Imi puteti spune niste anime care au actiune, dar care au si momnete amuzante?
In Dragon Ball Z va afla lumea ca de fapt Gohan a salvat lumea nu Mr. Satan?
Cine poate sa-mi zica de unde pot descarca Star-Spangled Comics?
am auzit ca exista creioane de colorat, care te ajuta sa colorezi asa, ca desenul sa para pictat, sa aiba umbre, si asa mai departe: https://www.google.ro/search?q=draws+ fashion&biw=1024&bih=677&so...? (mai mult)
In Batman Arkham Knight cine sunt Arkham Knight, Red Hood si care este povestea?
Credeti ca dupa ce lumea se va uita la filmul cu Omul Furnica dupa cativa ani se vor face si desene animate si alte filme cu el cum s-au facut cu Batman, Superman sau Spiderman?
Am inceput sa ma uit la Fate Stay Night si apoi am vazut ca este si Fate Zero. Am inceput sa caut pe net si m- am derutat complet. Unii spun sa ma uit la FZ si sa ma prefac ca nu am vazut FSN....? (mai mult)
Imi puteti spune niste nume de anime care au peste 50 episoade?
Salut.Am vizionat animeul Sword Art, toate sezoanele, si nu pot sa mi- l scot din cap.M- am emotionat mult cand l- am vazut.Va rog sa imi dati niste sfaturi cum sa uit de el. Dau funda pentru primul...? (mai mult)
Ce desene animate vă plac? (Violetta, Omul păianjen, etc.)
Saluut! ^_^ Mă întrebam dacă ştiţi nişte anime- uri ca : 1. Kamisama Hajimemashita. Să se asemene sau să aibă genurile : romance :>, demoni, chestii. Să fie drăguţe personajele; 3 2. ...? (mai mult)
Pentu cei care urmaresc Naruto si citesc si manga...Naruto o sa afle ca Konan a murit :> doar curiozitate
HEY, imi spuneti din ce anime face poza de profil a lui Derye? Multumesc, sau este un fan art?
Care sunt cele mai tari animeuri cu exorcisti?
Hei fani anime cine imi poate zice anime de dragoste cu o grafica buna (gen Diabolik lovers)? Am vazut Lovely complex, Inuxboku ss, Bokura ga ita, Myself Yourself, La corda d'oro, Toradora, Nana,...? (mai mult)
Buna, TPU! Ma uit la"Naruto Shippuden" dar am observat ca serialul nu are un final concret, iar pe internet circula zvonuri precum ca se va lansa o noua serie al acestui anime care se va numi "Naruto...? (mai mult)
Stie cineva daca animeul Nagi no Asukara are vreun OVA?
Este sezoul 2 din Makai ouji : devils and relist? Funda
va rog frumos sa imi dati si mie niste desene vechi dupa AnimaX care le stiti si voi :) Multumesc.
Sall man. ceva animeuri mai nebune\amuzante? Sau gen bleach mai de acțiune(înafară de năruțo ninjalau )
Știe cineva când o să apăra sezonul 3 din "Vampire Knight"? Știu ca o să apăra în 2015 dar vreau să știu o dată exactă. În cazul în care a apărut deja se poate să îmi dea cineva un...? (mai mult)
Cred ca va mai aduceti aminte de anime- ul " Shaman King", care a fost primul meu anime. Am vazut cele 63- 64 de episoade, si am inteles ca nu exista un sezon 2 si ca finalul din anime, este diferit...? (mai mult)
vreau o lista cu filme de animatie ( sper ca ma exprim corect, ma refer la cele gen cu printesa Barbie ) de pe minimax in special cele vechi. P.S : ma intereseaza un lumt de animatie cu ...? (mai mult)
Imaginea din acest video apartine unui anime sau este doar un fan art? Si daca da care este animeul? https://www.youtube.com/watch?v=IevsaST5LOE
Am inceput animeul Hakuouki si voiam sa va intreb cam pe la ce episoade incepe "romantismul". Am vazut pe youtube un sarut intre Chizuru si Hijikata. Cand se va intampla asta? In ce episod?
Acum cativa ani pe minimax am vazut desene care tin 1 ora, cele care nu au ep, era cu o fata ( printesa ) avea o rochie rosie.Intr- o zi vine in lumea oamenilor, se indragosteste de un baiat si vrea...? (mai mult)
Bună TPU, mi-ați putea spune toate seriile(Sezoanele) cu Pokemon?
Sall,cine poate sa imi spuna si mie cate episoade are Higscholl dxd si cate sezoane are? Funda PS(as vrea linkuri)
Imi puteti spune un anime cu demoni? Personajul principal sa fie un demon si\sau sa traiasca in lumea demonilor... Ceva de genul. Gen Ao no Exorcist, Blood Lad... etc. Mersi. Dau funda. xD
De ce batman in diferite filme are diferite costume ce au ori mai multa tehnologie ori mai putina tehnologie?
Stie ceneva un anime ca Shokugeki no Souma? Nu vreau neaparat unul de gatit, ma refer la un anime in care personajul principal se pricepe foarte bine la ceea ce face.
Hei! Îmi poate recomanda cineva anime-uri diferite gen : horror, action, drama etc? Pot fi și perverse că nu mă deranjează. ^^
am vazut mai de mult un anime foarte fain dar nu mai stiu cum se numeste, o sa spun cateva detalii ce mi le mai amintesc din el poate stie careva cum ii zice. Era voarba despre 2 baieti si o fata,...? (mai mult)
Cum se va numi noua serie Digimon si cand apare? Sau a aprut deja?
Imi poate spune cineva un anime gen Akame ga kill, Sword Art Online sau Attack on Titan?
Am o intrebare care ma macina de mult timp... Mikaela din anime- ul Owari no Seraph este fata sau baiat? Cel care mi- a tradus anime- ul foloseste se refera la acest personaj cu "el" si alt...? (mai mult)
Cum se numeste baiatul ala din anime cu ceva banda la gura? Ma puteti ajuta?
Hei TPU, O intrebare pentru cei care au vazut animeul Durarara complet. Am vazut ca infara de Durarara 1 si Durarara x2 mai sunt si Durarara x2 Shou/ Ten/ Ketsu. In ce ordine ar trebui sa ma uit dupa...? (mai mult)
Sititi cumva daca o sa se faca un anime dupa manga Citrus
Este Tokyo Ghoul manga în română?
Imi spuneti niste anime- uri gen Fairy Tail? Sa nu aiba vreo 10 episoade, si gata. Sa fie mai lungi si cu o idee interesanta. Daca au si putin romance e si mai bine, daca nu, e ok. Dar specificati va...? (mai mult)
Buna :> Imi puteti da si mi-e nume de anime-uri yuri? Funda *^*
De la o vreme am inceput sa merg pe categoria horror. Am vazut pana acum Another, Highschool of the Dead, Dusk Maiden of Amnesia, Corpse party si am inceput o serie ongoing Gakkou Gurashi. Cam atat ...? (mai mult)
Pentru toţi iubitorii de Anime, puteţi face un top10 de Anime la care v-aţi uitat? Argument la clasamentul lor vă rog;)
Imi puteti recomanda si mie niste anime- uri psihologice faine care sa aiba si romance precum Mirai Nikki, Another si Terror In Tokyo. Terror in Tokyo mi- a placut la nebunie cu toate ca am...? (mai mult)
Îmi puteţi spune câteva anime gen Tokyo Ghoul, să aibă dramă, tragedie, iubire. înţelegeţi voi :)) Atenţie, să fie videoclipuri nu Manga.
Stie cineva cand incepe sezonul 3 din Tokyo ghoul?
Spuneti- mi vreun ANIME interesant, fain, destul de lung, subtitrat in romana (in afara de naruto, bleach, one piece, firy tail) Si tema generala de la fiecare anime. Cel mai interesant primeste...? (mai mult)
Sunt fani grim tales sau ppgd aici? daca da as vrea sa vorbesc cu ei
Anime? https://31.media.tumblr.com/59a287352da71c5304078f857c96f36d/tumblr_mr017mXrNe1ruv1gno1_500.gif
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
Adi1987 întreabă:
Desh întreabă:
Elelena65 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Artisti celebri si opere de arta
Stii cine a realizat faimoasa sculptura a lui David? Dar cine a pictat Persistenta Memoriei? Afla cat de multe stii despre artistii celebri si operele lor.