As vrea niste anime cele mai tari cu magie FUNDA
Calea tendo a rinneganului este un fel de stil al telechineziei?
Ce anime de actiune recomandati? Nu vreau Naruto, Bleach, F Tail sau One Piece.
Stie cineva daca va mai aparea si sezonul 3 din Tokyo Ghoul? Adica m- a lasat cu ochii in soare, nu stiu cum au ajuns fetele(colegele lui juuzoo) ghoul, nu stiu cum arata fiul lui bufnifa(cel batran)...? (mai mult)
Raven din Tinerii titani poate manipula obiectele cu puterea mintii sau cu magia neagra?
Ce fel de anime-uri tip romance stiti? Mi-ati pute spune si ce se intampla prin ele? Multumesc anticipat! :*;)
As vrea sa imi da-ti niste pareri de anime ca:Naruto,Fairy Tail,Bleach,Inuyasha, Soul Eater.As vrea niste anime-uri care sa contina scene amuzante cat si scene de actiune... DAU FUNDA!
Cate persoane pot folosi rasengan in naruto? cine ghiceste funda PS:Scrie-ti si numele acestora
Stiti vre-un anime gen naruto? Adica nu extrem de violent si cu ninja puteri etc
Am iceput sa ma uit la un serial animat, dar de la un timp cand descarc un episod vad 3-4 minute din el si dupa se stinge de ce oare?
Hei TPU cine stie cand va aparea volumul 5 din seria Fetele Gallagher in romana si unde pot gasi volumul 1 din Altfel de Ingeri si volumul 1 din Septimus Heap pe internet sa le cumpar, pentru ca peste...? (mai mult)
Salut.Imi puteti spune daca o sa mai fie sau nu sezonu 2 din Trinity Seven.SI daca se poate si site ul daca va aparea.Multumesc.
Cum pot sa-mi personalizez caietele de scoala?
Zero no Tsukaima va mai avea un sezon 5?
Cum se numeste desenul animat cu ratusca ce se temea sa innoate si ajunge la inteleptul padurii, care era o bufnita si ii da un bastonas cu care ii spunea ca va fi agatata de cer si nu se va scufunda....? (mai mult)
Hei TPU, am aici o intrebare pentru fanii desenelor animate: Stiu ca eram mai mititel si ma uitam la scooby doo, era un episod in care shaggy era transformat in varcolac si trebuia sa faca o cursa ca...? (mai mult)
De ce jedyi sunt considerati atat de puternici:pentru ca au abilitatea telechineziei,pentru ca pot comunica cu creaturi, pentru ca pot manui sabia-laser sau datorita altui lucru?
Abilitatile de telechinezie a le lui Hellion se bazeaza pe energie? Dau funda
Ce fel de super eroi va plac mai mult:cei a caror qbilitati telechinetice nu se vad atunci cand le folosesc ca Jean Grey sau cei a caror abilitqti telechinetice se vad atunci cand le folosesc ca Raven ...? (mai mult)
As vrea si eu niste anime cu magie, puteri pe care nu le stia acea persoana cv de genu ca la vampirii care au puteri
Sunt singur acasa si m- am plictisit de moarte...ce anime supertare imi recomandati?(in afara de Naruto si Bleach) PS, puteti sa imi recomandati si un film de actiune, comedie sau adolescenti. ...? (mai mult)
Imi puteti recomanda un site cu anime ( imagini ) pe care sa le desenez? ( am ramas fara inspiratie ) Multumesc anticipat!
Sal Am Urmarit Un Anime Attack On Titan Sez 1 As Vrea Sa Stiu Daca Este SI Sez 2 Dau Funda?
Ce urmeaza dupa Naruto si Naruto Shippuden? *Multumesc anticipat* Funda. :D
Stiti cumva din ce anime este? https://fbcdn- sphotos- h- a.akamaihd.net/hphotos- ak- xpt1/v/t34.0-...? (mai mult)
Stiti cum se numesc openingul si endingul de la Death Parade? Sunt foarte tari si le vreu si eu neaparat! Funda!
Stie cineva un anime in care personajul principal este Lord Demon/Demon, in anime sa fie mult magic and fantasy. :D
Buna tuturor ar putea cineva sa ma ajute adica un fan anime Eu nu prea inteleg datele de pe internet in legatura cu SAo e un haos, deci ma poate lumina cineva? cind va aparea al 3 sezon si daca va...? (mai mult)
Imi puteti spune si mie cateva animeuri romance si yaoi, va rog?
Știe cineva când se pune următorul episod din Last Game sau când se postează de obicei? Mulțumesc.
Buna TPU... cand eram mic la televizor era un anime misto dar nu mai stiu cum se numeste si tot ce mai tin minte este ca personajele aveau o katana si un fel de spirit in spatele lor si personajul principal,...? (mai mult)
Fani One Piece pe aici? As vrea sa fiu lamurit cu ceva ( in caz de sunt ).
Care este diferenta dintre manga si anime? Puteti sa imi dati si mieun site pe care pot gasi manga fara bani in romana?
Cate episoade are animeul golden time?
In anime-ul Vampire knight Yuuki va deveni vampir? si daca da ce se va intampla in contiunuare? REPEDEEE
Care este anime-ul vostru preferat doar unul singur! FUNDA
Despre ce este vorba in Vampire knight
Ce parere aveti despre Naruto? E un anime bun? E violent?
Acum vreo 5- 6 ani pe mtv pe la 11 noaptea erau niste desene animate cu luptatori...si erau panarama, erau sadice ..imi aduca aminte ca venit unu cu o masina in ring si ia taiat lu alalt degetele...? (mai mult)
Stie cineva o manga de dragoste in care personajul principal este baiatul si se indragosteste si asa mai departe? M- am saturat sa tot vad numai fetele perpelindu- se pentru baiatul pe care il iubesc si...? (mai mult)
Ce anime imi recomandati cele mai tari! FUNDA
Din anime-ul Clannad cel cu cine va ramane nu-mi amintesc numele acu. FUNDA
Stiti unde pot vedea Kyoukai no Kanata Movie: I'll Be Here - Kako-hen? Nu trebuie neaparat in romana.Il tot caut de ceva timp.
Cine creeti ca ar castiga dintre Ino vs Hinata, Chouji vsTen Ten si Rock Lee vs Shikamaru si de ce?
Ce credeti daca in Naruto Shipuden ar exista stilul telechineziei?
Care este episodul din Naruto Shipuden in care a murit Jiraiya?
Dati-mi o idee principala la anime-ul Clannad
Ce anime gen SAO stiti?
Stiti cumva un anime de dragoste intre o sora si un frate? Ps: Dau funda celui mai bun raspuns
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
tonyc7 întreabă:
ArnautuStefaniaArnautuStefania întreabă:
skyrim2 întreabă:
mmamiruna întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Piratii din Caraibe
Ai spirit de aventura si adori toate filmele seriei Piratii din Caraibe? Fii curajos si testeaza-ti chiar acum cunostintele!