocurile si se intorc cu totii acasa, dupa pleaca natsu si lucy intr-o misiune?
Stie cineva niste anime la fel ca Corpse Party? cine da cele mai multe primeste FUNDAAAAAAA! 1! 111! 111! 69!
Http://www.glumite.ro/poze_haioase~1_poze_iluzii_optice~9908_cate_dreptunghiuri_sunt.html#.Vdc_k7WUoWA Cate dreptunghiuri sunt?
În atenția iubitorilor de anime- uri! Mi- am cumpărat un tricou mărimea M și am realizat că e prea mic.https://www.facebook.com/catalinadumitru88/photos/pb.63944913944 0585.- 2207520000. 1440168715./995104470541715/?...? (mai mult)
Heiia. >....? (mai mult)
Stie cineva daca animeul Earl and Fairy are sau va avea vreun sezon 2?
Stie careva daca se v- or mai face sezoane la animele: Tokyo Ghoul SAO Fate Stay Night/Blade Works Infinite Stratos Sekirei Freezing Date a Live Claymore Kiseijiuu:Sei no Kakuritsu Code Breaker ...? (mai mult)
Se dadea pe Minimax un serial la un moment dat cu doi porcusori, unul plecat in strainatate care ii trimite vederi si scrisori celui care sta acasa si era un episod special de Craciun cand cel din strainatate...? (mai mult)
In anime- ul Hotarubi no Mori, tipul cu masca se întoarce nu? Nu am văzut anime- ul dar am gasit AMV pe youtube. Nu are cum sa dispara fără sa se întoarcă nu? Adica...nu vreau sa patesc ca la Zankyou...? (mai mult)
Pandora hearts este anime ongoing? Este vreun sezon 2 sau ce? Povestea se termina cam brusc si e incomplet.
Puteti sa imi spuneti un anime cu footbal in genul anime'ului Inazuma Eleven, Inazuma Eleven GO? MULTUMESC ANTICIPAT!
Cum devine Kakashi Hokage din anime-ul Naruto?
Ce animeurile gen Kiss x sis mai știți dar să fie tot lafel de frumos numi dați iosuga no soră văzut Aki no soră lăm văzut Asemănătoare cu ele știți ceva va rog
Vreau niste filme de animatie cu caini.Nu vreau pagini cu filme. Cele mai bune filme primesc funda.
Hei, am 14 ani. Mereu mi- a placut sa am grija de mine. Si ma dau cu diferite creme hidratante imi fac masti de fata. Mama mea spune ca sunt prea mica si ca imi stric fata cu toate prostiile. asa este?...? (mai mult)
Cum se numeste filmul (desene animate), in care joaca acest personaj https://www.facebook.com/EuSuntFemeie/photos/a.150892551617999.25494.145191208854800/547765738597343/?type=1&theater
In legatura cu anime-ul "criminale rejet", este măcar un anime? Are episoade? Ca nu am gasit nimic. Doar imagini. Stie cineva care e treaba cu el sa-mi explice si mie? Multumesc.
Incerc de mai mult timp sa caut un desene animat. Era vorba despre o fetita pe nume Emily, caruia ii murisera parintii si a ramas cu matusile ei. Avea o matusa mai exigenta si una care ii facea toate...? (mai mult)
As vrea niste filme de animatie.Dau funda celor mai bune filme.
Vreau subtitrare în romana la pokemon indigo league si nu mi-o da pe anime here.Please
in serialul Naruto cum devine Kakashi Hokage? ...si de ce nu ramane Hokage si este inlocuit cu Naruto? s-a intamplat ceva cu el, Kakashi?
Umm. Stiti vreun anime romance care sa fie si comedie si sa fie si school life? :/ Am vazut destul de multe anime-uri de acest gen deci va previn =]]
OVA-urile de la Kuroshitsuji au legatura cu povestea principala?
Din ce anime e primul baiat din poza asta (coltul din stanga sus)? Pls trebuie sa stiu. Funda! https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1057546214256345&set=p.1057546214256345&type=1
Sall, TPU! Vreau si eu niste animeuri romantice cu saruturi si imbratisari (chestii d'astea) adica un baiat o fata cu baiatul mai dominant ceva gen Kaichow wa maid sama si Special A PS: daca se poate...? (mai mult)
I- as ruga pe cei care ai vizionat la serialul Naruto(sau inca vizioneaza) sa scrie cateva expresii folosite de cei din serial. Cuvinte, propozitii care le mai tin minte. Cum spuneau in serial...? (mai mult)
As vrea sa ma apuc ce serialul, filmele (chiar nu stiu ) avatar the last airbender. Mi-ar putea indica cineva ordinea in care ar trebui sa caut(eventual ce sa caut) ca sa vad toata seria?
FUNDA! Cum se numeste desenul animat cu niste omuleti in creierul unei fetite... Am vazut trailer dar nu stiu cum se numeste..Desenul animat e acum 2015!
Cine imi recomanda o animatie frumoasa?
imi spuneti un film de animatie care sa aiba o aventura minunata si un final super?
Era un episod la totul pentru dans cand cici si prietena ei aveau de facut un proiect pentru scoala. Trebuiau sa inventeze ceva in asa fel incat cand oul era aruncat de la etaj sa nu se sparga....? (mai mult)
Bună,Mi-ați putea spune ordinea sezoanelor Beyblade?
Anime gen shugo shara stie cineva dau funda mersi
Anime uri gen kamisama hajimemashita?
Spuneti mi anime uri gen kamigami no asobi. dau funda.
As vrea sa știu multe lucruri despre batman și despre Harley Quinn. Va rog frumos.
Animeul shugo shara va avea sezon 2? Dau funda Mersi
Imi puteti spune cand se lanseaza filmul Boruto:Naruto the movie?
Hello! Vroiam sa va intreb ce animeuri vau placut? Si care nu? P.S : In felul asta mai vad si eu ce anime sa mai vizionez
Hey, TPU! Astazi am vazut filmul animat Dragon Nest:Warriors' Dawn si mi- a placut enorm genul asta de poveste cu un tanar care vrea sa devina rasboinic si se perfectioneaza de- a lungul filmului.Si voiam...? (mai mult)
Din ce anime e? http://imgur.com/9zwmZet Sunt moarta dupa el. O-O criminal dragaluț! :3
Caut un anime de dragoste de genul : Lovely Complex sau Kaichou wa Maid-Sama?
imi puteti da un top 10 Anime-uri Horror/ Mister/ Psihologic? Ofer funda, mersi...
Stie cineva un film de animatie gen The legend of Sarilla?
Imi puteti spune niste filme de animatie gen Santa Paws,Bethoven, Marmaduke.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Mindfulness întreabă:
Stelian1989 întreabă:
RAY întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Vampire Diaries
Iti plac serialele cu vampiri? Ce stii despre Vampire Diaries?