Bună TPU, mia-ți putea spune toate seriile cu Yu-Gi-Oh!? Măcar cele de dinaintea lui Yu-Gi-Oh! Arc-v.
Imi poate spune si mie cineva in ce episod din animeul Baby Steps, Takuma intra in clasa sa-i spuna ceva lui Eichiro? Dau funda :)
Am citit un manga acum vreo 7 luni, dar nu- mi aduc aminte titlul. Este si anime. Deci, e vorba de o fata care isi impleteste parul in doua codite, si se imbraca discret si nu se machiaza. Toata...? (mai mult)
BUNA! Imi puteti da va rog niste link-uri pentru manga IN ROMANA Shingeki no Kyojin ( Attack on Titan )? Dar vreau manga la continuarea animeului nu aia cu inaintea caderi zidului Maria.
Stie cineva cateva anime gen acestei liste: - Swort art online - guilyti crown - ao haru ride - angel beats - miray nikki - tokyo ghoul - tokyo ravens - highschool dxd - vampire knight - O NO...? (mai mult)
Cine imi poate recomanda si mie niste anime-uri gen Attack on titan sau Tokyo Ghoul?
Niste animeuri romance/actiune?
Cine i l-a dat pe Pikachu lui Ash?
Hei. Vreau și eu să văd un Anime. Vreau să-mi spuneți un Anime gen "Kaichou Wa Maid Sama" sau "Nisekoi".
Ce anime-uri puteti sa îmi recomandați ca gen acțiune si romance in afara de rosario + vampire, vampire knight 1si2, tokyo ghoul, hight school of the dead, 07 ghost si amnessia?
Voiam sa va intreb daca stiti cumva un anime asemanator cu: Kamisama Hajimemashita. Daca da imi puteti spune care si imi puteti da link-ul? Multumesc frumos!
Salut TPU/Fanii anime-urilor îmi puteţi spune, unde pot viziona anime-ul "Sunday Without God" subtitrat in romana?
Hai noroc! Imi recomandati niste anime- uri dramatice? Anime- uri in care persoanajele pozitive nu sunt invincibile. Ceva asemanator cu akame ga kill (unde mor aproape toti din pacate). Sau anime- uri...? (mai mult)
Imi poate recomanda cineva niste animeuri care sa aiba romance aventura si supranatural?
Anime gen Seikoku no Dragonar? Si stie cineva daca are sezon 2? FUNDA mersi
Bleach, cum sa- l privesc? manga in engleza sau dubbed in engleza sau subtitrat sau dublat in rusa(voice over; sunt din Republica Moldova, pentru mine rusa este la fel de apropiata ca romina) intreb...? (mai mult)
Ce fil de animatie v-a placut cel mai mult?
Îmi poate recomanda cineva un Anime? :o3
ştiţi mai multe anime-uri gen shoujo?
am vazut si naruto the last si am cateva intrebari. 1. Vor mai aparea si alte filme cu naruto in continuarea acestuia? 2. Inca se mai fac episoade din naruto shippuden? 3. Care sunt urmatorii...? (mai mult)
Ce părere aveți despre one piece?
sunt o mare fana anime, in acest moment urmaresc Hyouka. Imi place foarte mult anime'ul acesta si am auzit ca ar exista un sezon 2 dar cand am cautat nu am gasit nimic. Imi puteti spune daca chiar...? (mai mult)
Ce filme de animatie dublate in romana pentru copii stiti?
Hi minna! ^.^ Ma intrebam daca....se mai uita cineva la anime-ul Shuffle? Fiindca am impresia ca anime-ul asta nu prea mai e popular. :( Deci...astept raspunsurile voastre!
(Pentru persoanele care se uita la anime-uri): o sa apara un alt sezon pentru fate/stay night? Mai este ceva dupa fate/stay night(unlimited blade works)?
Cine l-a invatat pe naruto modul eremit avand in vedere ca pe la episodul 130 din naruto shippuden Jiraiya moare? si in ce episoade?
Imi puteti da si mie un anime NORMAL? Adica nu Hentai, nu cu super puteri sau cu monstrii, nu cu mii de omoruri si sute de litrii de sange, nu numai despre iubire, etc. NORMALE. Multumesc....? (mai mult)
vreau sa ma uit la un film anime, dar nu prea stiu la care, imi puteti recomanda unu-l fain? Sa fie ceva de genu romance drama ceva sa te tina in suspans.
Animeuri gen highschool of the dead? Fara DxD!
Salut TPU/Fanii anime- urilor/anime imi puteti da anime- uri gen "Action/Romance"? Dau funda! "Ps:Imi puteti da anime- uri fara sa fie un sfarsit "neplacut", sa nu "moare" fata sau baiatul... gen:...? (mai mult)
Cine stie daca o sa se mai faca inca un sezon din dragonul american?
TPU ma puteti ajuta? sunt foarte confus de curand m- am apucat sa ma uit la anime- ul Naruto, au fost desenele copilariei mele insa nu am urmarit foarte foarte mult, asa ca m- am pus serios pe treaba.Eh...? (mai mult)
/Fanii "anime-urilor" imi puteti spune daca o sa mai apara Plastic Memores sezonul 2? Dau funda!
Vreau si eu sa imi spuneti de un anime bun. Daca poate sa le intreaca chiar pe One Piece si Naruto Shippuden. Vreau sa fie in mare de actiune, cu oameni care vor sa devina cei mai buni la ceva, sa obtina...? (mai mult)
Unde gasesc benzi desenate cu Teen Titans?
Puteti sa imi recomandati si mie niste anime gen romantic? Multumesc anticipat!
Unde gasesc toate episoadele cu One piece subtitrate in romana? Dar sa mearga toate, eu ma uit pe tableta si ma uit pe trilulilu si nu merg videourile.
Just wondering dar colectioneaza cineva benzile desenate aparute in Romania recent gen Harap-Alb continua, TFB, The Walking Dead, Abatia?
Care este personajul vostru preferat din anime? Argumentați.
Hello! ^.^ Cui îi plac anime-urile?☯ c: Nimeni..Nimeni? :( Ok.
Sunt aparute episoade noi de dragon ball si daca da unde le pot gasi va multumes
am cateva intrebari referitoare la Naruto: 1) Naruto va deveni Hokage? 2) Se va casatorii cu Hinata? 3) Va reusi sa stapaneasca toti cei 10 bijuu? 4) Pe la ce episod din Naruto Shippuden...? (mai mult)
Hei TPU, am o intrebare pentru cei care au folosit/folosesc site.ul i.ntere.st. Personal, mi se pare ca ideea site. ului e geniala dar nu am comandat nimic de pe el pana acum si mi.as dori sa o fac. ...? (mai mult)
Imi puteti spune niste anime apocaliptice?
as vrea sa imi spuna cineva cateva animeuri gen comedie, ecchi, romantic si chiar si actiune. Sa fie ca si Date a Live sau ca Dakara Boku wa, H ga decinai. Funda celui care imi da anime-...? (mai mult)
Stie cineva ceva de sezonul doi din attack on titan, sau de sezonul trei din sword art online? Mersi!;-)
Buna :> Imi poate da cineva un anime de comedie si dragoste cum este Kaichou wa maid-sama, daca se poate si o mica descriere? Multumesc :> Funda
Îmi poate spune cineva dacă există vre-un site pe care pot să găsesc cartea a treia din Vampire knight?
Buna,as dori sa ma uit la Diabolik Lovers, merita? Si cam despre ce e vorba?
Sall stie cineva daca va mai aparea sezonul 3 din young justice? Sau daca robin si ceilati supereroi au mai aparut in alt serial?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
Desh întreabă:
Adi1987 întreabă:
Elelena65 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mica Sirena
Ai urmarit aventurile lui Ariel cu sufletul la gura in copilarie? Afla cat de multe stii despre ea!