As vrea si eu niste anime gen Sword Art Online
As vrea si eu niste anime cu puteri, magie dar in acelasi timp sa fie si ceva romantic DAU FUNDA MULTUMESC
Anime gen Kaze no stigma
Cand apare Naruto The Last? Fundaa :D
Ce urmeaza dupa Naruto si Naruto Shippuden? *Multumesc anticipat* Funda. :D
Am vazut un anime ecchi cu un om care exista dar era invizibil si isi facea de cap, vreau sa stiu numele animeului
este careva care stie cum se fac pastile care te duc in trecut sau in viitor? :)))))
Merita sa te uiti la anime-ul Tokyo Ghoul?
Care este diferenta dintre anime si manga?
Am de facut un proiect la patrimoniu despre micul intreprinzator pe un diplex si nu am gasit, puteti sa ma ajutati?
Imi poate recomanda cineva niste anime-uri asemanatoare cu Pandora Hearts si Noragami?
As vrea si eu niste anime in care sa existe iubire intre o fata si un baiat in care ei sa aiba puteri sa fie magie FUNDA
As vrea si eu niste anime gen Code:Broker
Spuneti-mi si mie daca exista anime cu ea, si daca exista spuneti-mi cum se cheama: A. http://postimg.org/image/wg9bu3efb/
Hei TPU erau mai de mult niste desene cu 2 baieti care traiau intr- un trib si o fata care traia in alt trib si era ceva cu saman fata stiu ca era cu ceva chestie din material rosu care ii acoperea parte...? (mai mult)
Imi puteti spune niste animeuri de aventura in care sa existe si batalii care sa te tina cu sufletul la gura?(Inafara de Naruto, Fairy Tail, One Piece, Bleach, Hunter x Hunter, Magi, FMA, SAO, ...? (mai mult)
va mai amintiti de desenele acelea vechi cu transformers cybertron sau transformers energon daca da va rog frumos imi puteti spunesi mie un site pe care pot sa vad toate episodele macar la...? (mai mult)
Http://myanimelist.net/animelist/Robert93&status=2&order=0 cum îmi fac lista așa pe myanimelist? adică să-mi arate cu poză, nu așa cum o am acum http://myanimelist.net/animelist/Maria0369
Bunaaa as vrea si eu niste anime in care un baiat sau o fata au o sabie si aceea sabie are puteri sau ceva de genu
Heloooooooooooooooooooo TPU! stiti vreun anime sau manga in care personajul principal nu se intelege cu nimeni sau se bate cu toti si e mereu singur, dar apoi isi face prieteni? P.S. : am vazut : ao no...? (mai mult)
As vrea si eu niste anime gen: 1)Gen Miari Nikki 2)Gen SAO
Care este animele voastre preferate cu vampiri?
Cand mergi la un curs de desene iti da modele? raspuns urgent!
Heiii TPU si fani Naruto oare se va reincepe naruto pe AXN spin ca deja nu mai am rabdare in fiecare zi ma uit si nimic...nu stiti un site in care sa specifice cand se va reancepe naruto... :)
Http://img4.wikia.nocookie.net/__cb20140506130559/villains/images/3/3b/Sebby- looks- sooo- hot- in- normal- clothes- sebastian- michaelis- 30993015- 500- 278.jpg in ultimul sezon Sebas arata asa? Nu...? (mai mult)
Despre ce este vorba in Tokyo Ghoul?
Ce anime cu puteri stiti si care v-au placut
Am o problema as vrea sa creez benzi desenate stiti un site voi dar sa nu fie wattpad va rog. Dau Funda albastra pentru cel mai simplificat mod sa o postez PUNCT.
Ce animeuri care merita vizionate ( tari ) imi recomandati? Si ati putea sa-mi spuneti si ceva despre animeul respectiv?
Unde se pot găsi figurine Naurto? Ce magazine?
Voi de ce parte sunteti? A lui L sau Light? Si de ce?
As vrea si eu niste anime cu magie dar sa fie tari
Când apare Tokyo Ghoul sezonul 3? Dar filmul,. FUNDA
Cum vi se pare animeul "tokyo ghoul" merita vazut?
acum ma adresez fanior anime. Imi puteti da si mie niste anime- uri invers harem gen Uta no prince sama, Hiiro no kakera, Diabolik Lovers, Ouran High School Host Club, Brothers Conflict? ...? (mai mult)
Despre ce este vorba in anime-ul Kaze no stigma
As vrea si eu niste anime in care exista o f ata este foarte puternica si descopera in timp EXISTA DAU FUNDA REPEDEE
Buna,TPU! Vreau sa stiu ce benzi desenate imi recomandati? Multumesc!
Buna imi spune si mie cineva unde gasesc Inazuma Eleven Choro Stone in romana? Dati-mi un link
Vreau si eu niste anime gen Tokyo Ravens
Hei,imi puteti da cateva nume de anime ca Diabolik lovers, 07-Ghost? Dau fundita:D.
Hei! Spuneti-mi, va rog, niste animeuri/manga frumoase, de dragoste (care sa aiba si comedie) gen Kaichou Wa Maid-Sama sau Ouran High School Host Club. Plz
As vrea si eu niste anime nu stiu daca exista cu semne luptau si le aparau sau ceva de genu EXISTA ASA CEVA
In anime-ul Tokyo Ravens cine este personajul pricipal? si ce se va intampla cu acle baiat Horatora parca asa il chema DAU FUNDA VA ROG
In anime-ul "Mekakucity actors" la final, ce se intampla cu Konoha?
Heu TPU știți cînd apare sezonul 2 din Sirenele din insula mako? Cei care îmi dau raspuns primesc funda!
As vrea si eu cele mai tari anime
Stiti niste anime ce gen ca Nazo no kanojo x? Ps: dau funda
Daca un personaj ar avea abilitatea telechineziei si altul ar avea abilitatea telechineziei si ambii s- ar ataca in acelasi timp cel care are abilitatea telechineziei ar putea sa- i manipuleze atacul celui...? (mai mult)
Https://www.imageupload.co.uk/image/Z4x9 https://www.imageupload.co.uk/image/Z4xh din ce animele sunt?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
tonyc7 întreabă:
ArnautuStefaniaArnautuStefania întreabă:
Adi1987 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Cartea Junglei
Ai urmarit cu drag aventurile lui Mowgli prin jungla indiana? Cat de multe iti mai amintesti despre micul baiat si prietenii lui?