Era un anime care era despre o fata care se casatorise si traia impreuna cu un barbat si gen se certau si chestii, tipul avea parul negru si ea la fel... Daca stiti ceva ce seamama va rog sa...? (mai mult)
Am nevoie de toate animeurile difuzate pe Animax din perioada 2007- 2011 si de unul mai special. Nu mai stiu cum se numeste dar stiu ca era vorba de doi adolescenti, o fata inalta si un baiat...? (mai mult)
Mai exista pe net desenele cu dragon ball z, cele vechi cu subtitrare, cu toate sezoanele? Vad ca nu mai sunt ca inainte asa usor de gasit cele care chiar merg vizualizate
As vrea toate sezoanele din desenele legoo ninjago in romana toate si cel 2019 daca se poate.
Walt Disney Company acceptă scenarii și de la români în legătură cu seriale de animație, că scriu și eu niște scenarii pentru un serial.
Vreau sa aflu ceva pe disney channel, mai de mult era un desen cu un tip care se juca un joc si era spion parca, as vrea sa aflu numele seriaului.
Puteti să îmi dați un link de unde să îmi creez tricouri? Mulțumesc!
Salut, sunt sun "desenator" începător și aș vrea să mă "promovez" puțin, fac desene/artwork- uri și aș vrea să încep să fac și pentru alte persoane, dacă vreți să îmi vedeți desenele...? (mai mult)
Care este termenul pentru doi oameni care își schimba corpurile?
Lucrez la o carte. Aș vrea ca acea operă să fie folosită la scenariul unui desen animat. Cum contactez un studio de animații în privința scenariului pentru o nouă animație.
Salut,TPU.Vreau niste anime, gen fata si baiat, indragostiti.Nu Maid-Sama,nici Diabolik lovers,Strike the blood, Vampire Knight.Le-am vazut deja
Naruto Manga se termina la capitolul 700. Am înțeles ca se continua pana la 710? Daca da unde este? Ca pe site- ul AnimeKage este asa: Naruto Manga(700capitole) Naruto Gaiden Manga(10capitole)...? (mai mult)
Nu stiti cand va aparea sezonul 5 din High School DxD?
Care este mai puternic? Sharingan sau Byacugan?
Cine credeți că este mai puternică in mometul de față? Sakura sau Hinata? Nici una din cele două menționate nu mi- ar fi ca si personaj preferat dar, sincer, mă contrazic cu o prietena...? (mai mult)
In avatar legenda lui aang era o fata prietena de a surorii lui Zuko aceea ce te poate bloca temporar. Daca imi puteti spune ce tehnici foloseste si in ce oocuri loveste.
Am terminat sezonul 3 din Tokyo Ghoul si acum am inceput sezonul 4 (Tokyo Ghoul re 2). Si nu prea inteleg ce s- a intamplat. 1. Kaneki mai este investigator? 2.Ce s- a intamplat cu echipa ...? (mai mult)
Sugestii de anime/manga cu bucăți calumea. Ceva asemănător cu Demon Slayer. P. S. Super fain anime ul.
Manga: - Berserk - Vinland Saga - Vagabond - Kindom - Calymore - Ubell Blatt - Gantz Pentru pasionatii de manga care sunt pe aceeasi lungime de unda a gusturilor vreau o manga ce se aseamana ...? (mai mult)
Îl interesează pe cineva "Desene de vis"? Ne găsiți pe Youtube.
Neața! stie cineva cum pot traduce o manga? deoarece vreau sa ma apuc de tradus manga-uri, anime-uri etc...
Pentru a crea un anime de ce mai am nevoie in afara de schitele cu personajele?
Salut tuturor celor de pe TPU! Am și eu o întrebare, pe ce site pot găsi manga/comic- ul " The boy and the wolf"? Nu- mi pasă dacă e în română sau engleză. Mulțumesc mult celui care- mi...? (mai mult)
un prieten mi- a spus ca si- a luat o carte despre naruto, o manga (sper sa zic bine) as vrea sa stiu si eu de unde pot comanda si eu o carte de genu dar cu Inazuma Eleven, orice carte, ...? (mai mult)
Îmi poate spune cineva un anime real, în sensul ca atunci când personajele primesc lovituri să aibă răni de parcă ar fi fost lovit în realitate sau ceva de genul? Genul de preferabil...? (mai mult)
Dati-mi, va rog frumos, niste desene asemanatoare cu Bakugan Battle Planets subtritate in romana sau in romana pls.
Cine îmi recomand și mie cărți în genul "cel mai bogat om din Babilon", am citi o și a fost super tare am rămas cu o impresie plăcută despre ea.O recomand!
Salut as vrea un scenariu super amuzant pentru ca am vorbit cu cei de la Doi Degeaba ca sa apar intr.un video si am nevoie de un scenariu anuzant intre Bogdan Orlando Inocentiu Care ma ajuta are...? (mai mult)
Era mai de mult un desen, parca pe jetix, cu o echipa de 2 baieti si o fata care au facut intr- un episod ceva curse cu o nava spatiala a unei academii, ei transportau niste substante parca, au pierdut...? (mai mult)
În ce ep Karin este luata că prizonieră de satul frunzei?
Câte sezoane are acest anime: Saint Seiya: The Lost Canvas?
Salut, imi poate da cineva ordinea de la animeul FATE, adica in ordine cum trebuie ca imi place dar nu inteleg nimic.
Salutare, stiti cumva o aplicatie/site pentru manga rosub? Fara animekage, shonifansub daca se poate. De preferat daca au o varietate larga de manga.
Cine stie unde pot gasi naruto manga? Pe anime kage gasesc doar de la ep 481 si nu stiu unde pot gasi restul.
Bună, am o întrebare. Va mai fi Eu și Mia? Adică se va pune și sezonul 4? Vaș ruga foarte mult să-mi răspundeți. Mulțumesc!
De mult am vazut pe canalul Minimax un desene cu un soarece care era in Manhattan, nu imi aduc aminte multe din el si as vrea sa il revad, parca erau 2 filme. Sper sa ma ajutati, multumesc!
Hey, deci zilele acestea ma plictiseam si am dat de un meme cu cei din sesame street.M- am simtit nostalgica si am zis ca incerc sa ii caut pentru sora mea mai mica, dar ii gasesc doar in engleza pe Youtube...? (mai mult)
Cum ar fi Shikamaru acum in Boruto cu Sage mod? Sau sarada.
Pentru cei care au vazut fairy tail, stiti in ce episod primeste Lucy star dress?
Salut, era înainte un desen animat la minimax, despre un leu si un jder care mereu se certa, leul dorea să apere pe toți locuitorii din pădure dar jderul dorea să ruineze tot în calea lui, nu...? (mai mult)
Era un episod din fetițele Powerpuff cand eram eu mica si ele erau arse de soare aveau arsuri solare si le ustura. Mi-l poate găsi cineva?
Hei, TPU! Am auzit că și chinezii s-au apucat de făcut anime-uri de ceva vreme și aș vrea și eu să știu ce anime-uri chinezești îmi recomandați?
Cănd pot urmări anime-ul hanaoni: koisomru koku?
Stie cineva cum se numea serialul ala cu o doamna si un grup de copii care prindeau monstrii? Foarte fain serialul. Pentru a intelege ceva ceva ce imi amintesc este cu o papusa clown care se misca cand...? (mai mult)
Ajutor, am incercat sa caut niste desene animate foarte vechi care si-a amintit mama PIC si POC... Insa nu am gasit nici un episod sau macar o imagine.
Ajutor... Am vizionat de mult timp un desen animat ceva gen ca bakugan insa nu mai stiu absolut nimic despre el, singura imagine este cu o fata care a intrat in depresie si incerca tot posibilul sa salveze...? (mai mult)
Cine este dornic să vorbească despre Teen Titans Go Vs Teen Titans aia vechi?
Hei, tocmai am aplicat pe anime-kage (pentru a mă alătura echipei) de două ori dar de fiecare dată nu am primit nici un răspuns. Știți de ce?
Stie cineva cum se numesc anime- urile sau manga- urile sau jocurile din care fac parte personajele astea? 1. https://www.pinterest.es/pin/353110427012469632/?autologin=true 2. https://www.pinterest.es/pin/334955291027324514/ ...? (mai mult)
Salut, am si eu o intrebare. Mai stiti desenele alea foarte vechi de pe Minimax? Mi- am amintit ca era un desen cu niste furnici care trebuiau sa calatoreasca pentru a ajunge la un portal inainte de a...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sunia611 întreabă:
Maria246 întreabă:
Andreeeeaaq întreabă:
Diorrus întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Tarzan
Ai pasit si tu in incredibila lume a lui Tarzan si a prietenilor sai? Haideti sa vedem cat de multe va mai amintiti!