Cei mai activi useri din categoria Benzi desenate pe 5 Februarie 2025 sunt:
Slaut TPU! Ofer Funda celui care imi va da niste desene animate gen:Backugan sau lego the masters of spinjitzu dar sa fie dublate in romana.Ms anticipatt
Din ce anime este? - - > https://scontent- fra3- 1.xx.fbcdn.net/hphotos- xpt1/v/t34.0- 12/11667895_852407528237613_570271816_n.jpg?oh=486f56a4de8f527db778cbcd1f551461&oe=55985261 Siii imi puteti da...? (mai mult)
Este vreun anime cu aceasta poza din video FUNDA https://www.youtube.com/watch?v=xCFd6eyq8Cg
Imi dati o mica descriere al anime-ului Elfen Lied?
Întrebare pentru fanii Naruto. Credeți că dacă Itachi era rău și și-ar fi dorit atât de mult puterea ar fi ajuns cel mai puternic caracter din toată seria?
As dori si eu sa stiu cum se realizeaza dublajele la desene animate. Am mai pus aceasta intrebare insa nu am primit un raspuns concret si ca urmare vreau sa ma lamuriti in totalitate. Eu ca persoana fizica...? (mai mult)
Exista manga Hunter x Hunter 2011 care sa continue anime-ul? Daca da, imi puteti trimite va rog site-ul?
Salut TPU/Fanii anime ...imi puteti da anime'uri gen "un baiat devine gelos pe altu'l din cauza unei fete iar ei se lupta/bat etc, intelegeti voi. Daca "cunoasteti/stiti "animeu'uri din genul pe care...? (mai mult)
Unde pot citi manga in romana?
Stiti cv daca anime-ul Amnesia are sau va avea sezon 2?
Hei! Doresc un anime cu actiunea, dar in acelasi timp si parti romantice, triste si momente fericite. Nu vreau un anime doar cu viata de zi de zi.Am vazut destul de multe anime- uri. Cateva dintre ele...? (mai mult)
a inceput sa ma pasioneze pokemon si as dori un site pls unde pot sa ma uit la pokemon(prefer linkuri dar la seria originala care imi amintesc bine ash are alt fullcap si nu apare Missty ci Don...? (mai mult)
De ce in majoritatea animeurilor romantice fata trebuie sasi marturiseasca prima sentimentele iar baiatul o refuza, eu de pilda cred ca baietii ar trebui Sa faca primul pas. Nu stiu dar In ultima vreme...? (mai mult)
Stie cineva cum se numeau desenele alea cu niste robotei care se bateau cu bile ( pe care le tineau in burta ). Parca apasai pe spate si robotul arunca bila in robotul inamic pe care trebuia sa-...? (mai mult)
Ce anime cu tema JOCURI VRMMO/MMORPG gen: Sword Art Online/Log Horizon stiti? FUNDA!!!!
ce anime sunt, cum se numesc cu pozele din video FUNDA mersihttps://www.youtube.com/watch?v=Ght7NKxtAu0
Am o intrebare, nu mai stiu cum se numea un anime, adica stiu la inceput continutul cat de cat, il mai tin minte putin, deci acolo se vorbeste despre un baiat care vroia sa devina preto si merse la...? (mai mult)
Fani anime ce parere aveti https://www.youtube.com/watch?v=YOclOWE6al4
Hello! Exista sez 2 la Brothers Conflict? Cand va aparea?
Heii TPU. Imi poate da cineva un anime in care mai multi baieti sa se indragosteasca de o singura fata? Mersii anticipat :)
Unde pot vedea ultimul episod din Uta no prince sama Maji Love Revolution? Fundita
Imi puteti spune si mie niste animeuri romance? Si daca vreti, imi puteti da si o mica descriere?
Hey! Va cer un anime gen Ookami-san To Shichinin No Nakama-tachi, cu o fata rece si un baiat mai ciudat si putina actiune. Multumesc anticipat!
Salutare. Îmi puteți recomanda manga asemănătoare seriilor Berserk și Uzumaki? Sau (în caz că mai e cineva care citește comics) în genul Hellblazer? Mulțumesc.
Intrebare pentru fanii anime : Ce anime- uri shoujo stiti gen : Kaichou wa maid- sama, Ao haru ride, Bokura ga Ita, Ookami Shoujo to Kuro Ouji, Lovely Complex. ( v- ati prins voi.) Stiu ca...? (mai mult)
Pentru fanii anime, stiti cumva daca va aparea anime dupa manga " Hanagimi to koisuru watashi "? ( mi se pare mai bun ca orice alt anime shoujo ) Multumesc anticipat!
ma puteti ajuta si pe mine cu niste anime de actiune si comedie? Funda
Nu știți câteva animeuri horror precum Another și Corpse Prty?
Dati-mi si mie niste anime-uri romance, gen Amnesia, Kaichou Wa Maid-sama sau Sukite ii na eu.
Exista un anime cu ele: http://postimg.org/image/6g0hrfr9t/
V-ati plictisit vreodata sa va uitati la anime?
Salut, am o problema, de curand am inceput sa ma uit la Naruto shipudden.Problema e ca la inceput se vedea bine dar, de curand, se vede urat, cu patratele (doar la a anime, la filme se vede bine).Am pc...? (mai mult)
Stie cineva daca animeul Soredemo sekai va avea si un sezon 2?
Caut un anime mai vechi, singurul lucru pe care il stiu e ca o fata avea un ruj ce putea fi transformat in bici. Il caut de mult timp si as vrea sa il vad
Am nevoie de ajutor. Tin minte ca acum cativa ani era la televizor seria Pokemon Indigo League dublata in romana. Unde o pot gasi?
Acest anime Mayoi Neko Overrun! este tradus in romana? Nu reusesc sa il gasesc nicaieri, daca il gasiti lasati-mi un link Funda!
Un desen animat din anii 90 pe cartoon network sau fox kids, cu un oras unde fiecare avea cate un robot si era la un ateliaer de lucru 4 copii parca(personajele principale)si unul dintre robotii unuia...? (mai mult)
Caye sezoane are animeul No Game No Life si cand apare sezon nou din Bladedance of Elementalers daca mai apare?
stiti masutele oblice cu lumina folosite de mangaka sau autori de benzi desenate pentru a redesena o schita (pe care urmeaza cerneala ) cum ar fi :Artograph Lightracer Light Box - 12 x 18, Artograph...? (mai mult)
Erau în perioada 2003- 2004, nu știu câți dintre voi ați prins desenele astea, dar nu mai știu cum se numesc. În primul desen era vorba de un fel de luptatori care intrau in corpul uman si se ...? (mai mult)
Era un film animat pe jetix sau minimax Nu imi aduc aminte exact cum era Era ceva cu patinajul artistic si stiu ca era una din fete stresata de maica- sa sa patineze si cand exersau o impingea cumva ...? (mai mult)
Anime gen Romeo X Julieta?
Buna,TPU! Cauta cineva translator manga engleza-romana? Nu am experienta, dar stiu engleza si desigur ca ma voi dedica.
In anime-ul Inuyashsa. El si cu Kagome vor fi impreuna? Si o invie si pe Kikyo? DAU FUNDA Mersi
Salutare TPU, ce anime ca cele vizionate mai jos de mine stiti? Sword Art Online Infinite Stratos Accel World Tokyo Ghoul Fate Zero Fate - Stay Night Fate - Stay Night:Unlimited Blade Works ...? (mai mult)
Stie cineva daca o sa mai apara sezonul 2 din DanMachi?
Salut TPU/Fanii anime îmi puteţi da anime-uri gen "romance /action, sau doar romance preferabil gen acest anime : The Pet Girl of Sakurasou Dau funda!.
Salut TPU/Fanii anime îmi puteţi da anime-uri gen "romance /action, sau doar romance preferabil gen acest anime : The Pet Girl of Sakurasou Dau fundă!
Este frumos acest anime InuYasha? Merita vazut as dori si o descriere Multumesc
Hei TPU Era un film barbie cred Nu stiu sigur Era cu un taram de elfi sau zane Si erau niste lumini acolo care ii tineau la distanta pe cei rai Si luminile erau tinute aprinse de puterea reginei ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
Adi1987 întreabă:
Desh întreabă:
Cristinacrs16 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Desperate Housewives
Ai fost si tu alaturi de nevestele disperate si de aventurile lor? Hai sa vedem cat de bine cunosti acest serial!