Cine stie ce OST este la finalul episodului 47 din Naruto Shippuden atunci cand echipa kakashi si kabuto merg spre Sai? Incepe la min 19:10
Salut stie cineva unde pot sa gasesc logo-ul de la flash ca tema pentru telefon? Vreau sa fie cel metalic cum este in serial.
Imi puteti spune cind o sa apara al 7 Film cu Naruto
Buna am o intrebare... din animeul,, Tokio Ghoul,, sezon2 de ce vroia fratele lui Touka sa o omoare? :D
Cine este creatorul desenului winx
Este frumos acest anime Zero no Tsukaime? merita vazut?
A vazut careva animeul Naruto? Ma gandesc sa incep sa il vizionez, dar nu stiu daca merita. Daca l-ati vazut imi puteti spune si mie ce parere aveti despre el?
Buna! Imi puteti spune cateva anime bune horror/psihologice care metita vazute (in afara de Death Note)?
Cum poate obtine cinava izanami sau izanagi? Singurul ninja la care am vazut este itachi.Dar cum la dobandit?
Killer B vs Hidan? cine ar castiga? vreau argument, dau funda!
Cine ma poate ajuta cu anime gen Naruto?
Salut, as dori niste animeuri ACTION si ADVENTURE(si cu niste ROMANCE in ele), sa fie destul de noi. Multumesc anticipat.
Buna imi puteti spune cate vol. are seria de benzi desenate Marvel Civil War.Dau funda!
Buna seara, am si eu nevoie de ajutor in a gasi un desen animat pe care il vizualizam cand eream mic, desenul se petrecea undeva prin spatiu, niste copii calatoreau peste tot si cineva rau pe nume machiavelii...? (mai mult)
Stiti cumvea povestea lui clockwork...si a altor personaje creepypasta?
SalutTPU, Cum vise pare anime-ul Kampfer? merita s-a te uiti la el? astept sugestii.
Pentru fanii Naruto : Spuneti- mi si mie niste episoadE(numarul episoadelor) din prima serie adica Naruto simplu nu shippuden in care sunt lupte si faze de genul naruto il apara pe sasuke sau sasuke pe...? (mai mult)
Spuneti- mi si mie niste animeuri cu trenuri ce au fost pe Animax? Caut un vechi anime de genul asta de mult si nu mai stiu cum se numeste.Tot ce imi amintesc e ca personajul principal se grabea undeva...? (mai mult)
Ce anime gen Corpse Party, Another, Dead Note imi puteti recomanda?
Stiti vreun anime, film animat(gen How to train your dragon) care sa se desfasoare in perioada medievala?(cu cavaleri, tinuturi din alea "mitice" si sabii, in special sabii)? Multumesc!
Am o situatie in care am nevoie de ajutorul vostru. Verisoara mea mai mica de 5 ani se uita la serialul de pe Disneasi serialul dublat y Lolirock. A vrut sa vada episoadele mai devreme si i le-...? (mai mult)
Salut, as dori niste animeuri ROMANCE, sa fie foarte romance, cu multa dragoste. Funda la cele mai bune. Sa aiba si grafica normala(2012-2014)
De ce sunt jedyi din star wars atat de puternici:pentru ca au abilitati supraomenesti, pentru ca stiu sa manuiasca sabia laser, pentru ca au abilitati telechinetice si telepatice sau datorita altui...? (mai mult)
Hei! Aceasta intrebare este pentru cei care s-au uitat la Naruto. In episodul 60 cand se lupta Naruto cu Neji, cine castiga?
Salut tuturor! As avea o intrebare in legatura cu un desen animat si aici cred ca imi pot raspunde cei de- o varsta cu mine sau mai mari ..adica peste 20 ..deoarece nu il gasesc nicaieri, nici macar numele...? (mai mult)
V-ar place sa se mai difuzeze la tv "Viata cu Louie", Familia Adams " si celelate desene care erau atunci? Si care era desenul vostru preferat?
Imi plac animeurile si nu pot astepta sa apara sezonul urmator deloc. Puteti sa- mi spuneti niste site- uri de unde as putea sa comand Light Novels ( Ex : TATE NO YUUSHA NO NARIAGARI ) in limba...? (mai mult)
As vrea si eu niste anime gen Highschool DxD
Care au fost anime-le voastre preferate care au avut foarte multa actiune
Stiti ceva daca anime-ul Kaze no stigma are sezon 2? dar daca anime-ul swort art online are sezon 3?
Daca imi place naruto "de mor".Ce anime ar putea sa-mi placa?
Salut /TPU Recent am văzut "GuiltyCrown si Mirai Nikki " Mă întrebam dacă îmi puteţi sugera anime- uri la fel, sau daca imi puteţi da anime- uri de genul : Action/Romance /Echi. Aştept răspunsuri....? (mai mult)
Exista magazine in Timișoara unde găsești chesti anime cum ar fi bandana lui naruto, inelul lui itachi. Sau dacă are cineva de vânzare
Știe cineva anime ca si Tokyo ghoul?
Buna TPU. Am vazut un videoclip de la Nightwish- She is my sin, in care prezenta un anime, presupun. M- am informat, si cica ar fi vorba de Final Fantasy. Intrebarea e. Unde le pot vedea? Sunt ...? (mai mult)
Cand o sa fie difuzat Naruto Gaiden? acum doar manga se poate citi.
Cine imi poate spune si mie niste anime cu roboti? Cine imi spune cele mai bune anime ii dau funda
Hei! TPU, Stiti daca va mai aparea sezonul 2 din Akatsuki no Yona, sau episodul 25? Si daca nu va mai aprea imi puteti da... anime-uri la fel? Dau funda! Ce-lui cu ce-l mai bun raspuns!.; D
As vrea si eu niste anime in care personajele au aripi
Hei stie careva cand incepe sezonul 3 din Tokyo Ghoul? Dau funda celui care imi raspunde mai repede :) XD
Imi poate recomanda cineva niste anime- uri de dragoste dar si cu cateva faze mai pervy si amuzante (chiar si cu vampiri si alte creaturi)?:)) Gen Kaitou wa maid sama sau Hentai Ouji to Warawanai Neko,...? (mai mult)
S-a anuntat sezonul 3 din Tokyo ghoul?
Hei, fani anime! Cine imi spune si mie cele mai bune 5 anime- uri pe care le- au vazut + o descriere. Sa fie actiune, horror, mister poate si dragoste, combinate intre ele. Inafara de Attack on Titan,...? (mai mult)
Anime-ul Fate-stay night Unlimited Blade works e continuarea de la Fate stay night sau doar o serie ova?
Imi puteti spune de unde as putea descarca Scooby doo and the golbin king(Scooby doo si regele spiridus) sa fie dublat nu subtitrat dublat in limba romana ca eu nu gasesc nicaieri de nde sa il descarc....? (mai mult)
Mi-a zis cineva de un anime horror cu o scoala dar nu mai stiu cum se numeste, stiu ca este si un joc dupa acest anime. Daca stiti numele va rog spuneti-mi.
Http://www.wattpad.com/story/39714555-atunci-cand-totul-se-schimba Buna, vreau sa va intreb cum vi se pare povestea scrisa de mine, astept pareri si sfaturi, aveti link-ul mai sus.
Caut de ceva vreme un anime dar am uitat cum se cheama ce imi mai aduc aminte este ca e de tip shogun, actiunea era acuma cativa sute de anime si acest tip aduna niste coliere care aveau o putere speciala...? (mai mult)
Va fi sezonul 3 din Kamisama Hajimemashita? hai ca de data asta am nimerit categoria.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
Adi1987 întreabă:
ArnautuStefaniaArnautuStefania întreabă:
Desh întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati despre delfini
Delfinii sunt printre cele mai inteligente animale din lume. Tu cat de multe stii despre ei?