Cei mai activi useri din categoria Benzi desenate pe 5 Februarie 2025 sunt:
Bună TPU,ce seriale îmi puteți recomanda gen:Luptătorii/Confrutările Șaolin,Felinele Fulger,Inazuma Eleven,Regele Șaman, etc? dau Funda.
Care credeti ca este cea mai puternica super putere? Eu cred ca este telechinezia
Am o intrebare va mai aparea High School sezonul 4? sau Owary No Seraph sezonul 2? Daca stiti imi putetii spune?
Ceau! Ceva anime-uri in afara de ( Danmachi, Tokyo Ghoul, Soul Eater, Attack On Titans, Kuroko No Basket, Owari No Seraph etc), care sa fie in genul astora. Imi puteti spune? Multumesc anticipat!
Stiti niste anime-uri la care sa-ti dea lacrimile? Ma rog. Anime-uri... Filme anime... Am vazut: -Ookami Kodomo no Ame to Yuki -Hotarubi no Mori e -Anohana Dau funda. Mersi.
Se stie ceva daca animeul Brothers Conflict va avea sezon 2?
Stie careva daca va aparea sezonul 2 din Bleach?
Buna TPU =) m- am uitat la ultimul razboinic al aerului pana la sezonul 3 (anime) cum se numeste continuarea? am gasit numai legenda lui korra dar trebuie sa mai fie ceva...trece prea repede de...? (mai mult)
Cum se numea animeul acela in care un baiat dobandeste o putere in ochi si poate controla alti oameni. Acesta mai are o sora paralizata si oarba. cina raspunde corect funda!
Uite ca se termina si sezonul de primavara.Um...deci cuplul sezonului? Yuu x Mika http://i.imgur.com/T1gHDLQ.jpg
Scalt, cum se nimesc desenele astea http://31.media.tumblr.com/8695a197b94a0c43d91fb3ea306a8ac2/tumblr_n6krw0JlMb1ttpk7to1_500.gif
Stie cineva daca o sa apara sezonul 2 din akame ga kill?
Vreau si eu niste anime-uri scurte, maxim 5 episoade. Nu conteaza genul.
Un anime mai bun decat Parasyte? dau funda :D
Are rost sa privesc fillerele la Naruto Shippuden? Sunt cam plictisitoare si nu le prea vad rostul...A, si la ce episod se termina?
Ce anime de actiune si cv romantic stiti FUNDA
TPU! Am incetat sa ma uit la Natuto de mult timp, dar am auzit ca a avut loc ultima batalie intre Naruto si Sasuke si as vrea s-o vad. I-mi pu teti spune de la ce episod incepe? Multumesc!
Ce anime-uri gen Death Note stiti? (Psychological, Detective, Mystery...)
Este frumos animeul Nana?
Stie cineca daca animeul Hiiro no Kakero va avea sezon 3
Vreau sa va intreb daca mai apare un nou sezon din hagure yuusha no estetica..Si daca apare, cand va fi data aparitiei?,,
Anime gen Hiiro no kakero va rog
Ce anime de dragoste si frumoase stiti FUNDA
Salut, Care sunt personajele voastre preferate din anime-ul Fairy Tail? Daca puteti as dori sa spuneti si ce va place la acele personaje. Mie imi plac Natsu Dragneel, Zeref Dragneel si Mystogan.
Îmi puteţi da, anime-uri gen The Pet Girl of Sakurasou? Dau funda!!
Îmi puteţi da, anime-uri gen The Pet Girl of Sakurasou? Dau funda!
Vreau niste anime action, romance asemanator cu hagure no estetica. (personajul sa fie puternic de la inceput); d Cele mai multe anime nevazute funda
Din ce anime este aceasta poza? https://www.google.ro/search?q=anime+ photos&espv=2&biw=1366&bih=643&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=6lmEVe2OJoqhsAGdjLXoBw&ved=0CB4QsAQ#imgrc=6pFpLANvgj0D7M%253A%3BbBBeSXX_EYdXIM%3Bhttps%253A%252F%252Fs-...? (mai mult)
TPU faceti'mi o lista cu animeurile voastre preferate.Nu mai gasesc nimic interesant si nu prea mai am la ce sa ma uit.Nu conteaza genul tot ce conteaza este povestea si grafica putin. Uitati o lista...? (mai mult)
Hei TPU Ce animee.uri cu actiune, dragoste si fun stiti? Care sunt animeurile voastre preferate si de ce gen sunt?
Salut iubitorilor de anime! Stiti cand apare Sailor Moon Crystal episodil 23 subtritrat in romana ca nu mai apare si astept de vreo 4- 5 saptamani! Cine site cand apare sau daca a aparut si...? (mai mult)
Dacă ați avea vreo super putere, ați spune cuiva?
Sal'tare! Stiti ceva anime- uri gen : - Owari No Seraph - Sword Art Online - Tokyo Ghoul - Soul Eater Sincer sunt unele din multele anime- uri care mi- au placut si as dori sa vad si...? (mai mult)
As vrea si eu cateva anime-uri care intr-adevar merita vazute dar sa nu fie nici cu multe episoade Si o descriere daca ati dori FUNDA
Salut iubitori de anime- uri! Va cer ajutorul, as dori un anime cu o fata rece, frumoasa, distanta, puternica, care sa intalneasca un baiat aproape la fel ca ea sau macar sa intalneasca...? (mai mult)
Ce reviste de gaming mai sunt in Romania, in care se testeaza jocuri, hardware... sau site-uri unde se testeaza jocuri. P.S:
Cine stie daga battle of gods din dragon boll este si partea a doua?
Vreau sa ma apuc de anime si as avea nevoie de recomandari. P.S.S.: fara continut +18 :)). Dau funda! :3
YO cine stie daca Rose din dragonul american exista in realitate?
Cine stie daca battle of gods este si partea a doua din dragon boll z?
YO fata Rose din dragonul american exista in realitate?
Salutare. Mi- a venit deodata gandul la desenele animate la care ma uitam in copilarie, incercand sa- mi amintesc de un serial, dar nu am reusit; poate cu ajutorul vostru, reusesc. Este vorba de un...? (mai mult)
Cine imi poate spune si mie cum niste anime-uri cu avioane? Dau funda celor mai bune raspunsuri
Imi poate explica si mie cineva de ce sunt doua anime full metal alchemist? Unu se numeste " Fullmetal alchemist : Brotherhood - are 64 de episoade, are un inceput si un sfarsit diferit de celalalt.",...? (mai mult)
Yo! Va cer un anime, in care sa fie o relatie gen Jellal si Erza din Fairy Tail, baiat de partea raului, o fata dura, iar amandoi sa se dueleze, nu trebuie neaparat. Multumesc ca v- ati facut...? (mai mult)
Spuneti-mi si mie niste desene animate mai vechi pe principiul, oldies, but goldies
Spuneti-mi si mie niste anime-uri in care sa fie ceva cu zei, sau demoni, gen Gingitsune, kamisama hajimemashita, sau Inuyasha...dar nu demoni gen Ao no Exorcist
Cum vi se pare anime-ul Fairy Tail|?
Salut, am o poza de suflet de cand eram un mic si as vrea sa o pun pe pc, trebuie sa o scanez la imprimanta sau cum? Astept sfaturi, multumesc anticipat, funda :*
Salut, o intrebare pentru cei ce au privit Hyouka, acolo la sfirsitul seriei a 10- a cind el propune finalul pentru film si la sfirsit de serie lui i se spune ca in film nu s- a folosit fringhia ceea...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
Adi1987 întreabă:
Desh întreabă:
Cristinacrs16 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Recunoasteti personalitatea
Le-ai auzit numele de nenumarate ori. Sunt cei mai celebri oameni din istorie. Poti insa sa le recunosti chipul?