Episodul 407 din Naruto anime carui capitol ii corespunde in manga?
Hei, lume. Am si eu o intrebare de om prost : Bakugan e anime sau desen animat?
O întrebare pentru fanii universului Marvel: Ce părere aveți despre moartea lui Wolverine?
Dupa Kuroshitsuji Book of Murder va mai fii vrun alt sezon?
Ce fel de super-putere din benzile desenate credeti ca este cea mai puternica?
De ce in Wolverine and the x-men abilitatea talechineziei este considerata atat de puternica?
Ce anime cu baieti frumosi stiti please
As vrea si eu un anime fain
Stie cineva daca exista vreun anime asemanator ca cel pe care l-am vazut adica gen Noragami
Ce anime de dragoste stiti? Specificati epiosoadele si o idee principala mersi
Cine raspunde corect la aceasta intrebare primeste funda.Care personaje din lista urmatoare au puteri telechinetice? Hellion,Wolverine,Jean Grey,Raven,Superman, Spiderman
Cate anime exista?
Ce anime v-au ajuns la suflet?
1) Si cam ce anime-uri stiti, in care sa existe un baiat puternic si sa fie protectorul unei fete? Sau ceva in genul. 2)Ce anime de genul Mirai Nikki? stiti
Bunaaa :3. De curand am vazut anime-ul Kamisama Hajimemashita si mi-a placut mult. Ce alte anime-uri de accelasi gen mai stiti? ^^
Imi puteti recomanda niste anime- uri romance, comedy? Am vazut : Kaichou wa maid- sama, Ao haru ride, Ookami to kuro ouji, Sukitte ii na eu, Inu x Boku SS, Itazura na Kiss, Tonari no kaibutsu- ...? (mai mult)
Am vazut primul sezon din tokyo ghoul; dar nu am inteles de ce i s-a schimbat culoarea parului lui kaneki. Va rog sa-mi raspundeti la intrebare. Multumesc anticipat!
Salut aceasta intrebare este destinata celor care stiu destul de multe despre Naruto(shippuden)! Am cateva intrebari prin care vreau sa ma lamuresc! Deci, in serialul naruto shippuden aflam orgramada te...? (mai mult)
Ce manga romance imi recomandati. (in engleza ) Funda.
Exista acest manga in engleza? http://issuu.com/online-manga/docs/131006145256-e70105a5888c40ada74ac9453d4ea42d Cum se numeste? funda.
Da-ti si mie niste sv de SA:MP sa fie Rpg si sa fie noi intre 2014-2015. PS:Nu merge sa postez la jocuri:(.
Cine imi spune un anime extrem,extrem de dramatic. Inafara de Clanannd :P Personajele sa nu fiu adultte,adica 20, 21,22 de ani etc. Si normal o grafica buna :D
Hei TPU - Ce program Speed Art foloseste : https://www.youtube.com/user/truesymmetry
Salut, ajutati- ma sa mi amintesc denumirea unui ANIME, istoria unei fete si unui baiat de varsta liceala, fata invata foarte mult si era prima in scoala, pe cind el bataus si nu dorea sa invete, el o ...? (mai mult)
Cum se va sfarsi desenul Mirai Nikki
SALUT TPU! Am o intrebare :ce animeuri imi recomandati? M-am uitat la animeul Soro No Otoschimono si mi-a placut foarte mult.As vrea ceva animeuri comice si perverse in acelasi timp.
As vrea si eu niste anime frumoase! specificati si cate episoade are va rog
Cine credeti ca ar invinge dintre Hellion si Wolverine si de ce?
Bună fani anime! Umm... Am găsit de curand anime- ul La Corda D'oro Blue Sky. La scurt timp după am văzut că mai este altul La Corda D'oro Primo Passo şi încă unul La Corda D'oro Secundo Passo....? (mai mult)
Cum se fac desenele animate? Cu ce programe? :D Imi puteti explica procesul pas cu pas sau sa-mi dati un link unde explica bine?
Cand apare sezonul 2 din attack on titan si H.O.T.D si datimi pls cateva anime ecchi si comedy fara romance inafara de high school dxd 11 eyes queen blade bn stiu o gramada deci mai bn datimi multe exemple...? (mai mult)
Deci va rog mult de tot, cine poate sa- mi spuna ce manga/anime este la varsator? https://www.facebook.com/mangafoxlife/photos/pb.105903162796521.- 2207520000.1428173689./856973604356136/?type=3&theater ...? (mai mult)
Cine credeti ca ar invinge dintre un personaj fictiv cu forta si rezistenta supraomeneasca si un personaj cu abilitatea telechineziei si de ce? P.S.Intrebarea este capcana si sa stiti ca m- am referit...? (mai mult)
Despre ce este vorba in Mirai Nikki
Din ce anime e poza asta? http://s15.postimg.org/72eb7bm2j/capture_20150322_194242.png
As dori niste anime cu fete dar sa aiba foarte multe episode va rog? cel mai bun sa castige
Imi explica si mia cineva va rog despre ce este vorba in one piece in mare si despre Amnesia, highschool dxd
Stie cineva daca mai apare sez3 din gravity Falls?
Știe cineva daca apare sez3 din gravity Falls?
Stiti cumva unde gasesc o animatie (gif) amuzanta dar sa fie in creion, sau un film de desene animate tot in creion?
Unde pot citi manga in romana?
Ce anime stit cele mai frumoasa Funda please si cu multe episoade? Cate episoade are unul de exemplu specificat
Cand va aparea sezonul 3 din sword art online? unii imi spun ca in vara lui 2016 alta ca la inceputul lui 2016 altii ca nu va mai aparea deloc. Dau fundita!(dati si site daca stiti)
Nu mai există A-Nolimit?
Ştie cineva adresa de e-mail a celor de la Minimax?
Cine credeti ca ar invinge dintre un personaj fictiv cu forta si rezistenta supraomeneasca si un personaj cu abilitatea telechineziei si de ce? P.S.Intrebarea este capcana si sa stiti ca m- amreferit ...? (mai mult)
Cate SCP-uri sunt in total? Dau funda
Http://25.media.tumblr.com/tumblr_m4qt7mE57v1qih5u4o1_1280.jpg este anime "Alice in Wonderland"? si daca da, imi dati si un link? Poate e si "Bell and the Beast" sunt anime-uri?
Stiti cumva daca va fii sez 2 din Deadman Wonderland? Ca parca sa terminat cu prea multe semne de intrebare daca stiti ce vreau sa spun :)))) A da...
Vream sa va intreb care este personajul vostru preferat din Naruto/Naruto Shippuden si sa spuneti de ce va place asa de mult si ce il face asa deosebit. Dau funda :) Si vream sa va intreb pe...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
tonyc7 întreabă:
ArnautuStefaniaArnautuStefania întreabă:
skyrim2 întreabă:
mmamiruna întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Al doilea razboi mondial
Cat de multe stii despre cel mai mare conflict din istoria umanitatii?