Hei;) Spune ti mi si mie un anime cu o poveste trista si grafica buna;-;
Stiti cumva din ce manga face parte aceasta imagine? Https://fbcdn- sphotos- h- a.akamaihd.net/hphotos- ak- xpf1/v/t34.0- 12/10956939_619186824881239_788733542_n.jpg?oh=e4ec60791d3d3281d43b249d4b6addf4&oe=54FAD6F9&__gda__=1425701476_4a6318c0cbc789f3ba68675ca3f25f52 ...? (mai mult)
Stiti vreun site pe care sa ma pot uita la :Naruto the movie:The last"? Stiu ca a aparut in engleza in ianuarie, 2015. Imi puteti da vreun link? :3
Merita sa ma uit la Danganronpa?:*
Caut un anime care seamana cu aki-sora. Ceva idei?
Acum o mie de ani s- a difuzat pe Minimax un film animat cu o ratusca (din cate imi amintesc se numea Shaun). Stiu ca venea iarna si trebuia sa plece, insa s- a pierdut de familie si a trebuit...? (mai mult)
Salut tuturor, cine imi poate da si mie niste "animeuri" la fel ca Akame Ga Kill
vampire knight guility e de fapt sezonul doi din vampire knight?
Hei! Stie cineva daca anime-ul Diabolik lovers va avea sezonul 2? Dar Ao haru ride? :-?
De ceva timp am inceput sa ma uit la animeuri si am descoperit de curand Absolute Duo. Il ador dar as vrea sa stiu daca va fi si un sezon 2, chiar daca abia a aparut ep 9 din sezonul 1.
Stiti cumva din ce manga face parte aceasta imagine? https://fbcdn- sphotos- h- a.akamaihd.net/hphotos- ak- xpf1/v/t34.0-...? (mai mult)
Heii ..cine stie niste anime-uri sa fie si de dragoste si de actiune? :D O lista= funditza :)
Heiiii! dati-mi si mie va rog un rezumat al anime-urilor Kill la kill si Mekakucity actors Funda ^_^
Pana de anime! Puteti sa imi recomandati ceva anime. Genuri:Actiune, fantastic, horror(Nu neaparat), comedie(Obligatoriu) Si poate un pic de Romance... Am vazut deja Tokyo Ravens, Kaze no stigma, Hagure...? (mai mult)
Salutare fani anime am o intrebare nu mai tin minte un anime cum se numea atat imi amintesc ca era o zeitate sarpe(fata) si care o proteja pe alta fata ca era mai slabita si foarte bolnavicioasa si nu ...? (mai mult)
Hi all! Exista vreo legatura intre Fate/stay night si Fate/zero? Daca da...care ar trebui sa il urmaresc prima data si cate sezoane are fiecare?
Ummm... Kamisama Hajimemashita se pune ca revers harem?
Daca ati fi un erou in benzi desenate care si din ce benzi desenati ati fi?
Hei TPU, stice cineva daca va fi un sezonul 4 din kurohitsuji? Daca da imi puteti spune despre ce va fi?
Va mai aparea sezonul 2 din Regele Shaman /// Shaman King? DACA DA SAU DACA A APARUT IMI PUTETI SPUNE VA ROG?
Hei, hei! dati- mi si mie cele mai tari manga pe care le- ati citit vreodata, romance sau fantasy, nu conteaza P.S: am citit foarte multe, asa ca dati- le pe toate pe care le stiti! Funda la cele mai...? (mai mult)
Care Stiti un anime Harem, Ecchi (nu porrnografice), ceva de genul Rosario Vampire, sau chiar si putin mai "pervers" dar cu poveste frumoasa. Multumesc Anticipat!
Heii! Animeul "tokyo ghoul" are si sezonul 3?
Aveti vreo idee unde pot citi online cartea "Jurnalul unui pusti 3"? Am incercat pe elefant.ro dar nu a mers, asa ca va cer ajutorul vostru! Multumesc anticipat!
Cine poate sa imi spuna si mie nista anime cu fete dragute cu actiune? Cel mai bun raspund primeste Funda
stie cineva unde pot gasi filmul " Death Note The Last Name" subtitrat in limba romana? :-?
Ma framanta o intrebare de cateva saptamani: Stiti cumva cum se termina Tom & Jerry? Am cautat si am gasit ultimul episod cand ei se sinucid la sina de tren dar nu cred ca este ultimul. Va rog...? (mai mult)
Ce anime- uri imi recomandanti? Am gasit niste anime uri de care nici nu credeam ca o sa'mi placa... cum ar fi tokyo ghoul high school dxd si altele is foarte tari, nu conteaza genul poate sa fie si horror...? (mai mult)
unde as putea citi manga the breaker noul val (in romna) cand apar capitolele si daca se poate sa imi spuneti cate capitole are.dau funda >:3
Stie cineva animeul ala 11eyes? Poate sa imi explice cineva tot ce va intamplat in episodul 12 eu nu am inteles prea bine. :)? (mai mult)
,, cine imi poate recomanda un anime bun (gen Akatsuki no Yona )Funda
Sal, TPU, credeti ca as putea sa gasesc o carte cu toata povestea din Starcraft din primul aparut pana ultimul? Dau fundita! Multumesc!
Unde gasesc ben 10 sezonul 8 intreg in romana
Kisame si Itachi vs Hidan si Kakuzu? argumente.
M-am uitat din curiozitate la Tokyo Ghoul si mi se pare ok. Totusi nu am inteles, de ce se alatura Kaneki la Aogiri? ( si n-am mai rulat inapoi sa caut secvente cu explicatii).
chiar am nevoie sa imi raspundeti si mie la o intrebare dau FUNDA, sunt din Craiova si vreau sa dau proba pentru marin sorescu pe profil de grafica si as dori sa stiu si eu in ce consta proba,...? (mai mult)
Funda! Hey TPU,vreau sa ma uit la noi seriale pe youtube(subtitrate) si vreau sa-mi dati, daca stiti, niste nume. Eu mai ma uit si la Death Note :D Multumesc anticipat! :-*
Din ce film este secventa asta? https://www.facebook.com/video.php?v=10153383059019179 funda
Îmi spuneți, vă rog, când apare al doilea sezon din Ookami Shoujo To Kuro Ouji, Ao Haru Ride și din Brothers Conflict? Fundă ✿
Mă ajutaţi cu nişte site-uri de anime-uri? Aştept să mă uimiţi! :-* :-*
Îmi puteţi spune un anime care să aibă ca temă circul? Înafară de Karneval şi Kuroshitsuji (Book of Circus). xD
Din punctul vostru de vedere care sunt cele mai triste anime-uri?
Nu prea am ce face..Asa ca imi ziceti va rog niste jocuri care se pot juca online.Dar sa nu fie de copii.- . De actiune, aventura, horror sau chiar + 18 :)) Si stiti webcomics bune? Sau niste anime-...? (mai mult)
Tinerii titani a fost alunat in America? si daca da cand si de ce?
Hey! As vreai si eu manga de dragoste in engleza.Dar sa nu fie doar un sarut, adica sa se ajunga si la alte chesti mai serioase. :) Multumiri anticipate. Si da, dau funda.:)
Heii! Stie cineva cum se numeste animeul? Nu bagati scrisu' ala in seama :))). Funda, multumesc! ☺♥http://www.facebook.com/photo.php?fbid=452536731569608&set=gm.667185473393795&type=1
Va mai continua sukitte ii na y.o( say"i love you")?, am vazut ca are manga deci ar trebui sa continue si cu un alt sezon nu, adica si si ao haru ride are manga, dar nu vad sa apara vreun sezon. Va rog...? (mai mult)
Îmi spuneţi şi mie despre ce e Un-Go? Pentru cei ce l-au văzut: Îmi puteţi lăsa şi o părere despre anime? Mersi. Dau fundă! xD
Care este cea mai puternica tehnica oculara din naruto shippuden? argumente.
Deci, am citit de mult o manga si sincer nu mai tin minte numele.Era vorba despre o fata ce vroia sa se sinucida, cineva(cred ca baiatul) o salveaza, si neavand un salon liber, ajunge intr- un salon...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
tonyc7 întreabă:
ArnautuStefaniaArnautuStefania întreabă:
skyrim2 întreabă:
mmamiruna întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Dr Who
Ai urmarit cu atentie fiecare episod si ai trait fiecare batalie ca si cand ai fi fost acolo? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul Dr Who!