Cate episoade va avea Naruto Shippuden?
Am o intrebare despre animeul bleach:in episodul 309 ichigo isi pierde puterile si sunt 2 etape pana sa si le piarda dar in continuare apar alte episoade in ce episod si le pierde de tot? Si in ce episod...? (mai mult)
Salut, imi puteti da anime-uri, amv-uri vizioanate sau nevizionate de voi, in mare parte sa fie "dragoste/actiune", Dau funda!
Http://postimg.org/image/w0n19xjr7/ Din ce anime sunt?
Salut tuturor ce- i care imi vad "acceasta intrebare " imi puteti da, anime- uri, amv- uri, cele care v- au placut si le- ati vizionat, multumesc pentru timpul acordat, oricum astept raspunsuile voastre....? (mai mult)
Imi dati un link cu toate episoadele din Kuroshitsuji Book of Murder rosub, va rog...Pe animekage nu merg si am vazut doar 2 episoade. M-am lamurit ca Sebastian nu moare. huh... Funda!
Salut tuturor ce- i care vad acceasta, "intrebare", imi puteti da animeuri actiune/dragoste? nu neaparat, cele pe care voi le- ati vazut si v- a placut, nu neaparat de "dragoste/actiune" astept raspunsu-...? (mai mult)
Imi spune- ti si mie cate- va animeuri faine! As prefera ca animeurile sa contina si comedie si actiune! Am vazut : - one piece - bleach - naruto si naruto shippuden - beelzebub ...? (mai mult)
Anime gen Vampire Knight
Imi puteti recomanda niste animeuri de comedie sau parodie?
(intrebarea nu are legatura cu animu) ok, uitati-va la poza asta http://i.imgur.com/S6Iiunr.jpg recunoasteti personaju?
Ce anime psihologic imi recomandati? Unul singur nu 100.
De cateva zile ma uit la Naruto Shippuden de pe Anime kage. Acum, am vazut ca exista doar Naruto. Si n- am inteles, Naruto are un al doilea sezon? Are legatura cu Naruto Shippuden? Dau...? (mai mult)
Îmi recomandați un anime supernatural/dragoste? Vă rog. Mulțumesc P.S. Supernatural = Demoni / Magie / Vampir /Etc. Anything
Merita sa ma uit la anime-ul Blood C?
As vrea si eu niste anime cu vampiri cele mai tari FUNDA
As vrea si eu niste anime in care un baiat sau o fata au puteri pe care nu le stiau EXISTA
Buna :) Cate animeuri ati vizionat? Eu pana acum am vazut in jur de 270 :D
M- ati putea ajuta? Caut titlul uui desen nimat de cateva saptamani si nu- l gasesc. Era un desen animat gen 3D. Protagonistul era un om, un baiat de circa 10- 11 ani. Locuia intr- un far cu prietenii...? (mai mult)
In anime-ul Guilty Crown acel baiat Shu va fi cu aceea fata? si ce se va mai intampla
Spuneti-mi top 5 animelor voastre preferate
Vor mai aparea sezone din bakuman? La sfarsit ei spun sa ii urmarim in continuare si mi s-a parut ca va mai aprea vreun sezon. Daca stie cine daca se vor mai face sezoane sau 1 OVA Ms mult.
Vreau sa incep sa ma uit la anime-uri. Ce anime-uri imi recomandati?
As vrea si eu niste anime cele mai populare
Salut tuturor cine imi poate da anime-uri, amv-uri, la fel ca "HighSchool dxd", sa fie cu ingeri si demoni, sa fie mai exact cu dragoste si actiuene, astept raspunsurile voastre! Dau funda!; D
Salut tuturor cine imi poate da anime-uri, amv-uri, la fel ca "HighSchool dxd", sa fie cu ingeri si demoni, sa fie mai exact cu dragoste si actiuene, astept raspunsurile voastre! Dau funda; D
Stie cineva din ce manga e poza? https://www.facebook.com/ZoileFogOeeLove/photos/pb.264786663638624.-2207520000.1429822168./758188380965114/?type=1&theater
:) Stiti niste manga foarte interesante? Preferabil actiune sau sport. Aici gasiti ce am citit : https://hummingbird.me/users/AnaMaria/library/manga
Top anime 2014-2015!
Daca manga naruto shippuden s-a terminat, cam cate episoade vor mai fi pana cand se vor termina si ele? :D
vreau sa fac şi eu niste stikere cum sunt alea de la fb. Ma pricep cat de cat la desen :)ma poate ajuta cineva? Dau funda
Hei.Stiti seriale(anime) romance de genul "Your lie in april"? Pe care le pot vedea pe trilulilu? :D.(In romana)
Cu se numeste animeul in care estevorba despre un grup de copii car gasesc intro scoala bantuita un carnet unde sunt descrisi monstri si acest grup incep sa ii vaneze incep sa ii vaneze?
Imi puteti spune povesti de dragoste, prietenie (triste ). Si ce inseamna sa dai funda. Mersi.
Ce anime dramatice stiti?
Salutare! E din Naruto intrebarea asta! Ce cuvinte a spus Obito in pestera aceea cand Kakashi vroia sa se lase batut sa o caute pe Rin A spus cei care nu ajuta prietenii sunt niste gunoaie. Ceva...? (mai mult)
Hei lume! Ma gandesc ca s-a mai pus intrebarea asta de muuulte ori, dar... Care va place mai mult, Hinata sau Sakura?
Salut, vreau si eu un anime ecchi la fel ca Highschool dxd sau...Highschool of the dead sau nu ar fi rau un anime gen Sankarea... Ajutati-ma ^.^
Cine poate sa-mi spuna daca Swort Art Online v avea sezon 3?
Hei! Puteti sa imi povestiti niste scene yaoi, please?
Hey hey! stie cineva cam de pe la ce capitol ar trebui sa citesc manga ao haru ride,adica sa sar peste capitolele care au aparut in anime, sa zic asa.
Daca v-ati uitat la anime-ul Swort Art Online ati vazut ce fel de joc este iti pui o casca, masca ce-o fi aia si te duce in acel joc ce credeti ca vom avea si noi asa ceva?
Merita sa ma uit la anime-ul Highschool DxD
Cine a citit manga din tokyo ghoul stiti cum a ajuns Kaneki sa fie un investigator si sa-si schimbe numele?
Merita sa ma uit la anime-ul Guility Crown
Funda! Din ce anime- uri sunt pozele astea? 1. https://www.google.ro/search?q=funny+ anime+ screencaps&tbm=isch&imgil=WGq3SAXzSlahhM%253A%253Bhr1ebvfoy9Dl6M%253Bhttp%25253A%25252F%25252Frebloggy.com%25252Fpost%25252Fanime-...? (mai mult)
Cine credeti ca ar castiga dintre un personaj cu abilitati telechinetice si un personaj ce poate crea un scut ce face atacurile sa ricoseze si s- ar ataca in acelasi timp cine credeti ca ar castica si ...? (mai mult)
Am o intrebare pentru fanii naruto legat de, , fetița" lui Sasuke:Mi se pare cam dubioasa...hmm...Adica seamana rau cu acea Karin! Nu inteleg nimic! Sarada(da, stiu, e un nume foarte amuzant)...? (mai mult)
De ce credeti ca-mi palc foarte mul animele cu puteri, amgie si mai ales cai care au sabii imi plac enorm de ce credeti?
Mai apare Tokyo Ghoul sez 3? Daca da cand?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
ArnautuStefaniaArnautuStefania întreabă:
Adi1987 întreabă:
skyrim2 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
True Blood
Stii totul despre serialul True Blood? Verifica-ti chiar acum cunostiintele!