Buna tuturor! Stie cineva daca in Timisoara se gasesc chestii legate de anime si manga (postere,breloguri,figurine, alte accesorii sau chiar volume manga)? Muktumesc anticipat!
Am văzut in one piece ca o persoana poate sa aibă 2 fructe ale diavolului sau ca sabo are fructul lui ace eu îs pe la episodul 502 poate să-mi zică cineva cum se poate?
Cum se numesc animeurile din videoclipul acesta https://www.youtube.com/watch?v=YOgEY6csX-M&index=273&list=WL?
Cum faci sa para ca ti-ai spart arcada?
Heii TPU, fani anime pe aici? Daca da ma ajtati si pe mine cu ceva...imi puteti spune unde pot gasi al doilea sezon din Vampire Knight? P.S. FUNDA :
Pentru fanii Owari no Seraph: Mika si Yuu chiar sunt Canon, nu? 0-0 Chiar as vrea sa fie T T
Cate episoade sunt in prezent filmate din Fairy Tail? Am inteles ca ar fi filmate doua sezoane si daca e asa, cate episoade are un sezon?
Îmi puteți spune dacă anime-ul "Oda Nobuna no Yabou" va mai avea un sezon nou? Adică, știți dacă va mai apărea sezonul 2?
Stiti seriale anime de dragoste cu vampiri in care un vampir sa se indragosteasca de un om sau invers? Dau funda!:* Multumesc anticipat!
Cine poate sa imi zica un anime asemanatir cu Tokyo Ghoul mi-a placut foarte mult.
Pentru cei ce au urmarit sau urmaresc anime-ul Naruto, in ce episod Naruto se intalneste cu Opt-Cozi ( Kirabi) pentru a il antrena sa isi foloseasca kiyuibi?
Îmi puteți spune câteva anime-uri gen "Oda Nobuna no Yabou"? Adică să fie in eviul "mediu" cu războaie, bătăli, înțelegeți voi. Dau funda!
A vazut cineva acest anime nisekoi? cum vi s-a parut?
Stiti cand apare naruto boruto the muvie
Sal TPU stie careva niste anime- uri gen Diabolic lovers, Conflict brothers, kimi ni todoke si KAICHOW wa maid- sama ( adica, stiti voi anime- uri de genul romance, actiune, vampiri, supranatural,...? (mai mult)
Stie cineva niste seriale anime bune?
Vreau sa imi creez un program de desene animate, filme pentru adolescenti, etc, problema este ca nu stiu ce nume sa ii pun postului, eu m-am gandit la Milka sau Kavit, e bine? Vreau idei! Fundita!
Imi recomandati si mie un anime in genul anime-ului: Another. (scuzati repetitia)
Salut, as vrea niste animeuri faine de aventura( gen naruto, hunter x hunter, 7 deadly sins, full metal alchemist... etc)
Stie cineva daca va vaea sezon 3 si cand aceste anime: SAO Vampire knight FUNDA
Hey TPU! Eu ma uit la multe anime- uri... Cand eram mai mic m- am uitat la un anime si nu- i mai stiu numele. Stiu ca are in el o fata inalta care are un boomerang cat ea de mare :| Dap. Intrebarea...? (mai mult)
Poate sa imi spuna si mie cineva ce se intampla in Fairy Tail cu Erza dupa ce intra in lacrima? Cum iese de acolo si ce se intampla in episodul 41? Va rog mult de tot sa ma informati si pe mine, chiar...? (mai mult)
As dori un anime yuri dar sa NU fie ecchi, si daca s-ar putea sa imi dati si un link unde sa ma uit. dau funda
Cu scoala de soferi anterioara ma program la traseu doar martea, eu crezand ca ma pune mai repede l- am rugat pe domnul de la programari sa ma puna joia la o alta scoala, si m- a pus, dosarul meu nu...? (mai mult)
Cate sezoane /episoade are naruto? si un site unde sa le gasesc online subtritate si cu toate episoadele full. pentru ca pe unele site-uri le gasesti lipsa
Cand eram mica obisnuiam sa ma uit la niste desene animate cu zane de pe Minimax. Personajul principal arata ca Tinker Bell, dar avea parul roscat. Tot ea era indragostita de un spiridus din tabara adversa,...? (mai mult)
Stie cineva daca animeul Black Bullet va avea sezon 2? si as vrea cateva anime gen Mersi
Salut, ce Anime de aventur ati putea sa i-mi recomandati?
Hey,imi spune si mie cineva ceva desene animate gen : W.I.T.C.H.,Spioanele,Winx,Angel's Friends? Funda...
Imi puteti spune va rog niste animeuri tari gen lupte/actiune P.S am vazut sword art online, attack on titan si parasyte Dau funda
Stiti unde sa gasesc manga akame ga kill in romana?
As vrea cateva anime in care un baiat avea magie/putere dar nimeni nu se astepta la el sa fie asa puternic si din ce in ce mai mult avea si mai multa putere exacat ca in danmachi va rog niste anime ...? (mai mult)
In afara de akame ga kill zero va ai fi un alt akame ha kill?
Salutare tuturor. Am o intrebare care ma macina de multa vreme. :)) Deci, de ce dracului e obsedata toata lumea dupa anime, aka versiunea animata a unei manga? In manga se dau mult mai multe detalii ...? (mai mult)
Este si sezonul 2 din K-project?
:x Poate cineva sa imi spuna CAND si DACA o sa apara sezoanele 2- 3 pentru: 11eyes, Shiki, No game no life, Infinite Stratos (sez 3), Date a life (sez 3), Machine- Doll wa Kizutsukanai,...? (mai mult)
Ce anime ati vazut in ultimul timp? Ce va place si ce nu? Si de ce? Si nu pun cam multe intrebari nu?
Imi poate explica si mie cineva ce se intampla in anime- ul Higurashi No Naku Koro Ni - When They Cry? Am vazut 16 episoade ...la inceput intelegeam perfect dar pe parcurs devine tot mai confuz. ...? (mai mult)
Vreau sa fac o banda desenata virtuala, dar nu știu pe ce site. Poate fi PC, BlackBerry (Z10) sau tableta.
Vreau sa fac o banda desenata virtuala. Ce sa pun ca personaje?
Am vazut demult un film cu pirati pe cartoon network era cu unflatu imi amintesc si ca erau mai multi si tatal unui baiat trebuia sa dea casa ca venisera uni si baiatul acela nu a vroia sa se mute si ...? (mai mult)
Hei cine stie cum se numeste un desen de pe disney chanel, este vorba de doua fete care sunt bune prietene si impart camera. O jumatate e foarte roz si cealanta jumatate e neagra nulte postare cu rock...? (mai mult)
As vrfea si eu cateva anime cum era acel baiat din animeul danmachi cateva anime cu personalitatea lui cv de geu exista FUNDA
Stie cineva daca anime-ul Danmachi are sezon 2? si cateva anime gen? FUNDA mersi
Hei,nu stiti in general cate episoade va avea Naruto Shippuden?
Hey fani Otaku! Voi ce parere aveti despre acest anime? Darker Than Black. Merita vazut?
Hei TPU stiti cumva daca guility crown are si un al doilea sez ca s- a terminat cam sec si ma gandeam ca poate mai este si daca mai este spuneti- mi unde il pot vedea. O si ce s- a intamplat pana la urma...? (mai mult)
As vrea sa ma uit la un anime dar sa merite acel anime ce imi recomandati as vrea si o mica descriere mltumesc
As vrea sa ma uit la un anime dar nu stiu care as vrea cv nu chiar gen dar cv cv cu swort art online nu stiu la ce sa ma mai uit vreau cv cu mai multa actiune. dar sa fie si cv romantic ce imi recomandati ...? (mai mult)
Voiam sa va intreb daca stiti cumva niste anime gen: romance, adventura ambele in acelasi anime. Multumesc mult.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
Stelian1989 întreabă:
RAY întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Bucataria italiana
Ti se face pofta doar cand auzi de pizza, paste ori tiramisu? Atunci testul asta e pentru tine!