Cand eram mic am vazut niste desene animate si nu imi aduc aminte cum se numeau. Mi- e destul de greu si sa le descriu. Erau cu cineva care povestea si erau povestiri oarecum istorice: despre...? (mai mult)
Anime faine dar sa fie de genu comedie, actiune, aventura si putin romantic daca sa poate si sa nu uit de magie dar in principal comedie?
Unde pot gasi cartile Deltora Quest în română? Mulțumesc!
Cum pot vedea serialul Unsprezece(Soimii Aurii) sezonul al 2 lea in romana? *DAU FUNDA*
Heya, stie cineva unde as putea gasi siteul oficial pentru manga solo leveling? Arigato
Buna ziua! Îmi puteți spune un anime in care unii își măresc puterea atunci când altii le calca pe sentimente sau care seamănă cu dragon ball super? Un anime care seamănă cu dragon ball super...? (mai mult)
In ce episod din naruto shippuden moare tsunade? Dau funda
Ce inseamna webtoon?;-; Dau funda;)
Puteti sa-mi spuneți daca ştiți niște anime romantic cu mai multi băieți si doar o fata cu super puteri sau fara nu conteaza vă rog.
care cunosc desenele animate cu Ed Edd & Eddy stiti ca ei 3 tanjesc dupa bomboanele alea mari pe nume sfarma falci, ziceti- mi : 1. Exista in viata reala acele bomboane? 2. Daca da, cum...? (mai mult)
Nu știți un magazin online sau din Baia Mare care sa vândă mangauri magical warfare?
Salut, TPU voi credeti in super puteri? Da, am 18 si sunt foarte fascinat de calatori in timp, extracterestri si multe chestii din astea
Oare și- a pierdut naruto puterea dată de eremit? In Boruto nu mai are bilele alea negre in spate? Adica era super puternic in Naruto iar in Boruto pare mult mai slab, era mai bine daca ii pastrau bilele...? (mai mult)
Oare și-a pierdut naruto puterea dată de eremit? In Boruto nu mai are bilele alea negre in spate?
Salut.Țin minte că erau demult niste desene cu un șoricel- motocicletă si un elefant- dubiță. Toate caracterele erau mașinuțe.Nu mai tin minte programul pe care se difuzau dar imi e dor de ele.Dau...? (mai mult)
Pentru cei care au văzut deadpool 1 si 2 : DE CE deadpool îl înjură mereu pe wolverine?
De unde pot cumpara figurine originale din animeuri?
As dori sa mi se spuna cum se numeste desenul animat din care face parte un caine alb mare care arata cam asa : E jos in dreapta langa un caine galben si slab. https://www.overheat.ro/wp- ...? (mai mult)
am observat ca la desene animate, daca ma uit pe YouTube scrie pe ecran jos Inregistrat de M-79 SHUKER BOY cine e acest om?
Salut, îmi aduc aminte când eram mic, erau niște desene animate cu niște ninja sau războinici cu niște săbii mari sau ceva de genul. Dacă știe cineva va rog
Anime-urile pot fi creepy? Îmi puteți da un exemplu în care v-ați speriat de unele momente din anime de care v-ați speriat?
Îmi puteți spune momente în care v-ați speriat de unele secvențe din anime? Îmi puteți spune și cum se numesc?
este cineva care a susținut testul de traducător pe animekage și l-a și trecut as avea câteva întrebări, dau fundă, multumesc!
De ce vă uitați la anime?
Îmi poate spune și mie cineva de unde pot achiziționa manga în Iași?
Sunt jinchuuriki noi în boruto?
Bune, vreau să-mi spuneți cea mai buna aplicație de tradus manga, sa modific blabla.
de multe zile incerc sa ma gandesc la unele desene animate pe care le gasisem prin amintiriile mele vagi, in general ma refer doar ca numai stiu cum se numesc si as vrea sa ma ajutati, am ...? (mai mult)
Îmi puteți spune niște anime-uri de alea care nu mai dormi o săptămână?
Care stie un manga unde mc- ul este bagat intr- o mafie gen mc sa nu aiba vreo putere si dupa sa fie bagata intr- o mafie si sa se antreneze devenind bun? ps: trebuie sa fie intr- o mafie/sa fie...? (mai mult)
Salutare. Caut de ceva vreme niste desene animate vechi si cam nevizionate. Tot ce pot sa va spun despre ele este subiectul principal, altceva este uitat de multi ani. Imi amintesc doar niste copii care...? (mai mult)
Care anime/manga v-a placut cel mai mult?
Unde pot găsi sezonul 2 din konosuba?
Exista magazine de benzi desenate in Cluj care au de vanzare si figurine Transformers? *Caut figurine din gama "Siege War for Cybertron".
Am o întrebare: De pe ce site pot cumpăra Naruto manga în limba română? P.S.:Știu că le pot citi online doar că eu vreau sa le am la colecție. Dau Fundă!
Acum ceva timp am călătorit cu trenul, m-am așezat, iar pe scaunul din fata mea era desenat: https://imgur.com/a/XGsRyXg Poate cineva sa îmi spună ce scrie acolo? E foarte tare!
In ce episod Naruto ii spune Hinatei ca o iubeste?
In ce episod Naruto ii spune Hinatei ca o iubeste? As vrea sa vad si eu episodul cu substritare in romana.
Salut,puteti va rog sa ma ajuti? Cum sa activez "restricted mature content" pe FUNIMATION?
Am o intrebare, stie cineva daca in Romania in Bucuresti se gasesc benzi desenate, imi puteti zice niste magazine? Merci:)
Exista o lista cu toate cartile Star Wars aparute pana sa cumpere Disney franciza? Adica cam toate cartile in afara de cele facute de disney
În ce ordine ar trebui sa ma uit la seria FATE?
Ceva animeuri Gen Naruto?
Mai țineți minte Fox Kids-ul,Jetixul și desenele alea animate americane gen Viața cu Louie, copii de la 402, ce mă mai uitam, voi nu?
Inceputurile din anime- ul Boruto se gasesc in vreo manga cu Naruto/Boruto? Fiindca in manga se incepe mult mai tarziu, in apropiere de examenele chunin..etc. (si mai exista o manga "Scarlet" in care...? (mai mult)
De pe ce site pot citi manga Berserk?
Știe cineva cum pot căpăta Clic si descopera - Monstrul din groapa de gunoi, Clic si descopera - Leo in ochiul ciclonului?
Cand apare Owari no Seraph sezon 3?
Unde pot gasi manga de la Kimetsu no Yaiba in romana? Dau funda
Care e episodul in care Naruto zice "I'm ninja ninja ninja" sau ceva de genul "i'm gonna be a ninja ninja ninja"? Si gif-urile sunt bine venite
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ZeulMuschilor întreabă:
Holy97 întreabă:
10Bubico întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Curiozitati despre pisici
Pisicile se numara printre cele mai numeroase animale de companie. Cate stii despre ele?