Exista vreun anime cu aceasta poza? http://fc04.deviantart.net/fs70/i/2011/268/a/e/anime_kiss_by_lawilet1992-d4av7qr.jpg
Cine stie un anime misto ca highschool DxD. Nu neaparat ecchi da sa fie o poveste care sa te prinda
In anime-ul Rosario+Vampire ce se va intampla cu acel baiat cine imi zice ii
Ce se va intampla in sez 2 din Rosario+Vampire
Cine stie cand va aparea "Grisaia no Kajitsu sezonul 2"? Dau Funda!
Intrebarea mea e pentru fani Naruto care au reusit a vada filmul 7 The Last ii rog sa imi zica si mie de ce in triler Sasuke apare o singura data, dar nu e cu Naruto ci e singur si nu inteleg...? (mai mult)
Imi puteti da un site unde sa vad majoritatea episoadelor din Generator Rex dublate sau subtitrate in romana?
In acest anime Katekyo Hitman Reborn : a.Cine este personajul principal. b. daca acel copil Riborn nu-l impusca pe Tsuna el nu are puteri? c.Cat la % v-a placut. d.Si ce se va mai intampla
Salutare fratilor! Am mai multe intrebari, nu vreau sa fac cate un topic pentru fiecare, asa ca le voi pune pe toate aici: 1. Va aparea sezonul doi din Highschool of the dead? Stiu ca s- a oprit din...? (mai mult)
dati-mi si mie niste filme sa anime care sau semene cu avatar the last airbender sau legend of korra
cine imi poate da anime'uri, amv-uri ', emotionale gen "vampire Knights, HighSchool dxd", astept raspunsuri ^ ^, dau funda!
Buna TPU stie cineva numele acelui animeu unde este vorba de un tip care conduce o moticleta care se transforma intr-un dinozaur?
Cine ar vrea sa creeze anime-uri?
Este frumos anime-ul Katekyo-Hitman-Reborn? Merita vazut si daca ati vrea ati putea sa-mi dati o idee despre ce este vorba funda
Ce parere aveti despre anime-ul Captain Tsubasa, si cel din 1983 si cel din 2002?
Helooooooooooooooooooooooooo TPU! stiti vreun anime asa mai "istoric„? adica ceva de genu despre un personaj sau mai multe care au trecut prin experiente neplacute si infrunta greutatile vietii, despre...? (mai mult)
Imi puteti spune niste anime-uri la fel ca Elfen Lied, Mirai Nikki, Tokyo Ghoul. Sa fie horror/psihologic :/ FUNDă!
As vrea si eu niste aniime cu personajul principal un baiata ca sa fie suspans, lupte si el sa dobandeasca zi de zi o putere si mai mare FUNDA
Salut fratii mei! Stie careva cum se numeste episodul ala din Scooby Doo cand nu stiu ce ruda de- a lui Shaggy ii lasa nu stiu ce comoara si se duc ei impreuna cu nepotul ala a lui Scooby la conac ca sa...? (mai mult)
Ce filme cu animeuri stiti?
Heii pe ce site pot vedea desenul animat Kaleido star? L- am vazut in copilarie si mi- a placut foarte mult si m- am gandit sa il revad :3 Un site care sa mearga toate episoadele ca am gasit unele care...? (mai mult)
1.Top 5 anime-urile voastre preferate 2.Cam cate anime ati vazut si cat la suta au fost frumoase si cat la suta au foste nefrumoase(urate, plictisitoare)asa in general
Sunt frumoase aceste anime 1.Slayers 2.Kuroshitsuji Merita vazute?>
Este frumos anime-ul Aa! Megami-Sama! Merita vazut?
Heloooo! So, vreau sa ma apuc de Death Parade ( mersi dari ) si habar nu stiu care e personaul principal, nahar n-am despre cee vorba, ma apuc doar pentru Clavis
Poate cineva sa- mi spuna numele tuturor personajelor si anime- urile din care fac...? (mai mult)
Este frumos anime-ul Rosario+Vampire Merita vazut?
In anime-ul Highschool DxD ce se va intampla cu acel baiat?/va fi cu aceea fata cine imi va spune ii dau FUNDA va multumesc ^-^
As vrea si eu niste anime-uri cu magie de foc, apa fulger cv de genu
TPU! Pentru cei care ati urmarit seria naruto shippuden..eu sunt pe la ep 133! si ma intreb daca JYRAIA chiar moare cu adevarat? si la fel si OROCHIMARU (care a murit acu cateva ep in urma) daca...? (mai mult)
Acum ce desene animate poate sa vada un copil? Ce mai vad la TV pe Disney Channel si Cartoon Network mi se par cam toate prostesti
Cate anime-uri cu vampiri exista numerotati-mi cateva dar sa fie frumoase mersi
Sall! Sunt un mare fan Naruto asa ca m- am gandit sa pun alti fani la incercare: toate intrebarile sunt usoare 1. De ce a omorat- o Kakashi pe RIN? Cine era Rin? 2. Cum ii cheama pe primi 3 hokage (nume...? (mai mult)
Ieri am terminat de vizionat Tokyo Ghoul sezonul 1 si Tokyo Ghoul sezonul 2(cred ca i zice Tokyo Ghoul √A). Am anumite dileme: 1.Cand apare sezonul 3? 2.Am auzit de Tokyo Ghoul:re, despre...? (mai mult)
Unde pot vedea continuarea la inazuma eleven? dupa ce se bat cu cei de la zeus vin cei extraterestri dar nu mai apare continuarea? un pot vedea ce se intampla mai departe?
Trebuie sa desenez o strada/intersectie cu tema:"un loc sigur pentru. toti" sa nu se mai produca accidente. Imi dati si mie niste idei ce sa fac?
De ce in Naruto, Kiba si Kankuro au liniile alea pe fata de culoare rosu/mov? Funda. :)
Cine imi poate recomanda anime-uri gen "hyakka ryouran samurai girls" astept raspunsuri! Dau funda!; d
Exista cumva o revista sau o carte cu povestile campionilor din league of legends sau ceva legat de league of legends? (Revista sau carte ) app cine vrea sa jucam lol ma cheama AllexszLS
Stiti cumva animeuri sau manga cu protagoniti overpowerd sau badasses? In afara de Dragon Ball, Naruto, Bleach, One Piece, Yu Yu Hakusho, Hunter x Hunter, D.Gray Man, Death Note, Hajime no Ippo,...? (mai mult)
Daaariiiii? uh, mda, cand vezi mesaju/intrebarea sa-mi spui in *** un anime ca Noragami! din cauza ta fa, m-am indragostit de Yato
As vrea si eu niste anime cu puteri, magie si baiatul/fata nu stia cau au puteri erau copii obisnuiti please va rog
In ce episod din bleach se intampla asta:https://www.youtube.com/watch?v=v9tyQhMbZVw
Heiiiii lume. tocmai ce am terminat Noragami, si a foooost super. Deci, intrebarea mea e, va fi si sezonul doi, sau deja a aparut. Imi puteti da link- ul? :)) Serios, sunt cam obsedata de acest...? (mai mult)
Ce anime-uri merită cu adevărat vizionate?
In acest moment se mai fac anime?
Ce inseamna shounen?
As vrea si eu niste anime cu un baia/fata care au puteri si el/ea nu le stiu
Cine imi povesteste subiectul anime-ului Darker Than Black? :) Daca l-a si vazut cineva imi poate da si informatii suplimentare: cate seazoane are, cate episoade etc. :D Funda! :D
Anime gen Ao no exorcist
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
Adi1987 întreabă:
ArnautuStefaniaArnautuStefania întreabă:
skyrim2 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
2 Broke Girls
Te-ai amuzat si tu alaturi de Max si Caroline in serialul 2 Broke Girls? Hai sa vedem daca esti un expert al acestui serial!