Stiti Anime faine gen SAO? Sau cand apare sezonul 3? Eu stiu ca trebuia sa apara acum in vara dar cica apare la sf. anului. Daca stiti spuneti- mi. Sau as vrea un anime asemanator ori ceva Romance Action...? (mai mult)
Salut! As dori un anime, daca exista, in care sa fie un tip de partea raului, care sa se infrunte cu o fata de partea binelui, dar aceasta sa aiba caracterul lui Erza Scarlet, din Fairy Tail. ...? (mai mult)
Imi puteti da niste animeuri asemanatoare cu :Mirai Nikki, Sakurasou no pet no kanojo, date a live, guilty crown, nanatsu no taizai, Elfen lied. Vreau sa aiba aceleasi genuri si sa aiba o grafica si...? (mai mult)
Hei! Vreau sa imi fac un site cu anime gen Animekage/Deseneanime.ro dar pe un site free Ma puteti ajuta? (P.s Vreau sa postez anime ca si animekage/Desenesianime/ro etc)
Ce anime-uri cu foarte multe episoade imi recomandati?(Inafara de Naruto, Bleach, Dragon Ball, hitman Reborn, Hunter x Hunter, D-Gray Man, One Piece, Fairy Tail)
Sal, sal. Vreau si eu un anime love story si nu vreau cu chestii de actiune, ceva obisnuit school life... Si cred ca le- am vazut pe toate :))) deci am vazut : Kaichow- wa maid sama, kimi ni todoke,...? (mai mult)
Hey TPU! Cine se uita la Naruto, cat credeti ca o sa dureze fillerele astea cu Obito?
Anime gen Pretear va rog mult? Si as vrea sa stiu daca va avea sezon 2? FUNDA
Heyy,imi puteti spune va aparea DxD sezonul 4?
vreau si eu cateva serii de anime dar vreau sa fie gen : -Gravity Falls -Death Note -Full Metal Alchemist Adica sa fie ceva mister si ceva gen paranormal
Cine imi poate da un link un pot vedea Pokemon Advencr Generation in romana? Dau funda
Imi Spuneti va rog un desen animat japonez de dragoste cu sex
Știe cineva ordinea sezoanelor din Naruto? Unde pot găsi primul episod din toată seria (preferabil în engleză, dar e ok și în română)?
Animeul Ao Haru Ride va avea sezon 2?
Hellaw :3 Stiti cumva un anime fain la care ma pot uita, geva gen "Loveless"? Dau funda pentru cel mai fain! :*
Stie cineva cand va aparea un sezon nou din Buddy complex?
Stie cineva cand apare Naruto The Last varianta in Japoneza? Si daca a aparut puteti sa imi lasati linkul?
Hey! Ce parere aveti despre episoadele pierdute din desene animate? Am vazut si eu acum cateva zile cateva articole despre asta si unele episoade si sunt oribile, mai ales cel cu Mickey. :| Dar nu inteleg...? (mai mult)
As doari si eu seriale de groaza care sa fie anime! Am inceput Another in 2 zile l-am terminat sezonul 1 dar al doilea nu-l gasesc! Dau funda!:*
Din ce anime...? (mai mult)
Cum se numeste anime-ul ala in care oamenii au niste aparatori, ca sa zic asa, iar acestia sunt niste animale robot care se transforma in masini? L-am vazut cam prin 2005, 2006..tot asa
Cine ar vrea sa se mai faca un sezon din dragonul american?
Stie cineva cum se posteaza manga pe issuu.com? Stiu ca acolo posteaza multe pagini, manga si mi- am facut si eu cont ca sa vad cum se posteaza o manga dar cand am vrut sa postez mai multe poze am observat...? (mai mult)
Stiti cand se va baga Naruto: The Last subtitrat in romana dar sa fie in japoneza nu in coreeana?
Când o să apară noul sezon din Magi?
Din ce anime sunt ei? http://www.capsulecomputers.com.au/wp-content/uploads/2014/02/say-i-love-you-screenshot-03-600x337.jpg
As dori cateva anime cu baieti frumosi FUNDA
Ce ziceti despre animeul SAO? Merita sa il vad? Despre ce este vorba? Multumesc anticipat!
Poza asta e cumva dintr-un anime? https://www.facebook.com/photo.php?fbid=946004935422066&set=p.946004935422066&type=1&theater
Imi dati niste shounen?(In afara de Naruto, Bleach, One Piece, Hunter x Hunter)
Anime gen Ao Haru Ride Cel mai bun primeste FUNDA
Pentru iubitorii de anime: De ce va plac?:)
Dati-mi si mie niste anime-uri reverse harem, gen Diabolik Lovers.
As vrea si eu niste anime in care un era un baiat obisnuit si dupa fla ca are niste puteri marete FUNDA
Salut, Recomandați-mi si mie câteva seriale de anime bune.
As vrea niste anime in care mai multi baieti o fata dar ea alege doar unul si frumoase desigur
E cineva din Iasi si e Otaku?^^
O să apară noragami sezonul 2. Cand o să apară mai exact?
Salut, pentru fani- anime, imi explicati si mie ce ii cu seria ".hack//", am observat ca sunt mai multe :"hack // Legend of the Twilight Bracelet .hack // Quantum .hack // Roots . hack // Sign ....? (mai mult)
Am vazut acum 2-3 zile ca va aparea un nou sezon din Black Bullet. Este adevarat? Daca da imi puteti lasa un link cu niste informati? Ms de ajutor.
Stie cineva vre-un anime gen akame ga kill? Ceva cu putin supranatural putin umor se foarte multa actiune.
Sunt episoade/sezoane din god eater? Şi un link dacă se poate. Mersi de ajutor
Mi- ati putea spune cele mai faine anime care sa- ti capteze atentia si care sa nu te plictiseasca. De exemplu anime de genu : Tokyo ghoul, Attack on titan ( astea mi s- au parut cele mai tari). Si sa...? (mai mult)
Stie cineva ceva anime gen naruto? sa fie asemanatoare. Nu vreau acolo o gramada de anime luade de pe net cu copy-paste. doar cine stie sa-mi raspunda
Care lupta din naruto v-a impresionat cel mai tare?
Exista anime-uri facute de Otome Games, gen Amnesia sau Diabolik Lovers? Daca da, care sunt?
Am o nelamurire. Am vazut episodul 10 din Owari no seraph si vreau sa stiu:Mika o sa moara?
Am si eu o intrebare, era un anime sau un desen in care personajul principal avea o casca ceva de genul asta: http://prntscr.com/7e90sv si in momentul in care personajul isi punea casca, i...? (mai mult)
M-am uitat la cateva top 10 anime vampire si mereu pe locul 1 este Hellsing Ce este asa tare la el imi explica cineva FUNDA
Salut1 Unde pot gasi manga Akame ga Kill online?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
Adi1987 întreabă:
ArnautuStefaniaArnautuStefania întreabă:
Desh întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Resedintele de judet ale Romaniei
Cat de bine stii care sunt resedintele de judet din Romania? Hai sa descoperim!