Unde pot vedea toate episoadele din anime-ul "Show by Rock"?
Exista un al doilea sezon din Kaze no Stigma? Daca da unde il pot gasi.
Îmi da și mie cineva link pt regele saman sez 2 suptitrat sau dublat în romana
Vreau niste anime cu foarte multe episoade, gen Fairy Tail Bleach Naruto
Am o intrebare "Vampire Knights sezonul 3 " va ma'i aparea? Astept raspunsuri. Dau Funda!; D
Hei, TPU. Am auzit ca anul acesta, la Bucuresti va avea loc Otaku Festival, pe 9 si 10 mai. Imi poate spune cineva daca va fi si la anul..si cam ce se face la un astfel de festival? Am auzit ca vor ...? (mai mult)
Cine isi aduce aminte de niste desene erau cu 2 copii care intreau printr- un portal dintr- o biblioteca intr- o lume cu animale cu care vorbeau. Era si un tigru si un dihor care erau villans. Ceva de ...? (mai mult)
Ce superputere credeti ca este mai puternica:super forta,super viteza, telechinezia sau teleportarea si de ce?
Hei TPU cum se numea acele desene care erau pe cartoon network. Erau doi baieti si o fata care se numea Kia sau Maia ce va de genul.Acestia erau copii 2 orfani si unul avea parinti. Aveau si un sensei ...? (mai mult)
Crede-ti ca e posibil sa apara o eventuala continuare a Bleach anime? Au trecut 4 ani de cat s-a terminat prima serie, si mai e ultimul act.
Hei! Unde gasesc "Phi Brain: Kami no Puzzle" primul sezon cu subtitrare in romana?
Va rog sa ma ajutați, demult am văzut un anime cu un tip ce avea o masca si o sabie si știu ca se lupta cu niște monștri, si tipul era îmbrăcat in alb.Nu e asta http://cartoonsimages.com/sites/default/files/field/imag...? (mai mult)
Cine stie anime-uri gen "Vampire Knights", ma-i exact sa fie cu vampiri. Dau Funda! :d
Cine ştie anime-uri gen "Vampire Knights ", ma-i exact sa fie cu vampiri? Dau funda!; D
Stie cineva anime-uri scurte si romantice?
Va rog sa ma ajutați, demult am văzut un anime cu un tip ce avea o masca si o sabie si știu ca se lupta cu niște monștri, si tipul era îmbrăcat in alb.Nu e asta...? (mai mult)
Hei,stiti cumva cand apare s2 din Attack on titan sau daca a aparut? Multumesc :D
Care stie cele mai "echii'anime-uri, sau macar de genul "actiune ", multumesc astept raspunsuri! Dau funda :d
Cum se numește animeul ala ...stiu doar ca e o lume plina de roboti ..si toti rugineau ...numai 1 nu ..parca cv gen carshen sim ...plizz dau funda
Am vazut ca a aparut The Last: Naruto The Movie subtitrat in romana dar nu este in japoneza ci cred ca in coreeana si ma cam sacaie la urechi.Nu stiti daca o sa apara si in japoneza(tot cu subtitrare in...? (mai mult)
Hei lume! Eu m- am uitat cam la jumatate din seriile Naruto si Bleach si putin din One Piece si m- au surprins intotdeauna discutiile legate de story plot si popularitatea si diversitatea la One Piece....? (mai mult)
As vrea anime-uri gen Guilty Crown, Highschool dxd, Akame ga kill sau mai exact actiune/dragoste/aventura ceva de genu, astept raspunsuri. !
As vrea anime-uri gen Guilty Crown, Highschool dxd,Akame ga kill sau mai exact actiune/dragoste/aventura ceva de genu, astept raspunsuri. Dau Funda!
Wall EU ma uit la Naruto shippuden si aunt abia la 377, dar am facut un muc test de cunostinte 1.cum Il cheama defapt pe Kyuubi? 2.de cine e omorat Asuma? 3.Care a fist prima tehnica creata de Naruto...? (mai mult)
Hey! :) Stiti cumva manga gen Vagabond, Kingdom, The Ruler of The Land?
stie cineva daca seria de anime To love ru o sa continue, stiu ca nu a mai fost facut din 2013 parca, daca stiti ceva de un alt sezon care sa fii aparut dupa darkness sau o confirmare sau zvon...? (mai mult)
Cand naiba se termina episoadele astea cu examenul chunin si continua Naruto shippuden, vreau cu nerabdare sa vad ce se intampla in continuare dar stam 1000 de ep si vedem intamplari din trecut, cam...? (mai mult)
Cine stie cand va aparea Akame ga kill sezonul 2? dau funda!; D
As vrea sa imi spuneti care sunt top 10 "anime-urile "voastre preferate, Dau funda! :D
Salut, am si eu o intrebare va mai aparea sezonul 2 la kampfer? Stiu ca este un anime din 2010, dar sunt curios daca va mai fi si un sezon 2
cine imi poate da cele mai frumoase "anime-uri/amv-uri" de dragoste/actiune,desigur cele vizionate de voi, astept raspunsuri ^_^.Dau funda! :D ^ ^
Recent am vazut seria de anime Sword Art Online si voiam sa stiu daca va aparea si sezonul 3?
Cand apare Dragon ball z revive freezer?
cine imi poate da cele mai frumoase "anime-uri/amv-uri" de dragoste/actiune,desigur cele vizionate de voi, astept raspunsuri! Dau funda!; D
Ajutati- ma cu denumirea unui anime, in care o fata poate chema plooia doar cintind o melodie, si ea se casatoreste sau trebuie sa se casatoreasca cu un imparat inca adolescent dintr- o imparatie unde ...? (mai mult)
Hei. :) Nu de mult timp am observat ca imi plac animeurile foarte mult. Pana acum am vazut doar Nisekoi, care, zic eu, este genial. :) Vreau sa mai vad si altele, dar sa fie la fel, adica despre adolescenti,...? (mai mult)
Salut tuturor, cine imi poate da anime-uri, amv-uri de orice gen, care sa aiba 26 de episoade, sau chiar mai mult. Dau funda; D!
Stie cine-va care sunt cele mai lungi anime din lume!(dar sa fie cu actiune si comedie) As dori un top 10 daca se poate!
Hei,stiu un desen pe care l-am vazut cand eram mic dar nu stiu cum se numea,era vorba despre o papusa si un ursulet care se plimbau prin mizerie parca, era si un burete intr- cada, dau funda!
Bună TPU, ştiu că anime-ul Lovely complex a fost făcut după un manga Cum se numeste manga-ul şi o pot cumpăra şi în limba română? Fumda
Buna stie careva daca Tokyo Ghoul are sezonul 3 si daca are sa-mi ziceti cand apare
Merita sa ma uita la anime-ul Katekyo-Hitman-Reborn? Si daca imi povesteste si cineva despre acest aniem II
Hei am terminat Naruto dar înainte de a trece la seria Naruto shippuden mai este una care e şi cum epdau de ea? Am văzut că la primul isod din Naruto shippuden apare şi Sai şi e departe faţă de...? (mai mult)
Cine imi poate da, anime-uri(amv-uri) de tot felul de genuri, in special a-si prefera de actiune/dragoste dar ce fel de genuri va plac voua. Dau funda!; D
Merita sa ma uit anime-ul The legend of the Legendary Heroes
As vrea si eu niste anime tari cu puteri si magie
Puteti sa-mi spuneti un anime nu foarte cunoscut care v-a placut si merita vazut?
As vrea si eu niste anime cu puteri, magie in care o fata/baiat au fost buni si dupa aceea s-au schimbat in rau
Cind va aparea al doilea sezon de kaichou wa maid sama? Fundaaa...
Hei, TPU. Stie cineva cand apar capitolele din noua serie manga Naruto Gaiden? Apar saptamanal, ca si seria trecuta?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
Adi1987 întreabă:
ArnautuStefaniaArnautuStefania întreabă:
skyrim2 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Corpul uman
Corpul uman este o "masinarie" care ne surprinde tot timpul. Testeaza-ti cunostiintele si vezi cat de multe stii despre acesta!