Este tradusa seria Horimiya (manga ro sub)? Daca da, pe ce site?
Care este anime-ul/desenul animat care v-a impresionat cel mai mult? Argumentati.
Stie cineva unde pot citi Dengeki Daisy in romana?
Ce manga stiti gen LDK, ro sub?
Ati putea sa imi spuneti un anime gen Mirai Nikki/ Sword art online/Akame ga kill!? Adica sa fie in generat action/romance! (mai mult action :D) Multumesc anticipat :D
Cine stie sa imi zica un anime astfel: personajul principal era un copil cam de vreo 15 ani are parul mare si seamana cat de cat cu sonic?
Ma poate ajuta cineva si pe mine sa trauc animeuri? Daca vreti sa ma ajutati intrati aici http://anime-eagle.weebly.com/staff.html si lasati un comment si va voi contacta eu cat de repede pot.Va rog!
vreau sa imi fac un serial animat ce program imi trebuie sa folosesc?
a- si dori si eu un site sau mai multe siteuri in care sa fie benzi desenate de citit gen Marvel, Dc poate sa fie ori in romana ori engleza. Este bine oricum. Dau funda la site- u care- mi...? (mai mult)
Hi.Va rog sa-mi recomandati o lista de desene animate.Ar fi de dorit sa fie interesante..merci.
Exista vreo sansa ca cineva sa stie sursa acestei imagini? http://i.imgur.com/hQNTuzb.jpg
Zilele trecute dateam la tv cand am stat un pic sa vad ceva era un desene vechi cu o broscuta pe mininmax, intrebarea e desigur ma adresez generatiei 89 /90 ce desene animate inca mai va aduceti aminte...? (mai mult)
^^ stiti cumva aplicatii de descarcat animeuri pentru iphone?
Cum se numesc joarecele si pisica din cel mai indragit desen
1)La anime- ul Black bullet o sa se mai faca sezoane? 2)Din Seven Trinity o sa fie un al doilea seson? 3)La 07 Ghost o sa apara un sezon nou? 4) Imi puteti spune un anime gen Mahouka...? (mai mult)
Hei, nu sunteti curiosi cum ajung naruto cu hinata sa fie impreuna?:x * vreau sa raspunda stiutorii*
imi puteti spune cum se numeau desenele acelea cu niste gunoieri si extrateretri? Va multumesc
Imi spune si mie cineva cand apare urmatorul episod din mahouka koukou no rettousei? :)
Vreau sa imi sugerati un anime gen HighSchool DxD. Ce vreau la anime e : - sa fie echi - sa fie comedie( uneori comedia sa vina chiar de la momentele echi ) - nu neaparat actiune. - sa...? (mai mult)
Cate ep are animeul fairy tail?
Heii! Imi poate sugera cineva animeuri romance- comedy? Gen kaichou wa maid sama? Am vazut : Say i love you, ao haru ride, ouran highschool host club, nana, the wallflower, diabolik lovers, vampire...? (mai mult)
Va fi sezonul 2 din Karneval? Spuneti-mi ca da. :D Funda!
Hey, stiti anime- ul kamigami no asobi? l- am terminat acum 2 sapt si a fost superb, faza e ca acum nu mai gasesc anime- ul pe nicaieri in romana, . bine cateva episoade exista dar de exemplu episodul...? (mai mult)
Heii! stie cineva daca o sa fie si sezonul doi " kaichow wa maid-sama"? Am vazut mai multe chestii ca ar fi dar nu stiu siguri.
Ok, heiii! Deci, ce anime/desen/ E asta? https://i.imgur.com/wld0MyC.gif
Cand apare naruto movie 7
Sall TPU, cine stie cand apare Sezonul 2 din BLOOD LAD :)? Sau daca a aparut s imi dati si mie site :D FUndA :D
Îmi puteţi spune un anime romance cu o fată normală şi un băiat jumate animal? Sau jumate demon. Am văzut: - Kamisama Hajimemashita - Gugure! Kokkuri- san - Shugo Chara - Ao no Exorcist ...? (mai mult)
Salut,imi spuneti unde pot gasi s club 7 in miami in romana, dau funda......va rog!
Am nevoie de niste anime noi adica aparute in 2013- 2014- 2015 dar sa aiba episoadele complete si mai bine sezonul 2. Vreau ceva cu genul:actiune/supernatural cum ar fi: Ao no exorcist, Tokyo...? (mai mult)
Hello! Cred ca am mai pus intrebarea asta de 10 ori si o sa o tot pun pana cand cineva imi v- a da un raspuns super- mega- genial! Deci, caut un anime, simplu, foarte simplu! Sa fie romance+ comedy,...? (mai mult)
Stiu sigur ca era un desen animat cu niste rațe,una se numea parca Ursula, iar companionul ei parca williege de la politia elvetiana (erau detectivi).
Ce denumire pot sa ii dau acestei caricaturi : http://data1.whicdn.com/images/53188206/large.jpg?:D
Din ce anime e : http://i1106.photobucket.com/albums/h372/bijou156/baka.gif? Funda!
Vreau si eu numed e povesti de pe Wattpad.
Mi- aţi putea da exemple de personaje gen Undertaker *Kuroshitsuji*, Break *Pandora Hearts*, Juuzou *Tokyo Ghoul*, Mephisto *Ao no Exorcist*? Îmi plac mult genul acesta de personaje. Adică...? (mai mult)
Îmi puteţi spune un anime gen Pandora hearts? Un anime de acţiune cu multe creaturi supranaturale şi o grafică bună. Mersi! Dau fundă! xD
Imi poate sugera cineva animeuri super - mega - tari? Adica sa fie si romantic si haios si cu putina actiune ca nu strica, dar sa nu ma plictisesc si sa nu aiba vreo 700 de episoade. Funda! Multumesc...? (mai mult)
Heii! Imi poate sugera cineva animeuri dragu'? Adica sa fie romantice si haioase, fara actiune, deloc, cu o poveste normala intre adolescenti! FUNDA! Multumesc! App, sa fie grafica cat da cat buna,...? (mai mult)
Ce parere avei despre anime-ul Strike the Blood? Merita sa ma uit? Despre ce ste vorba.
Hey,am auzit ca anime-ul Fairy Tail are 222 de episoade...Nu stiti daca vor mai fi si alte episoade sau sezoane, astea sunt ultimele?
Erau mai demuult pe Disney ceva desene...cu un iepure parca pe o insula, sau in jungla..nu stiti cumva cum se numeau acele desene?
Imi ziceti ceva anime faine da sa aiba mai mult de 50 de episoade si o scurta descriere la ele? Dau funda la raspunsul care mi- o recomandat cele mai faine anime. A da si am vazut Naruto(Naruto shippuuden)...? (mai mult)
Cine stie sa imi de exemplu de un anime fain?
Heii! Imi poate sugera cineva animeuri romance + comedy? Am vazut : kaichou wa maid- sama, diablolik lovers, lovely complex, special a, say i love you, . Funda! Daca se poate sa fie doar romance+...? (mai mult)
Hei, despre ce ese vorba in Shin Sekai Yori?
Hez TPU! Imi poate spune si mie cineva niste animeuri ecchi gen kissxsis, kampfer, hightschool dxd si o mica descriere? multumesc in avans.
O întrebare foarte tristă. Credeți că sasuke ar mai trai
TPU, as dori foarte mult sa imi recomandati vreun anime care seamana cu D.N. Angel va rog sa nu- mi raspunde- ti daca nu ati vazut anime- ul si daca stiti cumva sa- mi spune- ti daca va mai fi ...? (mai mult)
Ce anime recomandati? Am vazut foarte multe si nu mai stiu la ce sa ma uit. Dau funda!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
tonyc7 întreabă:
ArnautuStefaniaArnautuStefania întreabă:
skyrim2 întreabă:
mmamiruna întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Criminal Minds
Esti un fan adevarat al serialului Criminal Minds? Hai sa vedem daca reusesti sa obtii scorul maxim la testul nostru!