De unde as putea sa iau lectii pentru a invata sa desenez manga. Am incercat sa invat de pe tuturioale pe internet dar nu se prinde nimic de mine.
Un anime bun? Dau funda!
Cand Apare Sezonul 3 Din Tokyo Ghoul? Multumesc! !
Stie cineva unde pot gasi anime-ul Elfen Lied in romana? In afara de http://www.trilulilu.ro/elfen-lied-episodul-01-ro-sub…, unde subtitrarea lasa de dorit.
Attack on titan, cate OVA-uri are? Si unde le pot gasi?
Aceasta melodie https://www.youtube.com/watch?v=ENg15F6ISXQ cu aceasta fata este vreun anime?
Salut, este sfarsitul serialului "The Arrow"? In episodul 23 din sezonul 3 (ultimul episod?)
Salutare fratilor. Scurt si la obiect: este/ o sa fie un sezon doi la Mirai Nikki?
As vrea si eu niste anime gen care se pot teleporta si au putteri? FUNDA
Ce tara creeaza anime-urile?
:) Deci, voi trece direct la subiect : 1. Cand se va sfarsi Naruto? 2. Va avea mai mult de 18 sezoane? 3. Daca va aparea serialul cu Boruto, se va include in Naruto sau va puta chiar denumirea...? (mai mult)
Sal.Imi puteti spune niste anime gen Fairy Tail sau Sailor Moon. P.S: Va rog mult ca acese anime sa fie la fel ca cele 2 mentionate mai sus. ...? (mai mult)
Hey prieteni imi puteti da o lista de FILME japoneze si coreene create dupa Manga?
Ce anime-uri v-au impresionat? Stiti vreun anime precum Pandora Hearths/Deltora Quest? Dau funda! Multumesc anticipat!
Heloooooooooooooooooooooo TPU! stiti vreun site pe care pot citi fanfiction in romana? singurele fanfiction pe care le- am gasit in ro au fost cateva despre naruhina si unul + 18 despre itachi si sasuke...? (mai mult)
Salut 'TPU' imi puteti da anime-uri gen "Highschool dxd, sau Guilty Crown "? in general a-si prefera anime-uri gen ' Romance/Action. Multumesc astept raspunsuri. Dau Funda!
Anime-ul Dragon Crisis are si sezon 2?
Salut 'TPU', Cine imi poate spune cand va aparea"Madan no Ou to Vanadis" sezonul 2, si daca imi puteti da anime-uri la fel ca anime-ul asta. Multumesc, dau Funda!
In ce episod din Naruto invie Itachi?
Pe ce data apar episoade noi din Tokyo ghoul? si dacă o sa se facă sezonul 3
Puteti sa imi spuneti un site sau un loc din Romania de unde pot sa cumpar bratari cu teme din animeuri?
Anime gen Dragon Crisis? FUNDA
am si eu 3 intrebari despre Naruto si vreau sa spun de acum ca dau funda. 1.In Naruto Shippuden in ce episod incep razboiul? Adica cred ca 10- 15 fillere... stie cineva cand incep episoadele...? (mai mult)
Stie cineva cand apare numarul 3 din Naruto Gaiden?
Se uita cineva la naruto?
Este cineva care se uita la Naruto?
Imaginile de la aceste melodii cum se numesc anime- le? https://www.youtube.com/watch?v=SQTcRxPsoMo&list=PLvFZ72dqP8GIm2VnN4eWKuasqETAYhHr9&index=2 https://www.youtube.com/watch?v=0v394- c6HA4&index=6&list=PLvFZ72dqP8GIm2VnN4eWKuasqETAYhHr9 ...? (mai mult)
Sall TPU, Cum pot sa fac ca atunci cand descarc o imagine si o pun pe desktop sa se vada normal. sa nu se vada pixelata?
Salut stie cineva cand se termina Naruto Shippuden serialul? Si cate episoade mai sunt pana la final?
Ştiţi vreun anime în care personajul principal se transferă la o şcoală nouă şi toţi îl iau de prost dar el e cel mai puternic? Genurile animeului sa fie : Action, Romance, Harem,...? (mai mult)
Stie cineva un anime mai bun ca Tokyo Ghoul?
Stiu ca ar putea fi mai mult o categorie pentru manga, dar aveti vreo idee despre un posibil sezon 2 al urmatoarelor animeuri: - Yosuka no Sora - Campione! - Kiss x siss - Isuca - Gokukoku no...? (mai mult)
Eu sunt singurul care si- ar dori sa exista naruto akippuden, in care baruto sa lupte spate in spate cu naruto, shikamaru cu baiatu' lu' kurenai, sa para noi inamici, etc :X, cat de mult mi- as dori...? (mai mult)
Cine Mai vine la otaku festival 2015?:)
Ziceti-mi niste anime-uri gen Kaichou wa Maid-sama sau Kamisama Hajimemashita.
Salutare. Nu stiu daca mai tineti minte desenele acelea cu un mos batran care avea o pisicuta pe care a gasit- o nu stiu si a adoptat- o si vreau sa va intreb daca mai tineti minte cum se numesc acele ...? (mai mult)
Stit ceva daca va fi si un sezon 2 la anime-ul Diabolic Lovers?
Ce inseamna OVA la anime?
Ce sa fac cand sunt foarte suparata?
A-ti vizionat Naruto the last? Ce impresie v-a lasat? PS: Daca sunteti curiosi unde il puteti viziona uitati un link:http://www.narutofcr.com/t6207-7-the-last-naruto-the-movie
La ce anime ati plans?
Este frumos anime 11 eyes merita vazut?
Sunt frumoase aceste anime, merita vazute? Ao Haru Ride Angle Beats Sanka Rea Kannazuki No Miko
Buna:) am si eu o Intrebare pentru fanii anime:pentru otaku festival 2015 trebuie sa comanzi Mai intai biletele de pe net si sa le iei de la alt magazin(germanos etc) sau poti sa mergi direct acolo si ...? (mai mult)
Am stat ceva timp si am vazut mai multe anime- uri. As dori cateva recomandari de anime- uri care merita vazute. (Dau funda la cel mai bun raspuns) Recomandarile sa nu fie cuprinse in...? (mai mult)
Https://www.youtube.com/watch?v=t2wcHli8uNg&spfreload=1 Minutul 1:00 pana la minutul 1:50 Stie cineva unde pot sa gasesc acea lupta dintre maruto si sasuke si subtitrata in romana(daca se poate) pentru...? (mai mult)
As vrea si eu va rog frumos un anime de genul Naruto, Bleach cu o poveste lunga care sa ma tina in suspans.
Niste anime-uri bune?:)
Stie cineva unde pot gasi sa citesc Naruto manga complet (1-700) in limba romana? Sau de unde pot downloada Naruto manga in limba romana?
Hei! Imi poate recomanda cineva mangauri mystery?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
ArnautuStefaniaArnautuStefania întreabă:
Adi1987 întreabă:
skyrim2 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Corina
Esti un fan adevarat al Corinei? Hai sa vedem cat de multe stii despre artista!