Salut stiti cumva pe la ce episod din naruto shippuden se termina episoadele chunin? Funda pentru primul care imi da raspuns.
Deci va implor, din ce anime e poza asta? :)) https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1614597878759305&set=p.1614597878759305&type=1
Exista episoade din Tales of Zestiria: Doushi no Yoake? Ca am vazut acum ceva timp un episod sau ova de 44 minute din el si nu a mai aparut nimic de atunci. :(
Pentru cine sa uitat la animeul Clubul Gazdelor al liceului Ouran ce inseamna lolita-masculin? Ca am vazut ca asa ii mai zice lui Honey-sempai. :)))))
Cine credeti ca este mai puternic dintre hulk, Jean Grey si ciclops si de ce?
Stie cineva daca poza asta e din vreun anime? Daca da care? https://www.google.ro/search?q=angel+ of+...? (mai mult)
Imi dati va rog un site unde sa vad d.gray man manga in romana?
Imi puteti da un site unde sa vad d.gray man manga in romana?
Hey, TPU! stiti cumva daca v- a aparea Balto 4? Din cate am auzit e ca apare anul asta(2015), dar nu sunt sigura de asta va intreb pe voi, si am mai citit undeva povestea in scris era in engleza, dar am...? (mai mult)
Spuneti-mi si mie niste siteuri in acre pot sa citesc mangaul de la Attack on Titan sesonul 2, nu trebuie sa fie in romana.
Din ce manga e imaginea asta?: http://s.animea.net/manga/thumbs200x275/12121.jpg
Salut utilizatori TPU! Vreau si eu sa fac un, , Draw my life", dar nu prea stiu cum. Am urmarit cateva videoclipuri, dar nu prea am inteles. Puteti sa- mi dati si mie un plan dupa care sa ma inspir?...? (mai mult)
Imi puteti spune ce chapter din manga d'gray man corespunde cu episodul 103?
Stie cineva de unde pot lua o penita G pen, si toate celelalte penite pentru a face manga
Sall am auzit ca exista benzi desenate the walking dead îmi puteți spune unde le pot citi pe internet subtitrate ca în oraș nu le gasesc
De unde pot citi si eu eu comicurile de le DC comics?
Acum 7- 8- 9 ani am vazut un anime si nu mai stiu cum se numește. Era o poveste destul de tragica. Mama a 2 copii fusese muscata de un sarpe si a murit, iar copiii, unul mai mare si unul mai mic, au...? (mai mult)
Ce e un NightCore? Dar DeathNote? DeathNote e un anime sau?
Din ce anime e: https://www.youtube.com/watch?v=fmb-WvyH2Xw funda!
vreau sa stiu cate episoade are dragon ball kai ca eu am ajuns la 99 si vreau sa stiu daca are mai multe ca ne- a lasat in ceata la 99 sau daca asta e ultimul episod vreau sa stiu care este continuarea...? (mai mult)
Auziti pt. fanii Death Note unde pot citi in romana romanul Death Note Another Note? Dau funda! :)
am si eu o intrebare :D. Vreau sa fac un anime *am manga... dar nu stiu cum se fac pozele (adica voci de fata ) Funda
Pentru fanii Naruto: Am cautat informatii despre Naruto Akkipuden dar nu am gasit nimic din ultimele 6 luni(doar de acum 2, 3, 4 ani) si ma intrebam daca s- a anuntat ceva in tot timpul asta: Va exista...? (mai mult)
imi spuneti de unde pot sa cumpar foli din acelea cu model pentru manga in engleza cred ca se cheama " patterns " Dau funda
dati-mi niste citate care v-au ramas in minte/impresionat din anime-uri sau replici care tot asa, v-au placut.Dau fundita.
am vazut un film dintr- un anime. Si in el era vorba de o legende cu un Apostor sau ceva de genu. E un baiat care a trait doar in munti si erau niste "oameni" care ii putea vedea doar el.La...? (mai mult)
Heloooooooooo TPU! stiti vreun site unde se traduce in romana manga x-day? pe mangazup au tradus doar 4 capitole si s-au oprit.
Heloooooooooooooo TPU! stiti unde as putea vedea animeul doubt in romana sau sa citesc manga in romana?
Anime sau Manga? Si argumentati. :D
O sa apara in continuare to love-ru? Sez.2...din darknes?
Salutare Comunitate TPU sunt nou aici si as vrea sa stiu cine este Brony(fan MLP) sau Pegasister(fana MLP) si daca se poate sa imi spuneti cine joaca My little Pony Gameloft? Dau funda la toti Brony/Pegasister....? (mai mult)
Care este episodul final din naruto? sasuke moare? dar naruto? cel mai bun raspuns funda
Salutare comunitate TPU sunt nou aici si as vrea sa stiu cine e Brony si Pegasister si cine joaca My Little Pony Gameloft. Dau Funda la toti care sunt brony si joaca jocul.Contact Facebook: TwiliSparkleMlp(poza...? (mai mult)
Unde pot viziona Baki The Grappler in romana? Multumesc pentru ajutor ( un link daca se poate )
Din ce manga e simpaticul asta? https://www.facebook.com/photo.php?fbid=181450995338810&set=pb.100004217313185.-2207520000.1426013481.&type=3&theater Fundoi.
Din cei ce merg la Otaku Festival 2015, stie cineva in care din zile vin invitatii?
Heii TPU, de ce nu mai merge site-ul universulmeu.ro? apare site in constructie dar asta arata de mult timp... Funda!
Imi puteti da va rog un site cu romanul Death Note Another Note in romana? Si mai vreau un site unde pot sa cumpar romanul, dar tot in romana nu in engleza.
Cine este BB? Stiu doar ca are legatura cu L din Death Note, deci cine este?
Salut, animeurile sunt a doua mea viata și as dori niște animeuri care merita văzute, sa fie acțiune și romance, sa aiba grafica bună, și sa nu fie horror, asta sunt cerințele mele, nu vreau...? (mai mult)
Ce stiti de naruto akippuden?
Era un anime mai demult pe animax, era un baiat imbracat intr- o uniforma scolara cred albastra deschiasa si avea un tricou alb, cu multe piercinguri in urechi, si cred ca numele lui incepea...? (mai mult)
Stie cineva cum se cheama un anime destul de infricosator care se difuza pe animax despre niste copii care mergeau prin case si faceau treburi cu spirite?
Salutari TPU faceam "cercetari" si am dat din greseala peste o chestie cu desene gen in fine si acolo era duel masters cross, victory, victory v si din astea am cautat pe net sa vad online dar nu prea...? (mai mult)
Imi ziceti mie niste carti cu vrajitoare, stafii, duhuri sau cu magie neagra (in afara de cronicile Wardstone)
Imi puteti spune ce anime sunt la amv- ul urmator : https://www.youtube.com/watch?v=NU_r0Csn_SE&list=RDNU_r0Csn_SE Si al doilea video:...? (mai mult)
Https://www.facebook.com/816965728318562/photos/pb.816965728318562.- 2207520000.1425666667./1059174070764392/?type=3&src=https%3A%2F%2Fscontent- fra.xx.fbcdn.net%2Fhphotos- xpf1%2Fv%2Ft1.0- 9%2F11048620_1059174070764392_1114984408091736541_n.jpg%3Foh%3D326670ead0626ad68d88ead3a5d4e4f0%26oe%3D5587705
Stiti vreun anime in care baiatul sa fie puternic de la inceput? Inafara de Naruto, Death Note, Ao no exorcist, Shimanou no testament.
Vreau niste anime-uri cu paranormal gen Tokyo Ghoul, Another sau Death Note
Tocmai am terminat Ouran High School Host Club. Îmi puteţi spune un anime asemănător cu el? Adică de comedie. Mersi! ^^
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
tonyc7 întreabă:
ArnautuStefaniaArnautuStefania întreabă:
skyrim2 întreabă:
mmamiruna întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Batman
Batman, Joker sau Batmobilul iti spun ceva? Atunci, testeaza-ti cunostiintele in materie de Batman chiar acum!