A vazut cineva ep 33 din dragonul american in romana?
stiti cumva daca va iesi si filmul 8 cu naruto?
Anime in care baiatul este puternic de la inceput. Sa fie desenate frumos si baiatul sa arate bine. Funda +vot
Buna TPU. Eu am o carte pe Wattpad - http://w.tt/1AIpEi5 reau sa creez dupa aceasta carte un anime sau un film, un desen ceva de genul.Acum problema este...caaaaaaaaa am stat ca prostu jumatate de ...? (mai mult)
In animeul Naruto kakashi este ucis sau nu? Multumesc
Vreau sa vad croaziera iubiri in romana din dragonul american cine stie daca este in romana, sau nu are cineva episodul in romana?
Cine a vazut croaziera iubiri din dragonul american in romana?
Salut desenul martin mister nu este dublat in romana?
Salut cine stie unde pot sa vad croaziera iubiri in romana din dragonul american?
Pe un site mai vechi de anime pe care il folosesc imi zice ca "Teapa" nu ma lasa sa vizionez un episod. M-am informat putin si se pare ca e un site Teapa. Deci, voi ce credeti? Ca e virus sau nu?
Ce sa intmpat cu acest site? http://desenele-copilariei.net/
as vrea sa stiu cum se mai numea desenul acela animat cu baiatul acela blond care cand invarte o sabie se transforma intr- un super erou si isi transforma si pisica si se batea cu un inamic...? (mai mult)
Salut, recent a aparut filmul Naruto Shippuuden The last movie adica al 7lea film al seriei si mi l- a adus si mie cineva insa nu il pot vedea deoarece subtitrarea nu este in romana si as vrea un link...? (mai mult)
Va aparea kamisama hajimemashita season 3?
Hei TPU am si eu ceva de intrebat: In ce filme din Naruto apare sasuke? Dar nu din seria shippuden ci de cand erau ei mici iar la anim in sine la shippuden am cam sarit peste niste episoade si nu am prins...? (mai mult)
As vrea si eu niste desene in care o fata este data de parinti ei la un orfelitat sau la cineva ca sa o creasca deoarece ea traia dintr- un taram indeparat si parintii ei au fost nevoiti deoarece era ...? (mai mult)
Salut, as dori niste animeuri ECCHI.
Ce preferati mai mult:o sabie laser sau un blaster?
Cate episoade are Naruto shippuden stie cineva? Daca nu cate sunt in manga si daca nr celor din manga corespund cu episoadele din serial? Funda
As vrea si eu niste desene cu episoade si sezoane mai multe daca se ppoate gen: 1. winx 2.lolirock SA puneti in fata 1 sau 2 ca sa stiu ce gn sunt multumesc FUNDA
Desenul lolirock are sezon 2? FUNDA scuze categoria
De ceva timp am inceput sa ma uit la anime, si nu gasesc sezonul 2 din vampire knight subtitrat in romana, imi puteti da un link? Funda
Din ce anime este Hatsune Miku? Daca estr dintr-un anime, bineînțeles.
De la ce credeti ca vine Lusfe?:))) Funda cui ghiceste P.S are legatura cu un anim:))
Care e diferenta intre Naruto si Naruto Shippuden? Stiu doar ca in Naruto cel clasic, sa zic asa, Sasuke, Sakura si cu Naruto sunt mai mici, iar in Naruto Shippuden sunt adolescenti.Dar este si alta poveste?...? (mai mult)
Puteti sa imi recomandati un anime/manga/carte horror? Preferabil, daca e anime, sa fie necenzurat... daca nu stiti accept si cenzurate...sunt cam disperata, nu m- am mai uitat la un anime horror bun...? (mai mult)
Cine imi poate da toate episoadele de la anime- ul Captain Tsubasa? Toate sezoanele, subtitrate in romana sau engleza sau dublate in engleza? Sau macar sa fie in japoneza, dar cu o rezolutie de cel putin...? (mai mult)
As vrea sa ma apuc sa ma uit la naruto dar as prefera sa sar peste primele episoade plictisitoare in care nu se prea intampla nimic, am mai multe chestii pe care as vrea sa le lamuriti pentru mine: 1....? (mai mult)
Dati-mi si mie niste anime-uri gen Date a Live sau Noragami.
Heii fani Naruto, am o intrebare simpla.Va rog sa- mi raspundeti! Deci...care este diferenta dintre Naruto si Naruto Shippuden? In afara de aptul ca in Naruto cei 3 sunt mici, iar in Naruto Shippuden...? (mai mult)
Daca se spune despre jedi ca au super forta atunci de ce atunci cand Obi- Wan- Kenobi s- a luptat cu Darth Vader si a fost ucis de acesta de abia ca a avut putina forta incat sa tina sabia in mana? P.S.Chiar...? (mai mult)
Salut, imi puteti da anime-uri gen "Highschool dxd " s-a fie mai exact cu Demons/Amore/School sau pur si simplu cu Demoni. Dau funda!
Jedii au super forta, super viteza si super agilitate sau au abilitati normale speciei lor?
Pentru fanii Naruto m si eu o intrebare:Ce v-a placut cel mai mult la acest anim? Cel mai bun si original raspuns primeste funda :D
Cele mai bune anime.uri văzute?^^
Un anime bun va rog? dau funda!
Cand eram mica imi placea foarte mult sa ma uit la "Ocolul pamantului in 80 de zile cu Willy Fog" si nu- mi mai amintesc versurile de la cantecul de inceput.Va rog sa va amintiti voi...? (mai mult)
In star wars oricime poate fi jedi?
, Am o intrebare, va mai aparea Sword Art Online(SAO) sezonul 3? Daca da imi puteti spune cand?
Cine imi poate da episodul sau macar sa imi zica in ce episod se lupta Hashirama cu Madara? La tinerete, nu acum in prezent. Deci vreau toata lupta. Dau funda!
De ce generalul Grivus din star wars nu putea sa foloseasca forta si sa atace cu fulgere?
Stie cineva un lonc unde pot vedea Naruto ova 7 sub in romana? pe celelalte le am gasit in romana insa pe acesta il gasesc doar in engleza....Help :))) Funda cui ma ajuta :D
Buna,stiti daca va aparea sezonul 3 din kimi ni todoke?,sau pot gasi manga in romana la acest anime, este foarte frumos.:)
De ceva timp incerc sa gasesc un desen vechi care se difuza pe Cartoon Network sau Jetix (eram mica, nu- mi amintesc prea bine) Desenul avea actori reali si era despre extraterestri parca. Personajul...? (mai mult)
Buna am o intrebare puteti sa imi spuneti din ce anime face parte fata urmatoare? http://media.giphy.com/media/kbuqdYYYjuHn2/giphy.gif
Salut TPU Imi puteti spune si mie va rog niste anime gen Higschool DXD. Va rog lasati link
Stie cineva cand va aparea sezonul 2 din Nanatsu no taizai?
Http://i.ytimg.com/vi/dvqpBIRXRRY/maxresdefault.jpg cand arata Grell asa? Nu l-am vazut
As vrea sa stiu sincer daca va plac anime-uri?
Salut, cum se numeste aceasta serie de desene cu flash? si de unde la pot descarca? https://www.youtube.com/watch?v=xpWOO9nRvIU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
ArnautuStefaniaArnautuStefania întreabă:
Adi1987 întreabă:
skyrim2 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Test Romana Bacalaureat
Te-ai pregatit pentru BAC? Atunci te provocam sa raspunzi corect intrebarilor noastre si sa iei punctajul maxim!