Cei mai activi useri din categoria Benzi desenate pe 5 Februarie 2025 sunt:
Stiti niste anime-uri gen kakumeiki valvrave sau code geass?
Cum se numeste acel desen animat in care erau doua tabere de ratoni catre traiau prin canal?
Salut :) M- am uitat la un anime numit Toradora si ma intrebam daca nu cumva voi stiti un anime asemanator, acesta e perfect, fara hentai, puteri supranaturale sau alte chestii din astea penibile eu...? (mai mult)
Cine imi poate da exemplu de animeuri supranaturale, romantice si perverse. Am vazut urmatoarele animeuri: They Are My Noble Masters, Rosario to Vampire, High School DxD, Baka To Test To Shoukanjuu,...? (mai mult)
Aceasta este completarea de la intrebarea cu like croaziera iubiri din dragonul american
Bun, deci stiu ca s- a mai pus intrebarea asta, dar tot nu am inteles prea bine care este faza cu Fate Stay Night... Fate zero si etc..Cu care ar trebui sa incep? Si care este ordinea? Unlimited Blades...? (mai mult)
Spuneti-mi va rog niste anime-uri romantice, cu baieti si fete frumoase. Multumesc...
Bun, sa-mi explice si mie cineva genul anime SLICE OF LIFE ca nu inteleg deloc despre ce e vorba.
Eu nu am mai vazut Naruto de 7 ani deoare ce nu la mai difuzat si de abia de putin timp am dat de el...mi- ar placea sa vad parerea mai multor persoane despre serial, personaje, cupluri batali etc.Si...? (mai mult)
Ma uitam la Boomerang la, , Cutiuţa cu surprize Boomerang: Tom şi Jerry se dau în spectacol" care a inceput la ora 10:45. Au fost mai multe episoade la rand. Toate episoadele erau cu niste vrajitoare...? (mai mult)
As vrea sa stiu ce parere aveti despre asta. https://www.wattpad.com/145590512-stai-sunt-vampir-capitolul-1-ce-s-a-intamplat
Cine știe să îmi dea ceva animeuri faine. Care să aibă acțiune, ecchi, o poveste cât de cât "Ok" să fie Highschool. (Am văzut deja :highschool Dxd / New/ Born, highschool of the dead...)...? (mai mult)
Care este mai puternic Madara sau Obito? De ce
Ati vazut ca a aparut Durarara! x2Ten? Cum vi s-a parut primul episod?
Ce anime- uri de gen dragoste- echhi, chiar si hentai, in genul High School DxD, High School Of The Dead, adica cu elevi, stiti? Stiu ca e cam ciudata intrebarea, dar eu vara mi- o, , irosesc...? (mai mult)
Cine știe când apre sezonul 3 din Sekirei?
Imi poate spune cineva niste anime-uri care sa aiba romance dar si niste actiune? Dau funda pentru cele mai bune!
Cine a vazut croaziera iubiri din dragonul american in romana sau in alta limba?
Mai este vre un alt sezon din Kuroshitsuji in afara de astea: Kuroshitsuji Kuroshitsuji 2 Kuroshitsuji :Book Of Circus Kuroshitsuji :Book Of Murder Sau daca va aparea vre unul cand si cum se...? (mai mult)
Imi puteti spune si mie niste animeuri pe care le-as putea viziona? Am cam ramas fara idei...
Un anime romance si school? in care sa fie mai multe precedente pentru personaju principal, si sa iasa la intalniri si chestii? :D gen date a live, sau boku wa tomodachi ga sukunai, sauuu to love ru?...? (mai mult)
Salutare lume :) Un anime ceva cineva candva cumva? sa fie gen Shingeki No Kyojin (Attack Of Titan pentru amatori)dau funda imediat;)
Azi am terminat Parasyte am ceva întrebări. 1. Migi e mort, unde s- a dus Migi. Dece a zis ca va dormi mult? Unde este migi. In ep 24 a prins- o pe Satomi Migi. Dar Dece Migi sa dezactivat....? (mai mult)
Imi puteti spune si mie cine este acest personaj din anime? Uitati link- ul : https://www.google.ro/search?q=personaje+ din+ anime&biw=1920&bih=979&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=4bWbVb2MHISE7gbN-...? (mai mult)
Salutare TPU, stie cineva din ce anime este expresia folosita intr-o vraja "zi de zi, noapte de noapte..." (textul vrajii continuand cu ceva ce nu imi amintesc)? Multumesc anticipat! ^_^
Hei, TPU. Imi puteti recomanda muzica buna nightcore (de preferabil rock)?
Hei, TPU. Imi poate recomanda cineva un anime sau o manga asemanatoare cu Horimiya?
Imi puteti recomanda niste animeuri faine? Am vazut deja naruto, death note, attack on titan, highschool of the dead si akame ga kill. Urmeaza sa vad si fullmetal alchemist. Si daca stiti ...? (mai mult)
Este un anime numit "Fate". Stie cineva in ce ordine sunt fate/zero, stay night si daca mai sunt si alte serii?
Dati-mi si mie niste anime-uri gen Kuroshitsuji sau ceva cu demoni.
Stie cineva daca va mai aprea si sezonul 2 din Ao no exorcist?
Dati-mi niste animeuri gen : Seirei tsukai no blade dance,seikoku no dragonar,absolute duo. Sa fie: school,fantasy,harem, etc.Dau funda la cele mai bune.
Când apare sezonul 3 din Tokyo Ghoul? Mă refer în romană
Cine stie un anime sau film de a animatie cu spadasini. Dar nu dinaia clasici. Sa fie gen Bleach cu puteri supranaturale si chestii de genul.
Cum se numeste acest anime din video https://www.youtube.com/watch?v=YP94f52A42A&list=PLY7kfI4zjBnCgG9fRvwd0YDZKFQZFN2cg
Hello tuturor! Am inceput sa ma uit la Naruto si imi place foarte mult..adica la inceput nu-mi placeau anime-urile..ma rog, stie cineva daca Sasuke si cu Sakura vor fi impreuna?
Am o intrebare:puteti sa imi dati niste nume de filme de animatie din care sa aleg care imi plac?
TPU faceti-mi o lista cu animeurile voastre preferete.Am ramas fara animeuri si nu stiu la ce sa ma mai uit
Hei fani aime :3 Imi spune si mie cineva anime de dragoste (de preferabil la liceu) cu o grafica frumoasa si nu copilaresti? Poate chiar mai muti baieti sa placa o fata sau ceva de genu'...? (mai mult)
Un anime cu genurile: ecchi, romance, funny, highschool life? dar sa aiba si grafici faine? :< va rog. dau funda.
Imi puteti spune niste anime-uri de comedie sau actiune?
Cate sezoane are Owari no Seraph? Si se merita sa il vezi?
Nagato sau Itachi? De ce?
Pokemon. Care e primul sezon din pokemon? ma refer la cel pe care il vizionam cand eram mic, cel in care Ash il alege pe pikachu :D FUNDA
Acest anime Neppu Kairiku Bushi Road are doar film sau are si episoade, eu nu am reusit sa il gasesc daca gasiti voi lasati un link dau funda!
Salut stie cineva cu se numeste melodia de pe fundal de la naruto shippuden ep 162 cand o prinde paine pe sizune de cap
Salut, de curand ma uit la naruto, am ajuns pe la episodul 300 dar cand dau mai departe, la fiecare episod imi da eroare.Eroarea suna in felul urmator:go to vk(.)com si asa imi apare la fiecare episod.Folosesc...? (mai mult)
Este cineva aici care citeste Homestuck?
In ce episod se lupta Naruto si Jiraya Vs Kadashi
Un anime school, de actiune care sa aiba maxim 25 episoade? Dau funda garantat! :D
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
Adi1987 întreabă:
Desh întreabă:
Cristinacrs16 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Desperate Housewives
Ai fost si tu alaturi de nevestele disperate si de aventurile lor? Hai sa vedem cat de bine cunosti acest serial!