Hey! Puteti sa-mi recomandati niste anime-uri bune gen Attack on titan, Death Note, Inuyasha?
Imi puteti spune in ce ordine sa vizionez Naruto? Am vizionat Naruto si acum vizionez Naruto Shippuden.Sunt si filme dar nu stiu in ce ordine sa le vizionez. Manga e necesar sa o citesc sa inteleg filmele? ...? (mai mult)
Îmi puteți spune cum se numesc anime-urile de la minutele 1:34 și 1:43? https://www.youtube.com/watch?v=90fyeHItzGM Dau funda!
Http://m.youtube.com/watch?v=nfr0N-UAzig Ce melodie e la 0:37?
V-a placut cand se difuza pe Jetix, desenul animat sau anime-ul Regele Shaman? De cine v-a placut cel mai mult? Mie de Tao Len
.. cand se lanseaza Boruto Naruto the Movie in rosub?
Salut, TPU! Imi poate oferi si mie cineva un link in care sa urmaresc Naruto? Dar sa se vada pe full screen. Majoritatea site- urilor imi ofera posibilitatea de a viziona Naruto, dar nu in full screen... ...? (mai mult)
As vrea si eu niste anime in care se canta la vioara am vazut:La cordo d'oro, shugo shara funda mersi
Am o nelamurile despre animeul Black Butler.Tocmai ce am terminat sezonul I si am inceput sezonul II, dar faz e ca nu am prea i teles..adica ele nu au nici o legatura? Ciel a murit in primu ...? (mai mult)
Ma poate invata si pe mine cineva cum sa fac manga?
Ce anime pot sa vad si eu cu putina actiune si inrest sa aive supra natural
Salut, nu stie nimeni daca mai continua seria bleach?
acum ceva timp am vazut un anime dar am uitat cum se numeste si nu il mai gasesc :((( Era cu un baiat ciudat care era disperat dupa zombie si avea o pisica pe care a lovit- o o masina si vroia...? (mai mult)
Salut TPU, Era un desen animat vechi cu un baiat si un caine, acel baiat avea ascuns sub pat un fel de nava spatiala gonflabila cu care se duce pe alte planete parca, era un episod in care au ajuns...? (mai mult)
Îmi recomandări și mie niște animeuri gen naruto? Dau funda celui mai bun răspuns!
Unde pot gasi manga (benzi desenate japoneze) in Cluj Napoca? Multumesc! xD
Hei, TPU! Pentru cunoscatorii de Scooby doo. Nu stiu in ce sezon si in ce episod aparea. Era o fantoma la tarâ, o sperietosre de ciori din cate stiu. Freed si echipa se urcau in moara si vedeau sperietoarea...? (mai mult)
Cum se numeste abilitatea pe care il foloseste Sasuke in timp cu susanoo? (cea cu arcul)
Hei, vreau si eu niste anime-uri gen kaichou wa maid sama.
Stie ceneva un anime ca Shokugeki no Souma? Nu vreau neaparat unul de gatit, ma refer la un anime in care personajul principal se pricepe foarte bine la ceea ce face, dar care trebuie sa munceasca sa...? (mai mult)
Știe cineva anime ca si mirrai niki Am văzut deadman wonderland, elfen Lied
Îmi puteți spune câteva anime-uri de genul romance? Asi dori cât mai multe...
Dați- mi niște animeuri cu copii cu puteri supranaturale, să fie bun animeul cu grafică făină. Ceva gen kaze no stigma să fieși romance. Dacă puteți dați- mi și o mică descriere...? (mai mult)
Este si sezonul doi din otome youkai zakuro?
Nu stiti ceva anime cu manga in romana sau engleza? Am vazut deja Ao no exorcist, D.Gray Man, Shingeki no kyojin: Attack on Titan, Death Note, Tokyo Ghoul, Naruto si Inuyasha. Daca gasiti ceva horror...? (mai mult)
Hey! ツ Pareri despre anime-ul Black Buttler? Merita vazut?
Stie cineva niste animeuri gen Death Parade?
De ceva timp am inceput sa ma uit la Naruto, acum sunt la Naruto Shippuden. Ei bine, acum sunt la faza in care Naruto se lupta cu Pain (el folosindul pe vulpea cu 9 cozi), Ei bine, Konoha...? (mai mult)
Hei. Îmi puteţi recomanda câteva Anime.uri? Gen : Bleach, HightSchool DxD, Ao no Exorcist. (p.s.: îmi plac mai mult gen cu demoni, mi se par interesanţi xD )
Hey,stie cineva cand va aparea sezonul 3 din Tokyo Ghoul?
As vrea sa-mi recomandati niste anime-uri la care merita sa te uiti gen Bleach, Tokyo Ghoul, Dragon Ball s.a. Multumesc anticipat!
In ce episod fac temari si shikamaru echipa? pentru cei ce urmaresc naruto shippuden
Cred că știți că la iarnă o să apara filmul:Alvin and the chipmunks 4(Alvin și veveritele 4). Știți cumva daca pot sa-l vad undeva pe net. Eu am cautat dar n-am gasit. Funda!
Pentru fanii Soul Eater: Am auzit ca Marie in manga e insarcinata. E adevarat? Si daca da atunci cu cine? T T
Code Geass: Akito the Exiled are legatura cu povestea principala sau nu?
SAlll un anime super care il stiti, dar sa fie fantezii, si putin aventura, deci multumesc :P
Salutare, TPU! Imi poate recomanda si mie cineva niste anime-uri cu magie, romantice? Multumesc!
Bună exista vreo aplicația de benzi desenate/comic book in care toate sa fie gratis As vrea sa citesc niste comic book- uri Precum Deadpool kills marvel universe si harley quinn vol 3 kiss kiss bang ...? (mai mult)
Care era desenul vostru favorit din copilarie? De exemplu de pe Jetix.
Stie careva daca se va face sezonul 2 din AoT (Attack on Titan)? sau, am vazut secvente ca se va face si un film...stie careva cand va aparea?
In ultimul episod al serialului Hakuouki Reimeiroku moare Hijikata sau nu? Si exista sezonul 4? Multumesc anticipat! Dau funda! :* :*
Vreau sa va intreb daca merita sa vizionez filmele din Naruto Shippuden? In afara de, , The Last" ca ala l- am vazut. ...? (mai mult)
Imi poate spune cineva din ce anime face parte ultimul personaj de pe poza de sus de pe acest site (fata fluture) http://dubbedepisodes.me/dubbed-anime.
Https://m.youtube.com/watch?v=y_eQ0zdqx3k Ce melodie e la min 0:55?
(scuzati categoria) Joi merg la ziua unui baiat ( 12 ani ) iar acesta este foarte pasionat de lectura si de illuminati. In timpul concediului mei de anul acesta am dat peste o carte care...? (mai mult)
Hey Hey, Salut TPU!, vreau si eu niste desene animate pentru adolescenti, gen Mr. Piciles, cu violenta, crima :)) etc :3
Cei care se uita la Fairy Tail imi puteti spune si mie ce episoade sunt in videoul asta macar un episod sa- mi ziceti sa tiu si eu :)).Dau funda in functie de raspunsul vostru. https://www.youtube.com/watch?v=TL-...? (mai mult)
Cateva animeuri populare?
La ce epsod din Dragon Ball sezonul 1 moare Goku prima data si la ce episod se lupta prima data cu Vegeta?
Buna stiti daca Shinichi din Detectiv Conan isi revine la normal(urmaresc seria, sunt pe la episodul 200 si ceva si m- am cam plictisit ). Rezolva Shinichi(Conan) cazul cu cei 2 barbati in negru Vodka...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
Stelian1989 întreabă:
RAY întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Bucataria italiana
Ti se face pofta doar cand auzi de pizza, paste ori tiramisu? Atunci testul asta e pentru tine!