Hei TPU imi puteti da niste anime romance gen say i love you? Funda:*
Hello! Stie careva cum se numea acel anime in care un baiat este intr-o scoala de fete? (mai mult de atat nu stiu) Funda
Cate episoade sunt din Hanayaka Nari, Waga Ichizoku: Kinetograph?
Ce anime sunt aici? https://www.youtube.com/watch?v=g90oaj1amBY
Imi puteti recomanda niste animeuri gen Kuroshitsuji sau Kaze no Stigma?
Imi poate spune cineva daca va mai aparea un sezon din animeul Kuroshitsuji? Am vazut deja Book Of Murder si vreau sa stiu daca mai apare un sezon si daca imi puteti spune cand apare.
Hei. spuneti-mi si mie niste anime-uri gen ouran highschool host club.
Salut, pentru cei care se stiu la anime, unde pot vedea Dragon Ball Z dar cu 1080p sau 720p,sau macar sa se vada bine, nu vreau dbz kai. Thanks
In attac on titan Levi si Mikasa sunt fratii? Pentru ca am vazut ca au acelasi nume de familie si daca sunt imi puteti da mai multe detali ca exemplu cum au fost despartit la nastere? Multumesc
Sal'tare! Nu stiu la ce anime sa ma uit. Simt ca le- am vazut pe cele mai faine. Adica ma uit la primele episoade si parca nu- mi prea plac... nu stiu... Anime- urile de care imi aduc aminte ca le-...? (mai mult)
Hey buna TPU, unde pot gasi manga-ul Kaichou wa mais-sama in romana toate capitolele? in mangazup am gasit doar 12 traduse in romana si pe mangafox sunt toate in engleza.
Imi puteti recomanda un anime de comedie? Sa fie si supranatural. Ms. Dau funda xD
Imi puteti spune din ce anime fac parte pozele din videoclip? FUNDA https://www.youtube.com/watch?v=-2UDJ-ssLwc
Cum se numea desenea aia de pe Cartoon Network cu aia care se transformau in monstrii si avea un fel de aparate cu care se transformau cand gaseau un fel de cartonase si in ele erau monstri sau puteri....? (mai mult)
Stie cineva din ce anime este poza asta? http://prntscr.com/7xhpzh
Caut si eu un anime fain, in genul serialului HighSchool DxD.
As vrea sa stiu si eu 5 anime care v-au placut si 5 anime care nu v-au placut. :)) mersi
Imi puteti da cateva Anime-uri, nu conteaza genu. P.S.:Am vazut o mare parte din anime-urile cunoscute în Romania.
Imi puteti spune niste anime cu puteri supranaturale? Dau fuanda!
Îmi puteţi da anime-uri gen "Tokyo Ghoul "? Mai exact sa fie cu actiune xD, vreau cat mai multe! Dau funda!
K wonderful school days este anime? Si daca da, unde pot sa-l vad in romana?
Imi spune cineva exemple de anime cu fantome sau zombi?
Acest anime Kyoshiro To Towa No Sora va avea sezon 2? Sper ca da
Hei, TPU as dori si eu o lista cu anime- uri de gen (Aventura, Actiune, Shounen, Supernatural, Ecchi poate fi si putin Romance) Inafara de : Naruto, Naruto Shippuden, Nanatsu no Taizai, Absolute Duo,...? (mai mult)
Imi puteti spune daca anime-ul strike the blood va avea si sezonul 2?
am si eu o intrebare..si va rog sa imi raspundeti repede daca stiti era un film de desene pe minimax cu o lume a zanelor si o lume a oamenilor.Ea un grup de fete care s- au dus cu cortul, si...? (mai mult)
Este adevarat ca in luna August 2015 pe Disney Chanel va aparea Pokemon XsiY? Ca se zvoneste pe internet ca s-ar putea sa apara.Este adevarat? Daca da, in ce zi va aparea? Funda!
:3 Aş vrea niste anime- uri de dragoste dar în acelaşi timp să fie şi ceva supranatural acolo (demoni, vampiri). ^_^ Aş vrea şi o descriere. :3 Am văzut : Kamisama Hajimemashita, Hakuouki...? (mai mult)
vreau si eu un anime gen super-power? (mai multe exemple) sau un film tot gen super-power. Merci si dau Funda!
Stiti cumva cand va aparea episodul 14 din Eu si Mia sezonul 2? Eu m- am uitat la toate celelalte pe trilulilu, dar pe 14, 15... nu le gasesc. Credeti ca se lucreaza la ele sau ceva de genu? Funda...? (mai mult)
Shinobi Koi utsutsu Setsugen Kakkoi Emaki este un anime?
Stie cineva unde pot vedea toate ep. din Mister Pickles cu sub in romana sau engleza?
Vreau sa stiu cum se numeste un film de animatie vazut acum cativa ani pe minimax ( 6- 7 ani ), era vorba despre o fata ( printesa ) avea o rochie rosie.Intr- o zi vine in lumea oamenilor, se indragosteste...? (mai mult)
Salut, imi puteti spune cand va aparea "Mahouka Koukou no Rettousei" sezonul 2? dau funda!
In ce episod moare Dediara din Akatsuki din serialu Naruto Shipuden?
Ce anime pot vedea si eu dar sa aive multe episoade in afara de : One pice, Bleach, Naruto
Daca se termina Naruto Shippuden va incepe un nou sezon? FUNDA!
Pentru otaku, stiti cumva daca se va face anime dupa manga "Dangeki Daisy "? Multumesc anticipat.
cine stie niste anime-uri horror(cu adolescenti)gen Another+site-ul. Puteti sa va spuneti animeu-ul vostru preferat(nu conteaza categoria).+Funda raspunsului cu cele mai multe exemple.
Hei fani anime! Va fi o continuare in Diabolik lovers, Uta no prince sama?
Salut,de unde pot cumpara benzi desenate.
Am niste intrebari legate de anime- ul NARUTO SHIPPUDEN: 1) E adevarat ca se va termina in noiembrie? 2) Filmul Baruto: The Naruto Movie cand va aparea? 3) Credeti/Sau e ceva sigur ca se ca...? (mai mult)
Am si eu o intrebare. in ultimul timp am vazut multr poze cu Gaara din naruto shippuden si o fata. cine e ea?
Imi puteti da 10 anime-uri cu 10 genuri diferite? !
stie cineva TOTUL despte Naruto & Naruto Shippuden? Daca da va rog spuneti-mi si mie! Dau funda!
Imi recomandati si mie un anime la fel ca Sword Art Online?(SAO) Dau funda pentru cel mai bun si rapid raspuns!
O mica descriere al anime-ului Dangan Ronpa va rog?
Imi puteti spune un top de 10 anime preferate de voi?
Imi puteti spune top 10. anime-urile voastre preferate? Gen :Action/Romance
As dori si eu niste anime in care un baiat nu place nici o fata dar dupa incepe sa-i placa de una vor ramane impreuna si toate fetele suntgeloase pe ea ceva de genu dau FUNDA MULTUMESC
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
Desh întreabă:
Adi1987 întreabă:
Elelena65 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mica Sirena
Ai urmarit aventurile lui Ariel cu sufletul la gura in copilarie? Afla cat de multe stii despre ea!