Salt,nu prea am ce face si as vrea sa ma uit la un anime cu arme,nu gasesc si de aceea am apelat la voi, dau funda.
/Fanii Anime imi puteti da anime'uri gen "amore", sa fie o poveste interesanta de "amore" xD gen Tatsumi &Esdeath din Akama Ga Kill, dau funda! xd
Salut,ce anime-uri noi imi recomandati pentru anul 2015. P.S (prefer cele pshice)
Sall TPU, Cine stie cand apare Code Geass: Akito the Exiled 3 RO sub? FUNDA :P
Vreau si eu o lista, chiar daca stiu ca e mai mare, cu toate Kidou din Bleach, cine s- a uitat pana la ultimul episod. Bakudou, Hakudou etc., numarul lor, tipul lor, daca e bakudou sau altceva,...? (mai mult)
Stie cineva o manga la fel de buna ca Dengeki Daisy? Mai am putin pana o termin si nu stiu ce sa citesc după.
Ce anime-uri faine imi recomandati?
Hey fani Otaku! Imi poate face si mie cineva o mica prezentare a anime- ului Highschool DxD? Mertita vazut? Ce gen este si cam despre ce este vorba? Accept si spoilere dar mici de tot va rog! Multumesc...? (mai mult)
Salut îmi puteţi spune câteva Aime-uri gen Naruto traduse în română? link-ul vă rog Cu cât spuneţi mai multe cu atât e mai bine, dau fundă!
Bună TPU vroiam să dezenez ceva de obicei fac diferite desene inspirate din anime sau gotice dar acum chiar nu știu ce, aveți ceva idei?
Cine imi zice si mie cate sezoane are animeul Hightschool DxD(in ordine si denumirea sezonului) si cate ep are fiecare sezon?
Ce animeuri sunt in imagini? 1. https://wallpaperscraft.com/image/anime_blood_murder_boy_girl_29960_2560x1440.jpg 2. http://data1.whicdn.com/images/40609860/large.jpg 3. https://encrypted- tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSoEtDEAW7t8CMe3oy18OiM7O4FBxdBzhzU0IxFaBY6kAkLQAMa ...? (mai mult)
Cand ati inceput sa va uitati la anime si ce experiente ati avut?
De ce Himawari sau Boruto nu au Byakugan?
Cine a vazut death note matt di mello sunt iubiti?
Pt cei ce sau uitat la death note matt si melo sunt iubiti?
In ce episod al anime-ul Fairy Tail apare Juvia? Dar Wendy?
Cine este Katra din legenda lui Aang? Ce putere stapaneste? Dupa voi cat la % este frumoasa?
Nu stiti cand se lanseaza filmul Frozen Fever intreg? Am cautat pe multe site-uri subtitrat si imi da numai scurt metraj.
Unde as putea sa vad Arslan Senki tradus in romana de la ep 5 in sus?
Cine va place mai mult cum este desenat:Goku sau Naruto si de ce?
Cine imi zice si mie niste animeuri faine?
As vrea si eu cate un mic rezumat la anime-ul To Love -ru la toate sezoanele daca se poate multumesc FUNDA
Cine a vazut cat mai multe episoade din Gintama, imi poate spune si mie daca ei chiar au parodiat toaaaaaate chestiile astea din lista? http://gintama.wikia.com/wiki/Parodies Funda!
Anime-ul shuffle : va avea sezon 2? si as vrea anime gen acestui animeu shuffle FUNDA
Cel mai ROMANTIC anime pe care il stiti? nu ma intereseaza ce are in rest, actiune, drama, ecchi, harem, school, psiho, mistery, ORICE! numai sa fie foarte romantic. va rog. cu o grafica buna plz....? (mai mult)
Buna seara TPU. Vreau sa va intreb câteva lucruri. Cei care au vazut dragon ball sa îmi dea link. Adica Dragon ball seria 1 rosub sau rodub. Deci vreau un link cu Dragon ball prima serie rosub. Adica...? (mai mult)
Va rog imi spuneti si mie niste anime in gen Regele shaman.Va rog!
De ce nu s-a facut niciodata un film despre un erou cu abilitati telechinetice?
Cum pot sa-l desenez usor pe Goku?
Am incercat sa- i desenez fata lui Naruto la 16 ani si capul cu parul mi- au iesit, dar gura nu prea si ochii nu aratau egali si aratau de parca era malefic.Ma puteti ajuta sa- l desenez corect? P.S.Am...? (mai mult)
Stiti cumva daca e posibil sa apara un al patrulea sezon din Dog days?
Vreau sa- mi reamintesc numele unui anime. Era vorba despre un razboinic care avea in el un fel de viermi)(rame) ce ii regenerau ranile si il tineau in viata cateva sute de ani daca nu ii taia cineva capul.Mai...? (mai mult)
Salut, imi puteti recomanda niste animeuri(Harem) mai populare sau niste animeuri noi 2015 :) multumesc! Sper sa fie bune! Funda!
Buna TPU, mi-ati putea da niste exemple de anime-uri, ceva gen Junjou Romantica, Sekaiichi hatsukoi?
Intrebare pentru fanii anime : Imi puteti da exemple de anime de genul tonari no kaibutsu-kun, amnesia si diabolik lovers?
Tonari no kaibutsu-kun are 1 sau 2 sezoane? Daca are 2 unde-l pot vedea pe-al doilea?
Am inceput sa ma uit la fate/stay night da nu stiu in ce ordine ar trebui sa ma uit.Stiu ca primul este fate/stay night dupa fate/zero si mai departe nu mai stiu. A da si cate episoade are fate/zero?
Hei bună, am o mică întrebare mă gândeam dacă nu știe cine va dacă va apărea un sezon 2 al animeului Amnesia? Și dacă da îmi puteți spune vă rog când?
Imi puteti recomanda niste animeuri faine? dar sa nu fie foarte perverse. cevaden kaichou ea maid sama, sau sukitte il na yo.nu conteaza genu, am vazut cam toate genurile si deja incep sa ma enerveze...? (mai mult)
Hey,se spune ca in decembrie vine sezonul 4 din High School DxD! Este adevarat :)? Notice me, Senpai!
Vreau și eu să îmi spuneți câteva animeulri de dragoste, acțiune și ecchi
Bună vreau să știu sigur câte episoade are Naruto shippuden, deoarece eu știu ca are 10000 de episoade și mi.ar lua cam 153 de ani ca să le văd pe toate. Vreau să știu și părerea voastră ...? (mai mult)
unde pot sa-mi public propria mea manga?*Funda!
Era un anime despre niste copii care aveau carti din care scoteau dinozauri.Stiti cum se numeste?
Cine imi spune unde pot sa intru ca sa vad croaziera iubiri din dragonul american?
Salut, erau mai de mult nu mai stiu pe ce program niște desene cu niște diamante, gen Pokemon asa ceva, fiecare jucător avea o culoare la diamant, cel amintește era ăla roz sau asa ceva, trebuiau...? (mai mult)
Asta e lista mea cu anime- uri: - Anohana - Amnesia - Amagi Brilliant Park - Baka to test to Shoukanjuu - Baka to test to Shoukanjuu Ni - Blood Lad - Bonjour! Koiaji Patissiere - Brothers Conflict ...? (mai mult)
Merita sa ma uit la filmele Dragon Ball?
Salut.stie cineva daca apare sezonul 3 din Date a live sau sezonul 2 din Trinity seven?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
Adi1987 întreabă:
Desh întreabă:
Elelena65 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Artisti celebri si opere de arta
Stii cine a realizat faimoasa sculptura a lui David? Dar cine a pictat Persistenta Memoriei? Afla cat de multe stii despre artistii celebri si operele lor.